Eşim çok üzgün ona kıyamıyorum

Hic karisma ne yaparsa yapsınlar.simdi esine üzülür aralarını yaparsin.bi zaman sonra eşin seni degil anasını babasini dinler.her şerde bir hayır vardır de,sus bence

canim yapabilecegin h
canim yapabilecegin hic bir sey yok. sen iyi bir sey yapsanda sen kotu olursun. onlarin arasi illaki duzelir . sen karisma esine destek ol yaninda ol huzur ver . ama aralari duzlince sizin evinize gdip cikinca size huzur vermezler bunuda bil .

E esraylmz03 esin fazla merhametli dikkatli ol.
Yok tatil yerini gormedi annem bilmem ne
Sana bi hayri yok maddiyi gectim manevi!! Asker de kp bile olmayan adam yardim ediyor onlar seyreylerken seninki hala anam.mi diyo ! Tovbe yarabbi.. anacilardan ogk geldi
Birak baristirma alışır zamanla
Eger barisirlarsa esin ailesini destekler gibime geliyo

Hiiiic karışma senlik bir durum yok. Uğraşır arayı bulursun en kötü olursun bende yaptım da ordan biliyorum.

Kızlar saolun ben de son bi kez konuş rest Çek gibi bi öneri sundum eşime o da asla bi daha gitmem belki 20 kere gittim barışalım diye tamm tamm diyorlar ama ne gelen var ne giden

Bu insanlarla eşin barışırsa senin hayatın mahvolur. Bu kinci insanlarla sen nasıl başedeceksin.Her şeyden seni sorumlu tutarlar. Psikolojik şiddetin alasını yaşatırlar.

Esınız ıle her anınızı dolu dolu yasamanızı tavsıye ederım.. Hem es hem arkadas hem anne hem baba olun.. Aılesı bır gun pısmanlık duyacaklar o zaman ıse ıs ısten gecmıs olacak. Herkes ömur boyu dort dortluk yasamıyor hayatı bır gun esınıze ıhtıyacları oldugunda esınızın goz yasları dınmıs onların goz yaslarını akmaya baslamıs olacak.!

Var böyle aileler maalesef.
Çok üzücü ama kabullenmek lazım.
Benzerini yaşadım bilirim..
İnsanların içine zorla merhamet, sevgi koyulmuyor

Yanlış anlamayın ama eşinizin ailesi 5 sene sonra belki diyerek sizi istmediklerini belli etmişler..benimde kayınvalidem düğüne haftalar kala gelip ortada bişey yokken iptal etmek istemiştş.. EVi tutup eşyları yerleştirmiştik..salon gelinlik damatlık davetiyeler aklına gelen herşey hazırdı.. Eşimin teyzesi kızmıştı kayınvalideye.. 15 gün oldu doğum yapalı 3 günlük lohusayken evimde annemin eşimin de yanında hala kayınvalide bekleöeliydiniz acele ettiniz demez mi.. Oğlu küçğkmüş.. 26 yaşında evlendi oğlu.. İkinci oğlunu 19 yaşında evlendirdi askere bile gitmemişti.. Ona bişey demiyo hala bize takık..6 sene oldu evleneli hala aynı yerde kalmış.. Eşinizle konuşmamaları eşinizi üzebilir ama emin okun ki yuvanızdan ne kadar uzak olursalar eşinizin sizin ve yuvanız için en iyisi.. Onların boşluğunu sizin ailenizle doldurun ki eşiniz üzülmesin.. İnanın onu istemeyenleri unutur yaralarını silerseniz el birliğşyle..

Yapacak birşey yok.Onun ailesi sensin artık.Görüşseniz gelse gitseler huzurunuz daha a kaçacak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…