• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok üşengeç :(

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Bayramın sabahı 6da çiftliğe gittik iş dolayısıyla kesime yardım ettı.. Eşimin ailesi falan hepımız ordaydık.. Bayramın 2. günü akşam geri döndük ertesi gün eşim dinlendi falan derken.. Ki tamam yorulmuştur da herkes calısırken eşim 2 3 saat uyudu.. kalkıp calısmaya devam ettı.Amcaları kuzenlerı gece 3 te kalkıp kesım bıle yaparken benımkı uyuyordu.. Bayramın 3.günü akşam annemlere gittik 1 saat oturup gerı geldık ben yorgunum fazla oturamam falan dedı... Babam yoktu işteydi..Teyzemlere amcalarıma kımseye gıdemedık..Bugun öglen ise teyzemlere gıdelım dedım aksam olsun gıderız dedı. Akşam oldu hadı gıdelım dedım 5 dk uzanıyım kalkcam dıye dıye saat kaç oldu ben gıyındım ustumu hadı gıdelım dedım ben gelmıcem dedı bende sınırlendım karı gıbı lafı ne gevelıyon cocukmu oynatıyon dedım bı gelcem bı gelmıcem dıyosun dedım ben yorgunum dedı herkes calısıyo bı sen calısmıyosun dedım dun yattın dınlendın bgun yattın dınlendın daha ne dedım..Kuzenım gelmıstı erzurumdan.Ben gördum ama bayramda bı anneme gıttık. Kayınbabam esıme dukkana gıt yardım et dedı benımkı de ben yorgunum yarın gıtmem dedı bakalım yarın da gıtmıcek ıse nolcak blmıyorum hep evde... bakkala bıle gıtmez.. Dışarıya cıkmıyoruz ya televızyon ızler yada oyun oynar telefonunda... Benımle de dogru duzgun ılgılenmez bugun temızlık yapcaktm yardım etcem dedı yardım bıle etmedı :( oturup dogru duzgun bıle muhabet edemıuyoruz :( cok sıkıldım artk

Belki gerçekten yorgundur?halsizdir,keyifsizdir, bedeni dinlenememiştir dinlenmişse bile beyni yorgundur ,belki depresyondadır, anlattıklarınıza göre bence baya da bi iş yapmış,sizinle ilgilenmemesi konusunda bişey diyemem ama yorgun olabilir gerçekten

Belki gerçekten yorgundur?halsizdir,keyifsizdir, bedeni dinlenememiştir dinlenmişse bile beyni yorgundur ,belki depresyondadır, anlattıklarınıza göre bence baya da bi iş yapmış,sizinle ilgilenmemesi konusunda bişey diyemem ama yorgun olabilir gerçekten
amcaları kuzenlerı gece 3 te kalkıp ıs yaparken kesım yaparken benım esım yatıyordu oglen mıllet calısırken benımkı geldı 2 3 saat uyudu dınlendı ve herkes calısırken esım yatarken esımın yengelerı akrabaları herkes calısıyor senın esın yatıyo dıye mırın kırın ettıler benım ne mecburıyetım var kı bunları duymayı.. Normalde de dışarıya ckmıyo evlendıgımzden berı nısanlıyken sozluyken cok gezdık ettık smdı hcbsey yapmıyoruz :((

amcaları kuzenlerı gece 3 te kalkıp ıs yaparken kesım yaparken benım esım yatıyordu oglen mıllet calısırken benımkı geldı 2 3 saat uyudu dınlendı ve herkes calısırken esım yatarken esımın yengelerı akrabaları herkes calısıyor senın esın yatıyo dıye mırın kırın ettıler benım ne mecburıyetım var kı bunları duymayı.. Normalde de dışarıya ckmıyo evlendıgımzden berı nısanlıyken sozluyken cok gezdık ettık smdı hcbsey yapmıyoruz :((

işte bende onu diyorum ya belki de depresyondadır,onun bunun lafıyla canınızı sıkıp eşinize kızmayın, devlet hastanelerinde piskiyatri bölümü falan var bi gitmeyi önerin, nişanlıyken böyle değildi diyorsunuz, eğer kafasına taktığı içten içe üzüldüğü bir durum varsa beyin kendini resetlemek adına sürekli uyku sinyali yolluyor mesela, yada anemi vardır belki, halsizlik çabuk yorulma dikkat dağınıklığı, uyku hali .. sizi anlıyorum ama kendinizi hemde eşinizi üzmek yerine bi uzamana görünmekte fayda var

Kesim,biçim,ekim yapmadığım halde ben bile öyle yorgunum ki..
İlk gün annemleri gördüm,onların kurban kesimi sırasında beraberdik,2. gün biraz gezdim.
Şu ana kadar da evden dışarı çıkmadım.
İnsan gerçekten normal hayatta çok yoruluyor,şu uzun bayram tatilleri çok iyi geliyor yayılmak için.
Belki eşin de böyle düşünüyordur.
Bence elleşme adamı dinlensin.

işte bende onu diyorum ya belki de depresyondadır,onun bunun lafıyla canınızı sıkıp eşinize kızmayın, devlet hastanelerinde piskiyatri bölümü falan var bi gitmeyi önerin, nişanlıyken böyle değildi diyorsunuz, eğer kafasına taktığı içten içe üzüldüğü bir durum varsa beyin kendini resetlemek adına sürekli uyku sinyali yolluyor mesela, yada anemi vardır belki, halsizlik çabuk yorulma dikkat dağınıklığı, uyku hali .. sizi anlıyorum ama kendinizi hemde eşinizi üzmek yerine bi uzamana görünmekte fayda var

gıtmez kı canım :( keşke gitse...

Cani bir seye sikilmis
ya da kafasina taktigi bir sey olabilir mi?
Cunku erkekler genelde canlari sikkinken uyumayi tercih ederler

Yoksa hep mi boyle ?

Kesim,biçim,ekim yapmadığım halde ben bile öyle yorgunum ki..
İlk gün annemleri gördüm,onların kurban kesimi sırasında beraberdik,2. gün biraz gezdim.
Şu ana kadar da evden dışarı çıkmadım.
İnsan gerçekten normal hayatta çok yoruluyor,şu uzun bayram tatilleri çok iyi geliyor yayılmak için.
Belki eşin de böyle düşünüyordur.
Bence elleşme adamı dinlensin.
aynen , ilk gün gezdim dolaştım diğer tüm günler evde yayıldım, p.tesi iş başı nasipse şimdi bile kendimi dağ taşımış gibi yorgun hissediyorum erken yatsam da 2 gün uykumu iyice alsaaam p.tesi 6 da kalkcam abooo diye kendi kendime yorgunluk hissi veriyorum :9:herkes izin günümde şunu yapcam bunu yapcam diyor benim için izin günü evde yatıp dinlenmek ayakları uzatıp film izlemek kahve içmek :D

Cani bir seye sikilmis
ya da kafasina taktigi bir sey olabilir mi?
Cunku erkekler genelde canlari sikkinken uyumayi tercih ederler

Yoksa hep mi boyle ?

evlendıgımızden berı böyle. önceden gıderdık gezerdık sımdı hıcbısey yapamıyoruz :( evlenelı 4 ay olcak nerdeyse toplasan 2 kere gezmeye gıtmısızdır o da en fazla 3 saat okadar..

az öncede kufurler ettı bardağı fırlattı kumandayı fırlattı :(( senı annenlere yollamıcam hasret brakcam herkese dedı

az öncede kufurler ettı bardağı fırlattı kumandayı fırlattı :(( senı annenlere yollamıcam hasret brakcam herkese dedı

konunuzu okudum da eşinizi bence de diğerlerinin dediği gibi bir psikoloğa ya da psikiyatriste götürmenin yollarını arayın..çünkü evlendikten sonra değiştiyse belki ciddi bir sorunu vardır..evlenmek bazı erkekleri özgürlük duyguları elinden alınmış gibi hissettirebiliyomuş ve de depresyona götürüebiliyomuş..bir değerlendirin..ikna etmeye çalışın tatlı dille..umarım yoluna girer her şey..

Bayramın sabahı 6da çiftliğe gittik iş dolayısıyla kesime yardım ettı.. Eşimin ailesi falan hepımız ordaydık.. Bayramın 2. günü akşam geri döndük ertesi gün eşim dinlendi falan derken.. Ki tamam yorulmuştur da herkes calısırken eşim 2 3 saat uyudu.. kalkıp calısmaya devam ettı.Amcaları kuzenlerı gece 3 te kalkıp kesım bıle yaparken benımkı uyuyordu.. Bayramın 3.günü akşam annemlere gittik 1 saat oturup gerı geldık ben yorgunum fazla oturamam falan dedı... Babam yoktu işteydi..Teyzemlere amcalarıma kımseye gıdemedık..Bugun öglen ise teyzemlere gıdelım dedım aksam olsun gıderız dedı. Akşam oldu hadı gıdelım dedım 5 dk uzanıyım kalkcam dıye dıye saat kaç oldu ben gıyındım ustumu hadı gıdelım dedım ben gelmıcem dedı bende sınırlendım karı gıbı lafı ne gevelıyon cocukmu oynatıyon dedım bı gelcem bı gelmıcem dıyosun dedım ben yorgunum dedı herkes calısıyo bı sen calısmıyosun dedım dun yattın dınlendın bgun yattın dınlendın daha ne dedım..Kuzenım gelmıstı erzurumdan.Ben gördum ama bayramda bı anneme gıttık. Kayınbabam esıme dukkana gıt yardım et dedı benımkı de ben yorgunum yarın gıtmem dedı bakalım yarın da gıtmıcek ıse nolcak blmıyorum hep evde... bakkala bıle gıtmez.. Dışarıya cıkmıyoruz ya televızyon ızler yada oyun oynar telefonunda... Benımle de dogru duzgun ılgılenmez bugun temızlık yapcaktm yardım etcem dedı yardım bıle etmedı :( oturup dogru duzgun bıle muhabet edemıuyoruz :( cok sıkıldım artk

Şu sözünüz çok dikkatimi çekti.
Bu ne demektir ya?
Karı gibi diyerek hemcinslerinizi küçümsüyorsunuz, üstüne birde geveliyon diyerek üstüne tuz biber atıyorsunuz..
Karılar! sürekli laf geveler ya zaten!!

Yemeklik bişeyler alırmısın yemek yapayım karnım acıktı yemek yıyelım dedım. Bana dönüp dedği laf git anan baban doyursun senı ben doyuramam dedı bu normal mi!?

tamam de, annene git ve eve dönme.
işin ciddiyetini anlar ve seni almaya gelirse her şeyi konuşun.
yoksa devamı gelir.

bir derdi sıkıntısı varsa insan gibi söylesin, ne bu afra tafra?
hele küfür etmek, kumanda fırlatmak falan hoş görülecek şeyler değil.
yarın elini kaldırır, mazeret uydurur.
ya konuşsun ya yardım alsın ama böyle devam etmesine izin verme.
daha yeni evlisiniz, cicim ayları böyle geçerse ilerisi daha fena olabilir.

Son düzenleme:
Hayatım belli ki ortalık gergin.Şimdi sen eğer eşinin ağzından çıkan her sözü kafaya takarsan iyice soğuyacaksın ,kızacaksın....Evet haklısın.Yeni evlisin eşin ile gezmek istiyorsun,herkes iş yaparken o uyursa bunun lafı olur buda seni üzer haklısın.

Henüz evleneli 4 ay olmuş.Çok yenisiniz.Hemen kavgalara,kıgınlıklara başlamayın.Ne o tehditler,kumandayı atmalar...

Sen sakince bir düşün.Eşin çok mu yoruluyor?Evliliğe henüz alışamadı mı?Önceden senin ile gezeredi niye şimdi gezmiyor?Bunların yanıtlarını bulmaya çalış.

Birbirinizi kırmayın.O kırıcı oluyorsa sen şu aşamada tartışmaya girme.Önce bir ne olduğunu anla sonra yapacağını bilirsin:34:

madem kendini o kadar yorgun hissediyor
gitsin bi dahiliyeye gerekli tahlillerini yaptırsın

laftan anlamıyor kı ne yapacağımı şaşırdım. Hiç konuşmuyor dönmus telefonunda dızı ızlıyor sabah 9.30dan berı

Back
X