Ben eve gittiğim zaman dar alanlardan zaman yaratmaya çalışıyorum.Mesela yemek hazırladım topladım,makinaya yerleştirdim.Bir akşam buzdolabını temizliyorsam başka bir akşam dolaplardan birini yerleştiriyorum.Her gün detaylı yapacak kadar vakit olmadığı için böylece hem kirlenmiyor hem de tek güne birikmiyor.Akşam yatmadan lavoboya son gidişimde orayı yıkayıp öyle yatıyorum.Böylece her gün temizlenmiş oluyor.Çok uzun bir vaktimi de almıyor.Mutfağı hergün silemiyorum,hatta hafta da bir siliyorum ama programdan sonra silmeye çalışıcam.
Vallahi kimse titizim diye ortada dolanmasın kadın erkek farketmez...
Hadi programı yaptın hergün akşam kısıtlı saatlerde ne yapabilirsin ne kadar yapabilirsin?
Titiz olup şikayeti olan alsın bezi eline de görelim...
Ben yetişebilirsem dağınıklığı topluyorum sadece onun harcinde haftasonları genel temizliktir bizim evde...
cumartesi de çalışıyorum,bir tek pazar kalıyor geriye.geçen sene kadınım vardı.Ne ütüler istediğim gibi yapıldı ne de temizlik.Ben de çok programlı yaşamaya çalışıyorum,yetişebilmek için.
Ütü işini haftada 2 güne dağıtalım sadece o günler ütü yapalım.o da yarım saat ne kadar yapılabilirse.Duş,banyonun olmadığı rahat günlere nasıl olur.
Yav iyi de benim anlamadığım adam titiz ama sizin emeğinizin üzerinden titiz. Siz bedensel olarak efor sarfediyorsunuz, neden çünkü eşiniz titiz. Bizde bir laf vardır, anneannemin en sevdiği laftır. "Buyuran yorulmaz." Adam buyurmakla yorulm uyor ki. Sizin yaptığınız herşeyi o yapsın bakalım ne kadar titiz olacak? O zaman da hala "titizim" diye dolansın ayakta alkışlarım. Sizin alınterinizle "ben titizim, jilet gibi ütülü gömlek giyerim, mis gibi evde otururum" diye caka satıyor.
yaaa maleseff
bence hiçbirşey yapmamalısın bir hafta boyunca dokunma bile çamaşıra falan görsün pis ev nasıl olur.
bence hiçbirşey yapmamalısın bir hafta boyunca dokunma bile çamaşıra falan görsün pis ev nasıl olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?