eşim çok yalan konuşyor

21 yasındayım eşim 43 yasında 2 yıldır evlıyız eşim surklı yalan konusyor bır suru borcu var aılesının soznu dınlyor ne yappmalym yardım edın kafyı sıyırcam artık
Ahh canım genceciksin Neden bu kadar erken evlendin ki.Hoş evlendiysen de neden bu kadar yaşça büyük biriyle ???
Dinlemez tabi Seni kocaman adam bu saatten sonra pek düzeleceğini düzeltebileceğini sanmıyorum

utanmazsa onuda yapcak..ustlk kayn valdem sahde bilesik takdı:):) bızı evden kovdu. .. esım defecıye dusmstu borclrnı benm aılm odedı...yanına hangı elmn gırse onunla cok samımı . . .ve asırı kendını begnmıs egosu cok fazla yyuksek. .. .ben mukemmlm dıyor baskda bısey demyr.bosancaktm geldı yalvrdı gerı dondum.sımdıde dıyor evı gecındırmyrm.her ay elktrk kesık dogalgaz kesık. . . sımdıde ben bosanmyrm cunkı bosansam cevrem ne dıyck ben ne ypmlym blmyrm aılmde bır bosan dıyor bır bosanma dıyor

şunları varsayki ben yazdım,okurmusun tekrar,bana ne akıl verırıdın,hayır aileleride suçluyorum,böle ipe sapa gelmez damatlarının borçlarını edıp kızlarım boşanmasın yeterki dıye uğraşıyorlarya,hadi sen gençsin,anlarım,

kızlar unıverste meznym 2 yllk.ve bekrkende cok yerde calstm evlendım halada daha calsyorum anasnfı ogretmenlgı yapyor kadro yok tabı ınann bende bosnmyı ıstyrm ama aılem cok yanltyor benı bır bosan bır bosanma br adamı kotlyrlar bır ovuyorlar kıme tutnymda bosanym aılem sureklı benı yonlendırmeye calsyordu calsyor hala daha annemn baskısı cok fazlaydı .. ..mantık evllgı yaptım sımdıde ısın ıcınden cıkamyrm bana kalsa bosaycm baska sehre gdcem ama aılem hep baskı yapyor bıldıgınz gıbı degıl cıkmazdayım. . . . .bır dava actım tam bosancktım geldı aıleme yalvaardı aılemde ıkna oldu daha gıt kızım gunah adama dedlr.yanı kısacazı napcm blmyrm

sana sorardım aılen ne dıyor bu konuya dıye. .. .aılen ıkıde bır yon degıstıryorsa hıc bısy yapamzsn ınan bana eger netse bosan bırz uzlrsn snra untrsn derdım.ama dedgm gıbı aılen cok onemlı derdım...ve benm aılem bır bosan dıyor bır bosanma dıyor . . . .

Hımm anladım canım.
Düzelmez bu saatten sonra.pek sanmıyorum.Eğer çok mutsuzsan ,ki öyle gözüküyor , fazla uzatma bence .Dua et bol bol bu hayırlı günler hatrına Rabbim Sana güzl kapılar açar inşallah.Ailen seni tam yönlendiremiyor belli ki .Kararsızlar.Sen kararsız olma.Eğer yapamıyorsan Boşanmak senin için en hayırlısı gibi.Yaşın çok genç.Boşanırsan en fazla 1-2ay millet boş boş konuşur.Ki millet zaten her şeye konuşur o yüzden asla takma.Sabret.Sonra alışırsın yavaş yavaş.hatta gün gelecek tamamen unutacaksın.Bir an önce bi iş bul kendini toparla.Sosyalleş .Annen ne derse desin takma kafana.Yaşın çok küçük
Karşındaki de çok büyük.İlerde karşına daha iyi kısmetler çıkacaktır emin ol.ve yaşı da en azından bu kadar büyük olmasın
Tabi yine de karar Senin.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…