Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
değiştirmesi bişeyi değiştirmez ki alıntılarda görünüyor zaten. hem ne diye yazalım yahu bizim lafımızla adam ''aaa hata yapıyorum evet hemen kendimi değiştirmeliyim'' mi diyecek daha beter araları açılacak. salak mıyız biz yazalım
en azından sadece bi foto paylaşabilirdi eşiyle ya da ne bilim kahvaltı masasını atabilirdi. Çift kişilk bi masa ev ortamı, anlaşılırdı yani. Kadının da içi rahat eder.
mesela benim de takip ettiğim bi adam var instagramında ''evli çocuklu çok mutlu'' yazıyor açıklamalar kısmında. ara sıra karısıyla da fotoğrafını paylaşır ama fenomen bu adam. konu sahibinin eşi de böyle yapabilirdi.
değiştirmesi bişeyi değiştirmez ki alıntılarda görünüyor zaten. hem ne diye yazalım yahu bizim lafımızla adam ''aaa hata yapıyorum evet hemen kendimi değiştirmeliyim'' mi diyecek daha beter araları açılacak. salak mıyız biz yazalım