Eşim çok yakışıklı!

komşunuz çok şanslıymış.erkeklere güven olmaz ki yakışıklı erkeklere hiç güven olmaz diye düşünürüm çevreden biri asılır falan aklını çeler diye ama işte karakter meselesi.bir bakarsın en tipsizi aldatmış.her şey karakter işte. insan eşine güveniyorsa çok da sorun etmemeli böyle şeyleri aslında ama çoğu erkeğe de güven olmuyor.

Ne yalan diyeyim çok çirkin bir adamın yanın da güzel bir kadın görürsem adam zengindir diyorum aksini görürsem kadın çok iyi huyludur diye düşünüyorum
Boş ver arkadaşım ne takıyorsun kıskanıyorlar belli ki.

hepiniz haklısınız
gönül kimi severse güzel odur
eşim de beni çok güzel buluyor, kıskanıyor...
ama işte dışardan gelen yorumlardan çok etkileniyorum
eskiden sadece bu adam bu kızın nesini beğenmiş diyorlardı ama yaşıt gibiydik, doğumdan sonra bana bir olgunluk mu çöktü, kilolar mı yaşlandırdı bilmiyorum ama ondan yaşlı görünmek ve bunun başkaları tarafından dile getirilmesi beni çok üzüyor
bunca zaman çok dert etmeyip şimdi bu kadar dert etmemin nedeni de bu sanırım...

ne guzel işte kocan yakışıklı dusunsene bırde cırkın bı adamla evlendıgını hergun bak bak ıcın kararır neyse bu işin sakası gelelım asıl konuya kadınlar dısarda erkeklerın laf atmasyla ovgu dolu sozlerıyle ve kendısıne atılıan bı capkın bakısla egolarını tatmın edıyolar ve erkeklerdekı gıbı aldatma fıkırlerı yurutmuyolar cunku eve geldıklerınde egoları tatmın oluyo erkeklerde bu olay yok bu yuzden kendılerını eksık hıssedıyorlar ve sureklı bayanlara bakıp laf atıp belkı bakar umuduyla egolarını tatmın etmeye calısıyorlar ama senın esınde bu yok zaten ıltıfat alıyo ve begenıldıgının farkında oyuzden egosunu zaten dogdugundan ber tatmın etmıs cok yakısıklı olmakla aksı olsa buraya esım yakısıklı ve benı aldatıyor yazardın oyuzden esıne guven ve onun bu yakısıklılıgının tadını cıkar cunku o SENIN sadece senın herseyı ayarında tut cok pohpohlama cokta bos bırakma kendıne bak bakımlı ol ona sadık ol ve kafandan ben orta hallı o guzel takıntısını sıl arkadsım aranızda sen ben yok eger senı sevıyosa emın olkı dunyanın enguzelı sensın onun ıçin umarım yardımcı olabılmısımdır

Milletin her dediğini kafaya takacak olursak ooo vay halimize....
Hiç umursama boşver kim ne diyorsa desin.
Konuşan konuşsun.

ohh öyle yaptım var mı diyeceğiniz deseydin ?:)

Canım evet gittiğiniz yerde gözler ona dikiliyor olabilir, hatta bazen bişey almaya gidersiniz satıs temsilcisi hanım kızımız gözlerini ondan alamazlar falan (kendimden biliyorum) hiç takma kafana sunu düşün o benim :)
o senin kocan ve sen izin vermediiğin sürece kimse onu senden alamaz :)

bence hiç takmayın bile eşiniz sizinle çocuğunuzda var ohhh kim ne derse desin. Eşinizle gurur duyun. Evet bi tane vardı onuda ben kaptım diyin kıskananlar çatlasın

Ya canım darılma ama okurken suratımda bir gülümse oluştu. Toplum olarak ne kadar patavatsızız, insanların sizi birbirinize yakıştırması değil, sizin birbirinize olan sevginiz önemli olan, demekki eşiniz için dünyanın en güzel kadınısın ötesi varmı.

canım şunu hiç unutma :kendine güven şire gbidir tüm insanları çeker etrafına bi dikkat et nice okul mezunu olup,nice güzel yakışıklı olup özgüveni olmayanların insanlar arasındaki iletişimine dikkat et.sen hep havalı kaliteli ve özgüvenli ol eşini kıskanma ya da belli etme olgun davran.unutma çok yakışıklı biri seni seçtiyse senin kim bilir ne özelliklerin vardır...

canım güzele yakışıklıya 40 gün bakarsın 41. gün ruhundaki güzelliği aramaya başlarsın o yüzden bu dert edecek bir şey değil. birbirinizin ruhuna yakışıyorsanız gerisi boş. özgüvenin her zaman olsun erkekleri en cok cezbeden budur.

milletin ağzı torba değilki güzelim bn birbirinize çok yakıştığınızdan eminim hiç skma canını

benımde bir kız arkaadsım vardı bu durumda eşi cok yakısıklıydı herkes dedı bu adam bu kızda ne buluyor evlıler mutlularr agzının içine bakıyor esi inş. esın senı ıhmal etmıyordur .mahlesef toplum olarak görüntüyü elstırıyoruz kım elestırmıyorum derse yalan söylerr

benim bi arkadaşımda çok severek evlendiler. aynı yaştalar.kocası cidden çok yakışılı.arkadaşımda idare eder işte ama sıradan.yıllar geçti aradan adam başladı hep kendini övmeye.arkadaşımada sen yaşlandın senin cildin bozuldu senin burnun yamuk falan filan sürekli eleştirmeye başladı.sonunda aldatmalar da geldi.

sizde böyle bir durum yoksa dert edilecek bi şeyde yoktur.

bu arada herkesin güzellik-yakışıklılık anlayışı farklıdır.belki eşiniz sadece size çok yakışıklı geliyordur.kıskanıyorsunuzdur.bu da olabilir.

erkeğin çirkini makbuldur:))))) ama yakışıklı erkeklere aşık oluyoruz yapıcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…