Eşim çok titiz,temizlik konusunda bir programa ihtiyacım var

Vallahi kimse titizim diye ortada dolanmasın kadın erkek farketmez...

Hadi programı yaptın hergün akşam kısıtlı saatlerde ne yapabilirsin ne kadar yapabilirsin?

Titiz olup şikayeti olan alsın bezi eline de görelim...

Ben yetişebilirsem dağınıklığı topluyorum sadece onun harcinde haftasonları genel temizliktir bizim evde...

yemek merasimimz braz uzun sryo malum ufaklık:) neysen yemekten kalkarkalkmaz maknya yerleştryrm bulaşkları ocağı slyrm hemmeyolluğu silekelyp süprm mutfagı slp çkyrm
snra çamasr ykancaksa ykmaknatya atyrm ütü yapılcak hemen yapılcakları ayrym yada katlancaksa katlayp yerleştrm ve kızımla vakt geçrmeye başlyrm(tabi bu arada ütüler beklyor)kızım uyudktan snra
22,30-23,00 arası ütü mü yapaym yememi şasrp kalyrm işte bu nokktada btmş drmdaym.bu sradan brgn cocugn banyosu yok mesela ya da ben duş almadm off offff

ben sabahlara kadar da yapsam bana kimse dur demez bizim evde yapma demez.

cumartesi de çalışıyorum,bir tek pazar kalıyor geriye.geçen sene kadınım vardı.Ne ütüler istediğim gibi yapıldı ne de temizlik.Ben de çok programlı yaşamaya çalışıyorum,yetişebilmek için.

ctesi 2-3 gbi evde olyrm o arada kızıma babası bakyor geldgmde cok işim olmuyor cnkü ben temzlgmi cuma akşamdan yapıyrm(haftalık olanı)ctesi pazar kızıma eşime aitim

Ütü işini haftada 2 güne dağıtalım sadece o günler ütü yapalım.o da yarım saat ne kadar yapılabilirse.Duş,banyonun olmadığı rahat günlere nasıl olur.

Ütü işini haftada 2 güne dağıtalım sadece o günler ütü yapalım.o da yarım saat ne kadar yapılabilirse.Duş,banyonun olmadığı rahat günlere nasıl olur.

benim çamasırım hç btmyor desem yeri var her akşam 2 makina çamasır ykyrm
aslında bence telden toplar toplamaz ütüyü yapmak.ütü brktkce yapması zor oluyor.

Yav iyi de benim anlamadığım adam titiz ama sizin emeğinizin üzerinden titiz. Siz bedensel olarak efor sarfediyorsunuz, neden çünkü eşiniz titiz. Bizde bir laf vardır, anneannemin en sevdiği laftır. "Buyuran yorulmaz." Adam buyurmakla yorulm uyor ki. Sizin yaptığınız herşeyi o yapsın bakalım ne kadar titiz olacak? O zaman da hala "titizim" diye dolansın ayakta alkışlarım. Sizin alınterinizle "ben titizim, jilet gibi ütülü gömlek giyerim, mis gibi evde otururum" diye caka satıyor.

Tabi sen de çocuk var.Benim Öyle olmuyor.Şöyle bir önerim var bu akşam için sen de yapacaklarını yaz ben de.saat olarak planlayalım kendimizi.bakalım yarın ne kadar uyabilmişiz plana.

yaaa maleseff

Tabi ki program yapın. Ben de planlı yaşamayı seven bir insansım. Evim de toplu olsun isterim. Ama bence önce bu meseleyi ayrıntılı konuşmanız lazım eşinizle. KAç yaşına kadar böyle götürebilirsiniz ki? Sizin hiç mi ihtiyacınız yok akşam işten gelip günlük ıvır zıvırdan sonra çocuğu da yatırıp bir saat sevdiğiniz birşey yapmaya. Ne bileyim bilgisayar oyunu olur, el işi olur, kitap okumak olur, dizi izlemek olur; artık kişisel zevkiniz her ne ise.

hem calisiyorsun hem cocuk hemde evde mukemmel temizlik ve duzen bence mümkün degil mutlaka eve yardimci gelmesi lazim ayrica sizde calisiyorsunuz esinizinde islere yardimci olmasi lazim..ev hanimi olsaniz anlarim ama sizde ayni esiniz gibi calisan bir insansiniz bence sizden fazla birsey beklememeli ya yardimci olmali yada eve belli zamanlarda yardimci gelmeli..
benim esimde cok temiz ve titiz ama ev hanimi olsamda yinede mukemmel bir ev hanimi degilim temizlik yapmak cogu zaman zor geliyor bende temizlik isini abrtmiyorum napimm evde zaten gunluk yapilmasi gereken isler var..birde esim mutfagi hic sevmez, meyve bile yemez ben agzina götürmesem..ama sonucta ev hanimiyim eve calisan para getiren o..mesela sizin durumunuzda olsam esime seninde evde yapman gerekenler var derim ve yaptiririmda ..öbür türlü zor hasta olursunuz sagliginzi gider..

kocan cidden çok titizmiş senden 1-1,5 saat önce eve geliyo ama oturup seni bekliyo öylemi
oturduğu yerde titiz nasıl olunuyormuş sölesin bizde olalım valla:)
programa gelince herkesinki farklıdır sen kendine göre bi program oluşturmalısın
mesela hergün neden mutfağı süpürüp siliyorsun silkeliyorsun falan
ben hergün mutfağın açık yerlerini mop ile temizliyorum hem süpürülmüş hem silinmiş oluyor böylece
tabi haftasonu böyle değil ama hafta içi vakit kısıtlı
çamaşırlarıda toplarken katlayarak koyuyorum sepete sonrada hemen yerleştiriyorum
ütüyüde cuma yada c.tesi tv izlerken yapıyorum yanıma bi sandalye koyuyorum oturdugum yerde ütümü yapıp sandalyeye asıyorum iş bitincede dolaba
eşininde yardımcı olması lazım yardım etmiyorsada akıl vermesin bi zahmet

canım sanırım en azından ayda 15 günde bir bir yardımcı tutman en hayırlısı senin için. Büyük temizlikleri yaptırırsın halı silme dolap temizleme cam silme gibi sanada sadece evi süpürüp silmek kalır rahatlarsın belki o zaman. Birde çocuk varmış çalışıyorsunda normal zamanlarda da o da bir işin ucundan tutuversin bu kadar rahatsız oluyorsa.

kızlar hepiniz çok güzel seyler yazmışsınız ama dediğiniz gbi eve birinin gelmesi biraz zor maddi:S
evet eşim eve gelip banyounu yapıo kıyefetlerini bkenara koyuyo gynyo tv karşısında beni bekliyo ve herşey 4/4 lk olsun istyo bu da benim kaderim işte:S:S:S:S:S

bence hiçbirşey yapmamalısın bir hafta boyunca dokunma bile çamaşıra falan görsün pis ev nasıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…