Eşim.. Çok şaşkınım

Konu sahibi, kocasına kızıyor evli olduğunu belli etmiyor diye ama kendisi de bekar yazmış bilgilerine...bu işler bulaşıcı galiba..

ciddi ciddi adama yazacağımızı düşünüp konuyu değiştirdi

değiştirmesi bişeyi değiştirmez ki alıntılarda görünüyor zaten. hem ne diye yazalım yahu bizim lafımızla adam ''aaa hata yapıyorum evet hemen kendimi değiştirmeliyim'' mi diyecek :işsiz: daha beter araları açılacak. salak mıyız biz yazalım :KK51:

en azından sadece bi foto paylaşabilirdi eşiyle ya da ne bilim kahvaltı masasını atabilirdi. Çift kişilk bi masa ev ortamı, anlaşılırdı yani. Kadının da içi rahat eder.

mesela benim de takip ettiğim bi adam var instagramında ''evli çocuklu çok mutlu'' yazıyor açıklamalar kısmında. ara sıra karısıyla da fotoğrafını paylaşır ama fenomen bu adam. konu sahibinin eşi de böyle yapabilirdi.

değiştirmesi bişeyi değiştirmez ki alıntılarda görünüyor zaten. hem ne diye yazalım yahu bizim lafımızla adam ''aaa hata yapıyorum evet hemen kendimi değiştirmeliyim'' mi diyecek :işsiz: daha beter araları açılacak. salak mıyız biz yazalım :KK51:
hem bize ne, sanki başka işimiz yok :işsiz:

Back
X