- Konu Sahibi esraylmz03
-
Eşim kendi basına düğün yapmış babasının onayını beklemeliymişiz biz ona sorduk 4-5 sene sonra belki demişti biz de kendimiz yaptık napalımÇok ilginç ya bi insan evladına neden bunu yapar. Sebep olarak ne gösteriyorlar peki?
Sebebi yazdım babasını beklemeden düğün yaptık çünkü bize 4-5 sene beklememiz gerektiğini söyledi bu arada 2 sene nişanlı kaldımSebeb??
Yok Israr etmiyorum ama çok üzülüyorum bikaç ayın içinde çok kg verdi şeker hastası oldu üzüntüsündenBu ailelerin de bi ayari yok vallahi. Kimisi sakiz gibi yapisir, kimisi de boyle yapar.
Esine onlarla gorusmeye devam etmesi icin israr etme. Ailesinin yarattigi boslugu doldurmaya calis. En iyisi bu olur, ve en dogrusu da.
Yok beni istememek değil evlenmesini istemediler kazandığını bize versin istediler o da evlenince olanlar oldu tabiBence seni istememişler muhtemelen uygun gördükleri bi aday vardı kaçırdık dıye hayıflanmıslar
Istiyoruz ama oda olmuyo aklıma geldi aslındaÇocuk doğur :)
Şu an eşine en iyi gelecek şey baba olmaktır.
Istiyoruz ama oda olmuyo aklıma geldi aslında
Keşke biz de boyle olsak benim kv küçük oğlunu da bana verdi sen onun anasısın dio yıktı üstüme yemeğiydi çamaşırıydı isyan edecem yakındaYok beni istememek değil evlenmesini istemediler kazandığını bize versin istediler o da evlenince olanlar oldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?