Eşim çok üzgün ona kıyamıyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar daha öncede Biçim konu açmıştım bu konuyla ilgili bilmeyenlere kısaca anlatayım eşimin ailesi çok tuhaf insanlar eşimden müthiş bi şekilde nefret ediyorlar 2 senelik evliyiz 10 dk uzağımızdalar evimizin muhitini bile bilmezler bir kere eşimi aramadılar evimize gelmediler biz ayda bir gittik ama hoşgeldin bile demediler sürat astılar düğünde bir Kuruş harcamadılar eşim askere gitti nişanlıyken askere gitti bi kere aramadılar para falan zaten yok benim babam farketmiş durumu gizlice askerlik yaptığı yere gidip para vermiş eşime tabi diyeceksiniz neden böyle eşim kendi başına düğün yaptı babamla ikisi eşya aldılar sebep bu 5 sene falan beklemeliymişiz sevseymişim beklermişim zaten eşim parasını kendine değilde düğüne harcamış bu arada 30
Yaşındayız ve kp orta halli evi Arabası yazlığı olan biri durum bu şekilde şimdi eşim Görüşmek istemiyo onlarla nerde oturduğumu bile merak etmediler diyo ama bi yandan da bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok ama
Çok üzülüyorum çok iyi birisi bana bi zarar-ı yok ben ne yapabilirim şimdi herkese imreniyo eşim sürekli gözleri doluyo yalvardı ailesinin evine gidip bi kerecik evime gelin diye ama gelmediler ne yapacağımı şaşırdım ben artık bi akıl verin bana

Bu ailelerin de bi ayari yok vallahi. Kimisi sakiz gibi yapisir, kimisi de boyle yapar.
Esine onlarla gorusmeye devam etmesi icin israr etme. Ailesinin yarattigi boslugu doldurmaya calis. En iyisi bu olur, ve en dogrusu da.
Yok Israr etmiyorum ama çok üzülüyorum bikaç ayın içinde çok kg verdi şeker hastası oldu üzüntüsünden

Bu aile dugune de mi gelmedi?
Ilginc geldi bana. Insan evladini arayip sormaz mi? Annem her gece whatsapp grubundan sizi cok seviyorum demeden yatmaz. Ne bileyim hadi baba oyle yapiyor anne nasil dayaniyor? Uvey evlat falan mi esiniz?

Canım sen gelin olarak Bi yere kadar yardımcı olabilirsin aralarının düzelmesine..o Nasıl bir kin ki evlenmişsiniz artık devam ettiriyor.ileride çocuk olunca kıyamazlar bence.bazen büyükler her şeyin en iyisini bildiklerini düşünüyorlar ama yanılıyorlar işte.hiç mi yeşil Işık yakmıyorlar.kayınvalidenizle daha rahat iletişime geçebilirsiniz adlında.ne biliyim araya hatırı sayılır birileri girse?yazık Adama demek ki ne kadar üzülüyor

Bence eşinizle iyi vakit geçirmeye çalışın. Gezin tozun bol bol. Kafasını dağıtmaya çalışın. Bir süre sonra unutur belki. Onlar barışmak istese barışırlardı zaten. Siz karışmayın bence.

Eşim üvey değil tek erkek çocuk ve tek erkek torun ama hiç kıymeti yok kv demde aynısı eşim bigün ona anne bigün gelin nolur dedi o da biz biliriz ne zaman Geleceğimizi dedi kadın demek ki o da Kocasının yaptığını normal buluyo bana ole geldi

Bence seni istememişler muhtemelen uygun gördükleri bi aday vardı kaçırdık dıye hayıflanmıslar

Yok beni istememek değil evlenmesini istemediler kazandığını bize versin istediler o da evlenince olanlar oldu tabi
Keşke biz de boyle olsak benim kv küçük oğlunu da bana verdi sen onun anasısın dio yıktı üstüme yemeğiydi çamaşırıydı isyan edecem yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…