Eşim çok üzgün ona kıyamıyorum

Siz ne kadar destek olursaniz olun bu durumu atlatma için uzman yardımı şart
çünkü sevilmedigi icon sürekli kendini suçlar
bu kadar üzüntüye hasta olur
ben aynı durumu Sevgilimde yaşadım o uzman yardımı almaya başladı ve eskisinden daha iyi
kronik bir hastalığı vardı ve yardım alınca o hastalık bile gerilemeye başladı daha mutlu sakin bir insan oldu
siz de uzman yardımını denemelisiniz

Gidiyo zaten psikoloğa ilaç içiyo ne yapacağımı şaşırdım Gözlerimin önünde eriyo resmen

Gidiyo zaten psikoloğa ilaç içiyo ne yapacağımı şaşırdım Gözlerimin önünde eriyo resmen

sadece ilac degil terapi de aliyordur insallah
çünkü biz ilactan cok terapilerle ilerliyoruz
Allah yardimciniz olsun aile tarafından sevilmemek en ağırı
Allah o insanları da ıslah etsin
ne biçim insanlarmis yaa

sadece ilac degil terapi de aliyordur insallah
çünkü biz ilactan cok terapilerle ilerliyoruz
Allah yardimciniz olsun aile tarafından sevilmemek en ağırı
Allah o insanları da ıslah etsin
ne biçim insanlarmis yaa
Tabi terapi de görüyo ama bi işe yaramıyo sanırım çok da sevilen sayılan bi insan ama ailesi böyle onları hiç affedemiyorum

Sizinle bir aile kurdugunu farkedince gecer insallah.Oyle bir aileyle barismasi da size hayir getirir mi?Supheliyim...

Kısmen eşimin ailesine benziyor..
Tek farkı eşim kafasına takmıyor, kanıksamış bu durumu.

Hayatımızda hem var hem yoklar.
Hiçbirşeyimize karışmazlar, hakları ve istekleri de yok, biz özek günlerde filan gideriz,o şekilde bir ilişkimiz var.

Size de tavsiyem bu.. Evinizde mutlu olun, zamanla alışır o da, yapacak birşey yok. İnsanlar değişmiyor. Ve anne babayı seçemiyor.....

Aglamasin ya ona benim eşimden bahs et onlarda bi halt yapmadi esim yaptı herşeyimizi annem yaptı suan gorusmuyorux aglamiyorda sizlamiyorda bana dediği şey benim ailem sensin senden başka kimsem yok zAten öyle anasına felen duskun biri değil Allahtan eşine soyle evlat anadan vazgecerde analar vazgeçmez S eninkiler caz geçtiyse zaten değmez de teselli et

Eşini yanında ol fakat ailesi ilgili arayı bulmaya çalışma ! Sonra onlar can ciğer olur sen dış kapının mandalı oluverirsin. Bunun örneğini çok gördüm. Eşin dik durur ise ailesi mecbur bir adım atar. Ailesi ağırdan satıyor kendini buradan bile bencil kişiler olduğu anlaşılıyor ! Bu işe hiç karışma huzuruna bak.

Ediyorum
Zaten ama annesine çok düşkün çok acıyorum ona bilmem ne diyo bi tatile gidiyoruz anacım hiç bole yerler görmedi diyo sanki annesi kendini çok önemsiyormuş gibi

Aman canim sakiz gibi yapisip , evli oldugunu unutup surekli para isteyen aile olsaydilar dahami iyiydi.gerci bu senin acindan iyi bu durum.aile destek olmayinca insan ne kadar mutluda olsada yarım hissediyor.ins iyi olur esin icin diyorum.yasinizda gelmis aslinda sanki 20 yasindsymissinizda bekleyin falan demisler ne sacmalik.esinizi ailenizle surekli gorusturun bi tarafi eksik ailenizle tamamlayin onu.ailesinede allah akil fikir vicdan versin ne diyim ..

Ediyorum
Zaten ama annesine çok düşkün çok acıyorum ona bilmem ne diyo bi tatile gidiyoruz anacım hiç bole yerler görmedi diyo sanki annesi kendini çok önemsiyormuş gibi

Lütfen annesi gibi davranma eşi ol ! Adamı anası tınlamıyor hala anam buraları görmedi diyor kusura bakmasın eşin ama ailesi çıkarcı insanlar uzak durulması daha iyi.

Eşinizi bol bol oyalayin.mutlu edin onu.hersey aileyle görüşmek degil.sag olduklarini bilmesi yeterli bence.o ozleyince gidin görüşün.inanin sakız gibi yapismalari daha kötü olurdu.siz aile oldunuz artik çoluk çocuğa karisin.iyi ebeveynler olun

Bence hiç ses etmeyin. Bu tipler hayatınızda olsa inanın daha çok başınız ağrırdı. Eşinize, eş olarak ilginizi gösterin, size daha çok bağlanacaktır bence. Ve akışına bırakın.

Amaan nekadar uzak okadar iyi evlilikler aileler yüzünden mahfoluyor ilerdede bakmak zorunda kalmaz eşin ne ekerlerse onu biçerler hiiç oralı olmasn

Uzak durun eşininizin ailesinden içinize almayın . Bir gün mutlaka düzelir iyi olurlar . Kötü olan sen olursun. Oğullarından soğumanın nedenini sen olarak gösterirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…