Eşim çok yakışıklı!

Hayır anlamadıgım şey Eşin seni seçtiyse sen zaten güzel bi kadınsın ..

Kocan için en azından.. Bununla grur duyman lazım

sen gayet modern giyin..eşinide kıro tarzı paspal şeyler giydir..

farkeder mutlaka

Sesli güldümmmm mantıklı aslında 'bu sana çok yakışır, kırma beni' diyerek zevksiz şeyler alablirsiniz arada

Canım sen içini ferah tut ve hiç bunları kendine dert etme. İnanki fiziksel güzellik bir yere kadar. insanın huyu güzelse, kalbi güzelse yürür ancak o evlilik. Demekki eşinde görmüş senin ne kadar güzel olduğunu insanların ne dediğini önemseme. Cahilce söylenenleri duyma. Dinimizce de huyu, ahlakı güzel insanla evlenmek daha makbuldür. Eninde sonunda hepimiz yaşlanıp öleceğiz güzel ya da çirkin... İçini ferah tut bence. Ayrıca kim ne derse desin Allah eşini sana bağışlasın inşallah :)

siz birbirinizi beğenip sevdiyseniz başkalarının dediklerine hiç kulak asma canım,güzellik ve yakışılllık Allah vergisidir bunun bile sadakası gerekirmişbenim eşimde yakışıklı bende güzel bir bayanım,eşim dün akşam facebookta fotoğraflarımı beğenenleri tek tek inceleyip kafasına uymayanları listemden çıkardıbende kıskancımdır ama bu derece paranoyak olamam heralde eşin seni seviyor ve ilgi gösteriyorsa gereksiz paranoya yapma bence,belliki atrafındakiler seni fazlaca kıskanıyor sende onları fena halde çatlat eşimle birbirimize çok aşığız falan de..maalesef kadın kadını kıskanır, kendi çok güzel yada eşi çok yakışıklıysa..dert etmee

benım eşimde benden daha ıı durumda oğlumuz oldu allahtankı oğlum babasının kopyası aynı dedığın gıbı eşim benden buyuk ama benden ufak gıbı görunuyor neyseki bıraz saçları seyrelmeye başladı

Kıskananlar catlasin, kiskananlar çatlasın

Ve eşinin yanında kendini guzel hiset canım!

'ben guzel bir kariyeeem' diye sürekli tekrarla

başkalarını kafaya takma canım o eş senin

ama yine de kendine dikkat et. kilo vermeye çalış. makyaj yap, saçların bakımlı olsun bak bu çok önemli. düzleştir, fönle. muhakkak dikkat ediyorsundur canım ama belki bebekten dolayı salmış olabilirsin. haklısın bazı bayanlar yaradılışından mıdır nedir çekici oluyorlar. onlara çuval giydir güzellerdir

ben de kendimi hep güzel bulurum ama makyajımı daha özenli yaparsam, yeni bişeyler giyersem saçlarım havalı olursa kendime daha da güvenim gelir.

diyecek çok bişey yok sanırsam
Rabbim eşinizi size ve yavrunuza bagışlasın
yapacagınız tek şey kendinize bakmak ve bakımlı olmak olacak

"eşim çok yakışıklı ama ben de çok zeki, çekici ve kendine güvenen bir kadınım, ayrıca yatakta 10 üzerinden 9 alıyorum" demek de benim cevabım :)))))))))))

Güzelliğiniz elinizde değil. Genlerinizin ve yaradılışınızın getirisi.
İnsanların bunu takdir etmesi, sizi değil genlerinizi veya yaradanı
onurlandırır.

Ancak güzel ahlak, çok iyi işleyen bir akıl, yerinde ve usulüne
göre davranmaksa sizin elinizde. Bence bu konularda takdir
görmenin değeri çok başka...

bence kimsenin takdirine ihtiyaç duymamak en güzeli.netice de altının değerini zarraf anlar.

Sizler mutluysanız etrafın ne dediğine aldırmayın bile,eşiniz sizi sevmeseydi,bişeyler hissetmeseydi evlenmezdi değilmi...

bunu söyleyenler(ailen dışında) seni kıskanıyolar ,sen de o kıskananları çatlat gitsin

aramızda 30 cm boy farkı var o yüzden sürekli topuklu giyerdim önceden, ama artık giyemiyorum çünkü bizim cimcime yorulunca kucağıma atlıyor, topukluklarla çok zorlanıyorum...

sen gayet modern giyin..eşinide kıro tarzı paspal şeyler giydir..

farkeder mutlaka

bakımlıyım onu hiç ihmal etmem, eşimi de gerçekten yaşlı işi giydiriyorum yakalı tişörtler, dede işi gömlekler falan

Allahtan kıskanç bir insan değilim yoksa şimdiye çoktan boşanırdım.
Eşim de yapı olarak çapkın bir adam değildir, bana aşık olduğunu söylemesi 6 ay, çıkmaya başladıktan sonra elimi tutması haftalar sürmüştü, hatta ilk ben öptüm onu baktım yıllarca öpücük bekleyeceğim yani espirili, kafadengi bir insandır ama öyle çapkınlıkları, fırlamalıkları yoktur.

benimkinin de yanlar beyazlamaya başladı ama bu kez de daha karizmatik oldu diyorlar görümcemler falan.
saçlarını mı döksem ne yapsam

Kıskananlar catlasin, kiskananlar çatlasın

Ve eşinin yanında kendini guzel hiset canım!

'ben guzel bir kariyeeem' diye sürekli tekrarla

hahahha yapayım dimi
ama bu gerçekten işe yarıyor, nerde kendini çok güzel bulan bir kadın var herkes onu güzel buluyor.

bende güzel sayılmam. ama eşimi yanıma yakıştırmazlar. ondan daha güzelim :) aynı laflarda benim için dendi. onda ne buluyor gibi. hep ayrılacağımızı düşünüorlardı. eşimde hakikaten genel anlayışa göre yakışıklı sayılmaz. ama benim gözüme çok güzel görünüyor. eşinizde sizi başkalarının gördüğü gibi görmüyordur bence.

o eleştirenlerin ne haddine ki. yok kıza bak okulun en yakışıklısını kapmış bilmem ne
sen hiç kimseye kulak asma , eşinin sevgisinden eminsen umursama hiçbişeyi... bi de küçük bi not: kadınlar olarak her daim bakımlı olmalıyız, erkeği elimizde tutmak için değil kendimize saygımızdansen bakımını , temizliğini eksik etme, aranızdaki saygı da devam ettiği sürece hiç bi şey olmaz Allahın izniyle...

Eşimde 52 yaşında hiç yaşını göstermez,dışarı çıktığımız zaman bile yanımda iken bakarlar,adam çekiyor demekki bakışları ,yan gözle dikizlerim hemen anlar vede güler..Antemlerim açıktır derim güler geçeriz yani..

ama bu gerçekten işe yarıyor, nerde kendini çok güzel bulan bir kadın var herkes onu güzel buluyor.

kesinlikle ,erkeklerde de durum tam tersi nerede kendini bişey sanan erkek var antipatik oluyor ama en iyisi yakışıklı olduğunun farkında olmayan erkek oluyor,bence yani onlar daha çekici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…