eşim çok yalan konuşyor

"Ailesinin sözünü dinliyor" diyorsunuz ama siz de boşanmak için ailenizin sizin adınıza karar vermesini bekliyorsunuz. yapmayın. çalışıyormuşsunuz, kimseye maddi anlamda muhtaçlığınız yok. yaş farkı çok fazla. sadece o olsa iyi, sorunlar yaşıyorsunuz. daha genceciksiniz. kendinize yeni bir yaşam kurun.

Canım ben sana başka bir pencere açayım o zaman: Sizi evden kovan bir anne,sahte bilezik takan bir anne,40 yaşında adamın hayatına karışan bir aile...Düşünün ki bu insan çocukken veya gençken de bu baskılarla büyüdü.Baskıcı ve aşırı kontrolcü bir aile yalan söyleme alışkanlığı yaratır.Maddi güçlükler yaşıyor,iş hayatında doğru kararlar alamıyor.Şimdi de sizin saygınızı ve sevginizi kaybediyor,yatakları ayırmışsınız,gözünüzden düşmüş,hayalkırıklığına uğramışsınız.Açıkçası bu tablo çok karmaşık.
Maddi sıkıntılar aşılır,aileler normal düzene alışır ama temelde sorun eşinin burada bir sorun görmemesi,mükemmelim zannetmesi,hiçbirşeyi düzelteceğini vaadetmemesi.

Fakesin değil mi ? Bu kadar mantığı devre dışı kalmış bir genç kızın varlığı gerçekten üzücü.

Aradaki yaş farkı ve bu yasdiklariniza rağmen hala ayrılıp ayrılmama düşüncesi ?

21 yasındayım eşim 43 yasında 2 yıldır evlıyız eşim surklı yalan konusyor bır suru borcu var aılesının soznu dınlyor ne yappmalym yardım edın kafyı sıyırcam artık
babanın abisi yaşındaki adamla evlendiysen yapacak bir şey yok çek amcamı şimdi.

Gerçekten öğretmen misin? Bu kadar rahatsız edici yazım hataları yapmayın lütfen, okunmuyor bile.

Gerçekten öğretmen misin? Bu kadar rahatsız edici yazım hataları yapmayın lütfen, okunmuyor bile.
2 yıllık mezun olup anaokulu öğretmenliği yapıyorsun ve kadro yok diyorsun?
Nasıl bir kadro bekliyordun ki eğitim fakültesi mezunu olmadan?
Bu yazıyla, bu özel hayat seçimiyle kendinize lütfen başka bir meslek seçin.
Konu sahibine verebileceğim tek tavsiyem.

Boşanıyorum, boşanamıyorum, beklemedesin anlaşılan. 3lü 5 li korun, ne kadar yöntem gerekiyorsa, sakin hamile kalma bari.

19 yaşında 41 yaşına adamla evlenmek neyin mantığı, neresinde mantık bu evliliğin?

O düzelmez; ona harcayacağın enerjiyi kendi kariyer planların için kullan.

Öncelikle bazen ben bile dusnyorm yasadgm gerckmi diye ama bazilri inanmasa bile gercek. . .
Kaçark evlendm... Bende çok kzyorm kendme ama gerçekten nye boyle oldu nasl böyle bir isin içne düştüm blmyrm.simdi gercktn nsl olxk blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…