Eşim çok yakışıklı!

benden çok başkalarına dert oluyor aslında kızımın benzememesi, her gören söylüyor keşke babasına benzeseymiş diye, alınıyorum ben de ne olmuş bana benzemişse, ben o kadar çirkin miyim ki diyorum ister istemez

aman kımseyı takma canımm bosverr esın begendıgıne gore onlara laf dusmez ole dıenlere hıc duymamazlıktan gel yanıı yakısıklı olmak guzel olmak hersey demek deıl

Anladım.
Dert etmeyin siz yine de.Yuvanızda mutlu huzurluysanız gülüp geçmeyi deneyin.İnsanlar her şeyi derler malesef.Yapacak bi şey yok.

NBu kadar takmayın önemli olan eşinizin düşündüğü. Eğer yine de rahatsız oluyorsanız dış görünüşünüze daha çok özen gösterin. Hep şık bakımlı olun. Bu arada benim oğlumu da kardeşim zannediyorlar

eşinin sana karşı tavırlarında sorun yoksa elalemi boşver , benim eşimde sarışın mavi gözlü bebek suratlı bişşi bana derler , bebeğiniz babasına benzese keşke diye İnşallah diyorum , onlar bana çirkin demiyorlar sadece mavi gözün daha hoş olduğunu belirtiyorlar ( yada benimki fukara avuntusu bilemiyorum :) ) takmaaa

Benim eşimde çok yakışıklı, inan sadece ben söylemiyorum

Çıktığımız dönemde herkes ooo kaptın yakışıklıyı derdi :)

Ama bende çok güzelim :)

Güven kendine...

Başkasının ne dediğini umursama..

Seni seviyor, seni seçti, seninle evlendi :)

Benzer bir sorun da ben de var gibi benim esim de benden sadece 9 ay kucuk olmasina ragmen disarda magazalarda ablasi muhamelesi gormekten slklLdlm artik.
Esim de oyle bir cilt varki tas bebeklerinki gibi dumduz puruzsuz benimse daha simdiden kirisikliklarim var gibi geliyor bana yada beni ablasi sandiklari surece etkilenmeye basladim bilmiyorum yaslarimiz 24 -23 asiri derece de kafama takmaya basladim ben de.
O yuzden arkadasim sana kimseyi takma desem de faydali olmayacagini biliyorum.

Takma cidden arkadaşım.Benim eşim öyle çok yakışıklı da değildir ben de çok güzel sayılmam.Ama demek çevrem eşimi daha üstün görüyor ki Hamileyken Allah vere de kızın eşine benzese diyenler odu.Pardon unutuyorum Brad Pittle evli olduğumu diyerek kahkahayı patlatıyordum.Benim dalgaya aldığımı görenler söylememeye başladı artık.

Bu arada duaları kabul mu oldu ne kızım eşimin kopyası

Benim görümcem güzel bir kadın, eşini ilk tanıştıdığında herkesin ilk tepkisi bu kız bu çocuğu nasıl beğendi, kara kuru kısa boylu bir adam. Ama konuştukça tanıdıkça huy olarak görümcemden daha iyi olduğunu anladı herkes, bir müddet sonra sustu. İkisi birbiri ile iyi anlaşıyor gerisi boş zaten... Ama adamın bir kere bile kendini kıyas yapıp aşağıladığını görmedim.

Bence sen biraz özgüven sorunu yaşıyorsun. Kendini eşine layık görmüyor gibisin. İnsanlara da bunu yansıtıyorsan konuşuyorlardır.

Kızın için yorum yaptıklarında ne güzel anasına çekmiş kızım falan de. Çok rahatsız edici seni aşağılayıcı konuşuyorlarsa sende ters cevaplar ver susarlar...

benim esimde cok yakisikli hemde fazla
ama o benim
benim kocam :)
bu dert degil bir kere
sen kendini cirkin mi buluyorsun?
eger öyleyse bu dert iste

ben olsam kıskançlıktan ölürdüm
seni anlıyorum
ama 5 yıllık evlisiniz hem de iyi bir adam demek ki. etrafın ne dedigine bakma

sen eşine göre diğer bayanlardan daha güzel veya özel gelmeseydin seninle evlenmezdi.
güzellik göreceli bir kavram, bence gurur duymalısın,

Ben çok güzel değilim işte, normal yurdum insanıyım yani, öyle bariz bir kusurum yok ama güzel denebilecek bir özelliğim de yok...

Çok iyi anlıyorum...
Hatta bugün bu konuyu açmama neden olan şey sabahki patmamamdı.
Sabah kızımı suçiçeği aşısına götürdük sağlık ocağına, eşim kızımı tutuyordu ben bakamadığım için. hemşire de eşime ne güzel ablanızla gelmişsiniz dedi, ben de ablası değilim eşiyim dedim. içerden çıktık koridordaki teyzelerden biri kızımı yakaladı biraz sevdi sonra da babana benzesen dünya güzeli olurdun dedi, eşime de tütü maaşallah diyip tükürdü.
ordan kahvaltıya gittik yine benzer bir yorum geldi...
insanların paraya ve güzelliğe taptığı bir dönemdeyiz maalesef... Takmamak çok büyük sabır istiyor

Özgüven sorunu yaşıyorum evet... ama bunu dışarı yansıtmadığıma eminim, en yakın arkadaşıma bile dememişimdir hiç.

benim esimde cok yakisikli hemde fazla
ama o benim
benim kocam :)
bu dert degil bir kere
sen kendini cirkin mi buluyorsun?
eger öyleyse bu dert iste

çirkin bulmuyorum, değilim de, ama öyle çok güzel de dğilim
dikkat çekici değilim yani.

İnsan sevdiğini dünyalar güzeli de görür,dünyanın en yakışıklısı da görür.Güzellik göreceli bir kavramdır,seni güzel bulmayanlar olabilir ama eşin böyle düşünmüyordur.
Karacaoğlan şarkısında ne diyor''Ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca''
Eşiniz diğer insanların göremediği bir güzellik görmüş sizde hiç dert edinmeyin.Güzellik gelip geçici.......

insanlar densiz densiz konuşmayı pek bi severler boşver ya takılma

insanlarda ne kadar gereksiz muhabbetlere giriyor , o zaman kendine güvenin gelmesi için kendine bakman lazım herzamankinden daha bakımlı ol ki kendini iyi hissedebilesini ha birde topuklu ayakkabı pek bi havalı oluyor , özensiz giyindiğimde bile topukllu giyince kendime olan güvenim geri geliyor resmen

Kendini daha iyi hissetmen etraftakilerin söylediklerini önemsiz kılar diye düşünüyorum.
Klasik ama saç baş giyim şeklinde bakımlı bir bayan olursan (öylesindir eminim) her zaman, kendini hep daha iyi hissedersin..
Allah bozmasın

Katılıyorum, saçım başım özenli olduğun da birde topuklarım olduğun da kendimi en iyi hissettiğim zamandr..
Her kadın böyledir, bakımlıyken kendini iyi hissetmeyen yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…