Merhaba Hanımlar,
Başlıktan derdimin ne olduğu anlaşılıyor sanırım, evet maalesef benim eşim tatilde, kafede v.s. insanların gözlerini dikip bir süre inceledikleri kadar yakışıklı...
Bense ortalama kadınım işte, ne çirkin ne de öyle vav dedirtecek kadar güzel...
5 yıldır evliyiz, daha bizi birbirimize yakıştıran bir insan evladı çıkmadı. üniversitede başladı kıza bak okulun en yaşıklısını kaptı, bu çocuk da bu kızda ne buluyor muhabbetleri, evlendik aynen devam etti, kendi ailemden bile aman kızım, kocan çok yakışıklı kaparlar dikkat et öğütleri aldım uzun uzun...
Şimdi bir kızım var, hık demiş burnumdan düşmüş, istisnasız her gören ay en azından gözleri babasına benzeseydi diyor, yüzüme baka baka da söylenmez ki bu...
Yıllardır alıştım bu duruma da, zaman geçtikçe aramızda başka bir uyumsuzluk olmaya başladı, eşim benden 3 yaş büyük olduğu halde nerdeyse 10 yaş küçük görünüyor... ama bu benden kaynaklı değil, adam 33 yaşında, taş çatlasın 25 görünüyor, hala her yerde öğrenci misiniz diyorlar, kızımızı kardeşi sanıyorlar....
çok daraldım bu durumdan...
bi de baştan söyleyeyim ben eşini bulunmaz hint kumaşı zanneden tiplerden değilim, hatta ilk tanıştığımızda beğenmemiştim, esmer kara adamlardan hoşlanırdım ben :) bu akça pakça çok muhallebi çocuğu gelmişti :) ama işte toplumun genelinin yakışıklı bulduğu, uzun boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü, ağzı burnu, kaşı gözü düzgün bir tip.
eşinde seni beğenmiş demekki birbirinize uygunsuzu bunu etraftan duymaya gerek yokki ... sanırım sürekli duydukların sizde biraz özgüven eksikliğine sebep olmuş, kendinize güvenin ...
Siz tanıştığınızda da öyleymiş, sorun olarak görmeyip evlenmişsiniz
Şimdi tutup adamı yaşlandıramayacağımıza veya çirkinleştiremeyeceğimize göre 'milleti takma' diyelim
bencede kıskanmışlardır boşver
bi arkadaşım var doğrusu güzel biri değil ama kalbi güzel işte
kocasıda çok yakışıklı dünya ahiret kardeşim olsun
ama seviyolar birbirlerini kime ne
eşim bile dediki bu oğlan bu kızla nasıl evlenmiş
sanane dedim bende
boşver arkadaşım kim ne derse desin eşinde seni seviyorsa takma
Allah mutlu etsin de ben sorununuzu anlayamadım.Eşinizin davranışlarında bir problem var mı? Yoksa dert nerede?
Bizim sınıftan bi çocuk ( eşimin de kankası ) evlendi
Aynen sizin gibi, kızı buna yakıştıramadı kimse
Bende ilk bakışta dedim hatta X ile uyumsuz gibiler sanki? Eşime sordum ama sadece
Sonra bizde evlendik, dörtlü görüşmeye başladık
Baktım ki kız çok iyi, hanım , kafa dengi..
Huy olarak X ten üstün gördüm hatta
Ön yargıdır onların ki de belki, sen eşinle anlaşıyorsan gerisi boş..
Dış görünüşünüz süper uyumlu olsa, huy olarak anlaşamazsanız inan o evde huzur namına bişey olmaz..
Bence şükretmeyi unutmayın
ne yalan söyleyeyim yaşlandırmaya çalışıyorum, sürekli emekli amca giysileri giydiriyorum
Benim ablamda doğumda kilo aldı
Şimdi eniştemin porsiyonlarını iki misli dolduruyoo da kilo alsın diye
çok mantıklı, ben neden bunu daha önce düşünemedim ki
orası öyle tabi,
her evlilikte olduğu kadar sorunumuz var, bi de evliliğin öncesiyle birlikte 8 yıldır beraberiz, artık bana ne çirkin geliyor ne yakışıklı, bür süre sonra kanıksıyorsun karşındakini, o o işte, güzelliğiyle çirkinliğiyle...
ama bir taraftan da aynaya bakınca sen bile yakıştırmak istiyorsun kendini...
çocuktan önce topuklu giyer en azından boyumuzu yaklaştırırdım, şimdi topuklu da giyemiyorum omzuna geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?