Ben çok güzel değilim işte, normal yurdum insanıyım yani, öyle bariz bir kusurum yok ama güzel denebilecek bir özelliğim de yok...
Çok iyi anlıyorum...
Hatta bugün bu konuyu açmama neden olan şey sabahki patmamamdı.
Sabah kızımı suçiçeği aşısına götürdük sağlık ocağına, eşim kızımı tutuyordu ben bakamadığım için. hemşire de eşime ne güzel ablanızla gelmişsiniz dedi, ben de ablası değilim eşiyim dedim. içerden çıktık koridordaki teyzelerden biri kızımı yakaladı biraz sevdi sonra da babana benzesen dünya güzeli olurdun dedi, eşime de tütü maaşallah diyip tükürdü.
ordan kahvaltıya gittik yine benzer bir yorum geldi...
insanların paraya ve güzelliğe taptığı bir dönemdeyiz maalesef... Takmamak çok büyük sabır istiyor
Kızlar tek tek alıntılamadan cevap vermeye çalışıcam
Daha önce de yazdım kendimi bildim bileli bakımlı bir insanım, giyimime kuşamıma özen gösteririm, ama abartılı makyajlar, fazla kokoş şeyler giymem, eşim de hoşlanmıyor o tarzdan, evde bile çok abartılı dekolteler v.s. giymemden hoşlanmaz uyarır hemen.
Evet sarı saç olgun gösteriyor onu da koyulaştırmaya karar verdim kumral tonlarına geçeceğim hem saçlarım da dinlenmiş olur.
Eşin sevmiş beğenmiş kısımlarına katılıyorum, eşim çok düşkündür bana gözümün içine bakar, eminim kerem aslıyı nasıl görüyorsa eşim de beni öyle görüyor... Bu konuda en ufak şüphem yok.
Benim tek sıkıntım dışardan sürekli yakışmadığımıza dair yorumlar, bu adam da bu kıza mı kalmış gibi fısıldamalar duymam...
Çirkin değilim evet ama kısayım, gösterişli değilim, insanlar eşim gibi erkeklerin yanında manken gibi bir kadın bekliyorlar, ben sıradan kalıyorum, o yüzden yakıştırılmıyorum, eminim ortalama bir adamla evlensem herkes bana güzel kadın diyecekti, ama şu an onun yanında çirkin kalıyorum...
Evet güzellik göreceli, ilk mesajımda da dedim, ben eşimin tipindeki erkekleri beğenmem, erkekte renkli gözü beğenmem mesela, senin tipin ne derseniz ben antonio banderas a bayılırım ama eşim kıvanç tatlıtuğun koyu renk saçlısı gibi (ona benziyor anlamında değil, ten rengi, göz rengi, boy v.s. olarak o tip) yani aslında tipim bile değildi, tanıdıkça aşık oldum. illa ki benim gibi beğenmeyen kadın da çoktur, ama çoğunluğun ilk görüşte vay be dediği bir insan işte.
Yani düşünün kıvanç tatlıtuğun yanına 1.63 lük, kumral kahverengi gözlü, eli yüzü düzgün ama sıradan bir kız koyduğunuzu, kız güzel de olsa herkes bula bula bunu mu bulmuş der, çünkü yanına azra akın gibi bir kadını yakıştırırlar, umarım anlatabilmişimdir :)
Benim de eşim çok yakışıklı ama bu benim için bir dert değil tam tersi gurur duyduğum bir şeyOnunla dışarı çıktığım zaman başka kadınların onu süzdüğünü görmek beni rahatsız etmiyor belki de bana verdiği güvenle ilgilidir bilmiyorum çünkü normalde çok kıskanç biriyimdir ...
Bence her kadın güzeldir buna yürekten katılıyorum tek sorun kendimize ne kadar baktığımızla ilgili ... Ne boy ne kilo ne başka bir şey bunun önüne geçemez... Eşiniz yanınızda ne kadar iyi duruyorsa siz de o kadar güzelleşiyorsunuz buna inanın ... Yeter ki özgüven tam olsun
Ben de cumartesi günü bebeğimizi kaybettiğimizden ve bazı problemler yaşadığımızdan beri kendimi saldım son zamanlarda ... Bırakın bakım yapmayı kişisel temizliğimi basit bir banyoyu bile yapmakta zorlanıyorum... Ama eşim benim şu pasaklı halimi bile öpüp seviyor çünkü bu adamların gözünde biz her halimizle bir şekilde zaten diğer bütün kadınlardan farklıyız üstünüz ... Bunu aklınızdan çıkarmayın ve kendinize güvenin
Çok geçmiş olsun arkadaşım ve başınız sağolsun
Seni okadar iyi anlıyorum ki.cunku bende ayni dertten muzdaribim.cogu insan bunu dert olarak bile görmüyor.
Esim hem görüntüsüyle hemde efendiligiyle her girdigi ortamda dikkat cekiyor.kuzenlerim ilk gorduklerinde vaaav demislerdi bozulmadim çünkü onlar banada hep ozenmislerdir kasim gözüm senin gibi olsa dudaklarim sana benzese falan derler hep.bende fena sayilmam yani. Esimin okulundaki bayan arkadaslarida hep cok yakisiyorsunuz diyorlar ama yalandan mi bilmem.benim derdim kv min oglunun güzelliğiyle sürekli ovunmesi.aslinda cogu zaman iyi bir kadindir ama bazen sanki oglu benden daha guzellerine layikmis gibi davraniyor.biara boyumu takmisti kafasina benden bile kisasin deyip durdu kv gunlerce.tamam selvi boylu degilim ama kisa da degilim yani.buda bende inanilmaz özgüven ekskligine yol açıyor onlarin aile ortaminda.o yuzden her oraya gidisimde sürekli alışveriş yapiyorum şık şıkıdim olayim diye uğraşıyorum buna sevkediyor beni.ezikmisim gibi.atamadim uzerimden bu duyguyu.esim annesinin bu yaptiginin farkinda değil çünkü o hep beni güzel karım diye sever.bende söylemedim bunu annen bana böyle yapiyor diye.boyun kisa diyor bana dedim bitek.o kendi boyuna baksin dedi.konu öylece kapandı.
sen yazmısın sankı ben yazmısım gıbı okudum wall hatta supheye dustum. esımde bnm masallah guzeldır kız guzelı dıye sewer kndı akrabalarım dıye e bnde kndımce fena sayılmam ama k.valıdemın konusmaları esımın dgr akrabalarının konusmları bazen o kdr batıyor kı bnde hep suslu olmaya calısıyorum kndımce bsyler yapıoyrum Allahtn eslerımız ıyımıs bu konudada laf soylettırmıorlar kımseye kendılerıne baksınlar dıyorlarr sukur k.valıdem ıyıdır hostur ama arada bole seylerı oluyor yada bız mı takıntı yapıoruz bılemıorum
Eski eşim cok yakışıklıydı. Erkek güzeli derler ya o hesap. Plajda yanımda el ele olmamıza rağmen turist kızlar utanmasa kucağına oturacak gibi bakarlardı.
Ben güzel değilim ama alımlıyım, biraz da seksi olduğum söylenir. Yani eşime kıyasla güzel değilim.
Kendisi bazı hanım kişilerin gazlarıyla beni aldattı, tuzum var diyene hıyarı alıp koştu, ben cok yakısıklıyım. Ben harikayım, ben mükemmelim diye diye diye gitti aldı kafasız.
Sap gibi kaldı ortada.
Farkında değildi; onun yakışıklılığını parlatan benim zekamdı, benim zekam olmadan koca bir hic gibi yaşıyor
Merhaba Hanımlar,
Başlıktan derdimin ne olduğu anlaşılıyor sanırım, evet maalesef benim eşim tatilde, kafede v.s. insanların gözlerini dikip bir süre inceledikleri kadar yakışıklı...
Bense ortalama kadınım işte, ne çirkin ne de öyle vav dedirtecek kadar güzel...
5 yıldır evliyiz, daha bizi birbirimize yakıştıran bir insan evladı çıkmadı. üniversitede başladı kıza bak okulun en yaşıklısını kaptı, bu çocuk da bu kızda ne buluyor muhabbetleri, evlendik aynen devam etti, kendi ailemden bile aman kızım, kocan çok yakışıklı kaparlar dikkat et öğütleri aldım uzun uzun...
Şimdi bir kızım var, hık demiş burnumdan düşmüş, istisnasız her gören ay en azından gözleri babasına benzeseydi diyor, yüzüme baka baka da söylenmez ki bu...
Yıllardır alıştım bu duruma da, zaman geçtikçe aramızda başka bir uyumsuzluk olmaya başladı, eşim benden 3 yaş büyük olduğu halde nerdeyse 10 yaş küçük görünüyor... ama bu benden kaynaklı değil, adam 33 yaşında, taş çatlasın 25 görünüyor, hala her yerde öğrenci misiniz diyorlar, kızımızı kardeşi sanıyorlar....
çok daraldım bu durumdan...
bi de baştan söyleyeyim ben eşini bulunmaz hint kumaşı zanneden tiplerden değilim, hatta ilk tanıştığımızda beğenmemiştim, esmer kara adamlardan hoşlanırdım ben :) bu akça pakça çok muhallebi çocuğu gelmişti :) ama işte toplumun genelinin yakışıklı bulduğu, uzun boylu, siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü, ağzı burnu, kaşı gözü düzgün bir tip.
sanırım erkeğin fazla yakışıklısı makbul değil bayan daha güzel olmalı çünkü erkekler kolay gaza gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?