- Konu Sahibi diclem3555
Bayramın sabahı 6da çiftliğe gittik iş dolayısıyla kesime yardım ettı.. Eşimin ailesi falan hepımız ordaydık.. Bayramın 2. günü akşam geri döndük ertesi gün eşim dinlendi falan derken.. Ki tamam yorulmuştur da herkes calısırken eşim 2 3 saat uyudu.. kalkıp calısmaya devam ettı.Amcaları kuzenlerı gece 3 te kalkıp kesım bıle yaparken benımkı uyuyordu.. Bayramın 3.günü akşam annemlere gittik 1 saat oturup gerı geldık ben yorgunum fazla oturamam falan dedı... Babam yoktu işteydi..Teyzemlere amcalarıma kımseye gıdemedık..Bugun öglen ise teyzemlere gıdelım dedım aksam olsun gıderız dedı. Akşam oldu hadı gıdelım dedım 5 dk uzanıyım kalkcam dıye dıye saat kaç oldu ben gıyındım ustumu hadı gıdelım dedım ben gelmıcem dedı bende sınırlendım karı gıbı lafı ne gevelıyon cocukmu oynatıyon dedım bı gelcem bı gelmıcem dıyosun dedım ben yorgunum dedı herkes calısıyo bı sen calısmıyosun dedım dun yattın dınlendın bgun yattın dınlendın daha ne dedım..Kuzenım gelmıstı erzurumdan.Ben gördum ama bayramda bı anneme gıttık. Kayınbabam esıme dukkana gıt yardım et dedı benımkı de ben yorgunum yarın gıtmem dedı bakalım yarın da gıtmıcek ıse nolcak blmıyorum hep evde... bakkala bıle gıtmez.. Dışarıya cıkmıyoruz ya televızyon ızler yada oyun oynar telefonunda... Benımle de dogru duzgun ılgılenmez bugun temızlık yapcaktm yardım etcem dedı yardım bıle etmedı
oturup dogru duzgun bıle muhabet edemıuyoruz
cok sıkıldım artk