Eşim çok yakışıklı!

Seni okadar iyi anlıyorum ki.cunku bende ayni dertten muzdaribim.cogu insan bunu dert olarak bile görmüyor.
Esim hem görüntüsüyle hemde efendiligiyle her girdigi ortamda dikkat cekiyor.kuzenlerim ilk gorduklerinde vaaav demislerdi bozulmadim çünkü onlar banada hep ozenmislerdir kasim gözüm senin gibi olsa dudaklarim sana benzese falan derler hep.bende fena sayilmam yani. Esimin okulundaki bayan arkadaslarida hep cok yakisiyorsunuz diyorlar ama yalandan mi bilmem.benim derdim kv min oglunun güzelliğiyle sürekli ovunmesi.aslinda cogu zaman iyi bir kadindir ama bazen sanki oglu benden daha guzellerine layikmis gibi davraniyor.biara boyumu takmisti kafasina benden bile kisasin deyip durdu kv gunlerce.tamam selvi boylu degilim ama kisa da degilim yani.buda bende inanilmaz özgüven ekskligine yol açıyor onlarin aile ortaminda.o yuzden her oraya gidisimde sürekli alışveriş yapiyorum şık şıkıdim olayim diye uğraşıyorum buna sevkediyor beni.ezikmisim gibi.atamadim uzerimden bu duyguyu.esim annesinin bu yaptiginin farkinda değil çünkü o hep beni güzel karım diye sever.bende söylemedim bunu annen bana böyle yapiyor diye.boyun kisa diyor bana dedim bitek.o kendi boyuna baksin dedi.konu öylece kapandı.

Benim de eşim çok yakışıklı ama bu benim için bir dert değil tam tersi gurur duyduğum bir şey Onunla dışarı çıktığım zaman başka kadınların onu süzdüğünü görmek beni rahatsız etmiyor belki de bana verdiği güvenle ilgilidir bilmiyorum çünkü normalde çok kıskanç biriyimdir ...

Bence her kadın güzeldir buna yürekten katılıyorum tek sorun kendimize ne kadar baktığımızla ilgili ... Ne boy ne kilo ne başka bir şey bunun önüne geçemez... Eşiniz yanınızda ne kadar iyi duruyorsa siz de o kadar güzelleşiyorsunuz buna inanın ... Yeter ki özgüven tam olsun

Ben de cumartesi günü bebeğimizi kaybettiğimizden ve bazı problemler yaşadığımızdan beri kendimi saldım son zamanlarda ... Bırakın bakım yapmayı kişisel temizliğimi basit bir banyoyu bile yapmakta zorlanıyorum... Ama eşim benim şu pasaklı halimi bile öpüp seviyor çünkü bu adamların gözünde biz her halimizle bir şekilde zaten diğer bütün kadınlardan farklıyız üstünüz ... Bunu aklınızdan çıkarmayın ve kendinize güvenin

Insamlarda cidden patavatsiz oluyor.. sanane yani annesine benzemis.. hey allahim yaa öyle denildogi zaman deki kendine guvenen bir igadeyle esimde hep bana benzemesini isterdi onun dualari kabl oldu.. kendine guwen salla kimin ne dedigini

Millete bak ya bu adam bu kadına mı kalmış falan ne demek Milletin işi gücü yok ! Boşver sen üzme tatlı canını ohhhh bana kaldı sana mı kalacaktı de valla birgün suratlarına

İlk mesajı atarken bu çirkin yorumu görmemiştim şimdi gördüm sinirim bozuldu

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun arkadaşım ve başınız sağolsun

yerinde olsam eşine bir nazar boncuğu takarım kıskananların gözü değmesin diye.10 yaş büyük olmuş olsaydı da ileride zaten yine fark olacaktı.kadınlar her doğumda 5 yaş yaşlı gösterirmiş.eşin ben yakışıklıyım deyip burnu havada değilse hiç sıkıntı yapma derim.özel bir insanmışsın ki seni seçmiş.

sen yazmısın sankı ben yazmısım gıbı okudum wall hatta supheye dustum. esımde bnm masallah guzeldır kız guzelı dıye sewer kndı akrabalarım dıye e bnde kndımce fena sayılmam ama k.valıdemın konusmaları esımın dgr akrabalarının konusmları bazen o kdr batıyor kı bnde hep suslu olmaya calısıyorum kndımce bsyler yapıoyrum Allahtn eslerımız ıyımıs bu konudada laf soylettırmıorlar kımseye kendılerıne baksınlar dıyorlarr sukur k.valıdem ıyıdır hostur ama arada bole seylerı oluyor yada bız mı takıntı yapıoruz bılemıorum

Tamam takıntı yapıyoruz ama bu takıntı kendi kendine olusmuyor ya.. benimde hem kv hem akrabalari öve öve bitirwmiyorlar.sanki bana fazlaymis gibi.Allahtan eşim abrtmayin diye agizlarinin payini veriyor.strese sokuyorlar adami.insan bi rahat davranamiyor hep süslü olma ihtiyaci duyuyorum.aslinda gerçekten iyidir.hatta benim giyinip kusanip akrabalari arasina girmeme günlere götürmeye bayiliyor kv. Bu benimde hosuma gidiyor yakistiriyor ogluna diyorum kendi kendime.ama bir aradayken laf sokuyor gibi hissediyorum sürekli.
Biz yinede süsümuzu pusumuzu eksik etmwyelim ne olur ne olmaz..

Allah sana bagıslasın canım ama ben bır dert bulamadım ...

Kendıne guvenn ve sana bırsey soyleyenlere de kı ''O benı sectı''

Canım ya boşver sen insanları
Siz birbirinizi sevip beğendikten sonra onlara halt etmek düşer
Size duyura duyura bunları söylemeleri de ayrı bi terbiyesizlik
Sizin yapacağınız en güzel şey moral depolayıp kendinize güvenmeniz
Hatta cilt bakımı falan yaptırın,spor yapın,alışverişle ilgilenin
Kısacası kendinize zaman ayırın
Her şey yoluna girecek

arkadaşım benim görüşüme bu güzellik algısı küçük yaşlardan itibaren insanın içine işleniyor. uzun boy, renkli göz, zayıf olmak, sarı saçlı olmak vb. özelliklere sahip insanlar çocukluğundan itibaren herkesten ilgi göre göre özgüvenlerini sağlamlaştırıyorlar. bu durumda beden dillerini tabi ki etkiliyor ve bir ortama girdiklerinde aslında bedensel özelliklerinden çok o ortama yaydıkları ben geldim ve ben kendime güveniyorum mesajı insanların dikkatini çekiyor. ( burada söylemek istediğim bencillik, benmerkezcilik değil ) aslında bunu da çok bilerek yapmıyorlar. dikkat edersen bu insanlara çuval bile giyseler herkes 'ayy ne yakışmışşşş' der. bence giysi vb. ziyade duruşunu değiştirmelisin bunun içinde tabi ki düşüncelerini değiştirmelisin . milleti salla. bence en önemlisi kendin için, asla kocanın yanında güvensiz durma. güzellik sarı saç yada 0 bedenden ibaret değil, bunlar sadece paraya dayanan sistemin getirdiği oyuncaklar emin ol. bence bir kağıt kalem al ve her gün kendinle ilgili güzel bulduğun 3 şey yaz, ve bunu her gün yap. bu sadece fiziki değil. sonra bol bol aynada kendini seyret ve beğendiğin kısımlarına odaklan. git gide buraların arttığını göreceksin. tabi birazda bakış açına bağlı :) kendine ait hobiler bul ( puzzle tavsiye ederim bitirince mükemmel şeyler hissediyorsun) aslında demek istediğim kocan çok yakışıklı olabilir Allah sana bağışlasın. ama sende en az onun kadar güzelsin bunu sakın aklından çıkarma ve asla tersini düşünme. böyle düşündüğünde çevrendeki insanların sözleri emin ol seni güldürecek

Esim bana talip olunca ben mrin kirin etmistim.hic onun tipinde birini hayal etmemistim tip olarak.esim esmer biraz kara kas kara goz.ben de alabildigince beyazim.kendim gibi akca pakca olur esim derdim.neyse biz dusunme safhasindayken memleketten teyzem geldi.dedim ki ya teyze oyle yakisikli felan degil zayif esmer vs.teyzemin cevap olaya son noktayi koydu: salak,guzel olup da elin kadinlarina mi yedircen cirkin olsun da yaninda dursun.

Seneler gecti esim kilo aldi.boylu poslu zaten.resgi de acildi sanki biraz.simdi bir giyinse suslense ben yaninda nene gibi oluyom

Seneler gecti esim kilo aldi.boylu poslu zaten.rengi de acildi sanki biraz.simdi bir giyinse suslense ben yaninda nene gibi oluyom

eeee en başından beri bildiğin bir durum.. ortalama bir kadın olmama rağmen kocam çok yakışıklı demek için açtıysan konunu Allah sana bağışlasın. mutluluklar ^^

Eski eşim cok yakışıklıydı. Erkek güzeli derler ya o hesap. Plajda yanımda el ele olmamıza rağmen turist kızlar utanmasa kucağına oturacak gibi bakarlardı.

Ben güzel değilim ama alımlıyım, biraz da seksi olduğum söylenir. Yani eşime kıyasla güzel değilim.

Kendisi bazı hanım kişilerin gazlarıyla beni aldattı, tuzum var diyene hıyarı alıp koştu, ben cok yakısıklıyım. Ben harikayım, ben mükemmelim diye diye diye gitti aldı kafasız.

Sap gibi kaldı ortada.

Farkında değildi; onun yakışıklılığını parlatan benim zekamdı, benim zekam olmadan koca bir hic gibi yaşıyor

sanırım erkeğin fazla yakışıklısı makbul değil bayan daha güzel olmalı çünkü erkekler kolay gaza gelirler

benim anne ve babamda da durum aynıydı.
annem ufak tefek esmer, gözleri tatari :) babam ise bildiğiniz brad pitt :)
aynı "garip" yorumlara onlar da maruz kaldı yıllarca ve ne yaptılar.... gülüp geçtiler :)
çünkü evin kapıları kapanınca insanın ne gözünün ne saçının güzelliği kalıyor, ortaya çıkan hoşgörü sevgi saygı, annem ve babam birbirinin ruhunu sevdi ruhunu,kaşını gözünü değil. 40 yıl mutlu mesut bir birliktelikleri oldu...
darısı başınıza güzel arkadaşım

sanırım erkeğin fazla yakışıklısı makbul değil bayan daha güzel olmalı çünkü erkekler kolay gaza gelirler

Hem de nasıl, sen supermensin desen adam camdan atacak kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…