- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Yorgunnnn12345
-
Eşiniz haklıİyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Görüş almak için konu açılır da bunun gibi cevabı açık bir konuda akıl yürütememek nedir yahu?
[/annemle
Bu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diyeBunu ciddi ciddi soruyor musunuz?
Eşiniz ağaç kavunğundan çıkmadıysa illaki bayramlarda ailesinin yanına gidecek. Yıl 365 gün zaten annenizlesiniz bırakın adamcagız bi ailesini görsün. Kusura bakmayın ben eşinizi değilde sizi ve annenizi garip buldum. Şaka gibisiniz.
Eşinizi bencillikle suçlamanız bayramda ailesini görmek istemesinden ötürü mü? Eğer öyleyse hem siz hem de anneniz korkunç bencilsiniz demektir! Zaten tüm bir yıl annenizle birliktesiniz, bayramda da olmayıverin yanında. Eşiniz de bir anne evladı... Acaba kv ile aynı şehirde oturup da bayramda annenize gitmenize eşiniz sıkıntı çıkarsaydı ne tepki verirdiniz????İyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Bu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diye
[/QUOTE
Sizi tek başına büyütmüş saygı duyarım lakin eşinizi de bir anne büyüttü lütfen bunu idrak ettirin. Gidipte aylarca durmuyorsunuzdur 1 2 gün bilemedin 1 hafta zaten tatil ne kadar ki...
Ayıp yahu. Hele kız kardeşinizde tuz biber olmuş bu garip düşünceye.
Bence kesinlikle eşin haklı. Anneni her zaman görebilirsin ama eşin ailesini hergün göremiyorİyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Ben o konuya da yorum yaptım ve kocasının büyük saçmaladığını söyledim.cunku ordada zaten hergün eşinin ailesi ile aynı şeyiyseler ne gerek var bayramı onların yanında geçirmeye.kimin ailesi ile aynı şehirde yaşanıyorsa onun ailesinin ilk gün bayramı kutlanır ve diğer es ailesinin yanina gidilir bence mantıklı olan da bu zaten.Cevapların hemen hemen tamamını haklı bulmakla birlikte biraz şaşırdım. Az önce okuduğum başka bir konuda ailesi ile aynı şehirde yaşamasına rağmen bayramın üç gününü kendi ailesiyle geçirmek isteyen ve karısının şehir dışındaki ailesini bayram sonrası ziyaret etmeyi teklif eden kocayı haklı bulan bayağı kişi olmuştu. Bu konuda konu sahibini haklı bulan yok. Ya her iki konuya yorum yapanlar farklı kişiler, ya da kadınlar bile kadına karşı ayrımcılık yapılmasını normalleştirmiş.
Annenize dur demesini bilin. Yoksa cok huzurunuzu kacirir. Bukadar mudahale etmemeli2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?