Allah sahibine bagi$lasin e$inizi yani size :)
5 yillik evlilik, e$inizle sorunda yok galiba ..
ba$kalarini duymazdan gelin, bi de oglan dogurun belki babasina benzer bellimi olur
kizim babasina benzemiyor diye uzulenide ilk goruyorum :)
anne babalar çocuk bana benziyo diye yari$irlar genelde
derdim insanların sürekli bu konudaki yorumları, eşimin yanında bile keşke kızınız babasına benzeseymiş demeleri...
bir de eşinin ablası zannedilse kim dert etmez ki bunu...
çözümü yok biliyorum, biraz kilom var onu vermeye çalışıyorum, ama dermanı olmasa da derdimi anlatmak istedim.
Benim eşimde çok yakışıklı, inan sadece ben söylemiyorum
Çıktığımız dönemde herkes ooo kaptın yakışıklıyı derdi :)
Ama bende çok güzelim :)
Güven kendine...
Başkasının ne dediğini umursama..
Seni seviyor, seni seçti, seninle evlendi :)
Benzer bir sorun da ben de var gibi benim esim de benden sadece 9 ay kucuk olmasina ragmen disarda magazalarda ablasi muhamelesi gormekten slklLdlm artik.
Esim de oyle bir cilt varki tas bebeklerinki gibi dumduz puruzsuz benimse daha simdiden kirisikliklarim var gibi geliyor bana yada beni ablasi sandiklari surece etkilenmeye basladim bilmiyorum yaslarimiz 24 -23 asiri derece de kafama takmaya basladim ben de.
O yuzden arkadasim sana kimseyi takma desem de faydali olmayacagini biliyorum.
Benim görümcem güzel bir kadın, eşini ilk tanıştıdığında herkesin ilk tepkisi bu kız bu çocuğu nasıl beğendi, kara kuru kısa boylu bir adam. Ama konuştukça tanıdıkça huy olarak görümcemden daha iyi olduğunu anladı herkes, bir müddet sonra sustu. İkisi birbiri ile iyi anlaşıyor gerisi boş zaten... Ama adamın bir kere bile kendini kıyas yapıp aşağıladığını görmedim.
Bence sen biraz özgüven sorunu yaşıyorsun. Kendini eşine layık görmüyor gibisin. İnsanlara da bunu yansıtıyorsan konuşuyorlardır.
Kızın için yorum yaptıklarında ne güzel anasına çekmiş kızım falan de. Çok rahatsız edici seni aşağılayıcı konuşuyorlarsa sende ters cevaplar ver susarlar...
benim esimde cok yakisikli hemde fazla
ama o benim
benim kocam :)
bu dert degil bir kere
sen kendini cirkin mi buluyorsun?
eger öyleyse bu dert iste
Ben çok güzel değilim işte, normal yurdum insanıyım yani, öyle bariz bir kusurum yok ama güzel denebilecek bir özelliğim de yok...
Çok iyi anlıyorum...
Hatta bugün bu konuyu açmama neden olan şey sabahki patmamamdı.
Sabah kızımı suçiçeği aşısına götürdük sağlık ocağına, eşim kızımı tutuyordu ben bakamadığım için. hemşire de eşime ne güzel ablanızla gelmişsiniz dedi, ben de ablası değilim eşiyim dedim. içerden çıktık koridordaki teyzelerden biri kızımı yakaladı biraz sevdi sonra da babana benzesen dünya güzeli olurdun dedi, eşime de tütü maaşallah diyip tükürdü.
ordan kahvaltıya gittik yine benzer bir yorum geldi...
insanların paraya ve güzelliğe taptığı bir dönemdeyiz maalesef... Takmamak çok büyük sabır istiyor
insanlarda ne kadar gereksiz muhabbetlere giriyor , o zaman kendine güvenin gelmesi için kendine bakman lazım herzamankinden daha bakımlı ol ki kendini iyi hissedebilesini ha birde topuklu ayakkabı pek bi havalı oluyor , özensiz giyindiğimde bile topukllu giyince kendime olan güvenim geri geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?