Niye zorla vermişler gibi anlatıyorsunuz siz çıkarmışsınız ailenizin karşısına adamı daha tanımadan etmeden,
afedersiniz de başınız bacadan mı çıkmıştı onca şey yaşamışken koşa koşa 2. evliliği yaptınız hemen, aileniz azalıyorsa huzur vermiyorsa bir değil iki işte birden çalışıp para biriktirip ayrı eve çıksaydınız,
tek kurtuluş evlenmek miydi cidden? Bence kolay olandı evlenmek hiç kusura bakmayın, ben evladının arkasında durmayan ailelere çok kızıyorum evet ama bile isteye hata yapıp tüm suçu başkasına atan insanlara da çok kızıyorum, yaparken iyi hoş olmayınca" ama ailem" oldu, bu kafayla bin tane de evlilik yapsanız varacağınız tek yer şu an içerisinde bulunduğunuz konum olur. Evliliğin bir kaçış olmadığını özellikle daha önce bu hatayı yapmış bir insan gayet iyi bilir ama siz kolaya kaçıp bile isteye lades demişsiniz, kısacası şu an sızlanmanın zamanı değil yanlış anlamazsanız canınız çıkana kadar çalışıp para biriktirin de canınızı kurtarın, mümkünse bir daha evlenmeyin zira evliliğin ne demek olduğunu bence bilmiyorsunuz öğrenecek gibi de durmuyorsunuz. Başarılar.