Eşim Çok Yalan Söylüyor Ne Yapmalıyım

Sendemi Leyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
8
1
1
47
Ya ben 18 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var evliliğimden bu yana eşim bana hep yalan söylüyormuş ama ben bunu yaklaşık 5 yıldır anladım daha önce hep inanıyordum şimdi ise ne dese inanmıyorum ve gittikçe güvensizlik kavgaları başladı ve ben eşimden soğudum onunla yaşamak istemiyorum pisikolojim iyice bozuldu inanılmaz birşey halen yalan söylüyor insanda biraz durulma olur yani 3 defa boşanma davası açtım
4 üncüsünü açmak üzereyim üstelik yalanda uzman hakimi bile inandırıyor neyapmalıyım bilemedim böyle bir sorunu olan bana yardımcı olabilirmi?

Ya ben 18 yıldır evliyim ve 3 çocuğum var evliliğimden bu yana eşim bana hep yalan söylüyormuş ama ben bunu yaklaşık 5 yıldır anladım daha önce hep inanıyordum şimdi ise ne dese inanmıyorum ve gittikçe güvensizlik kavgaları başladı ve ben eşimden soğudum onunla yaşamak istemiyorum pisikolojim iyice bozuldu inanılmaz birşey halen yalan söylüyor insanda biraz durulma olur yani 3 defa boşanma davası açtım
4 üncüsünü açmak üzereyim üstelik yalanda uzman hakimi bile inandırıyor neyapmalıyım bilemedim böyle bir sorunu olan bana yardımcı olabilirmi?
yalanlarını yüzüne vurun

O artık alışmış yalana yapılacak pek bi şey yok.. kendini dizginlemeye çalışsa bile çok konuştuğu zamanlarda araya yalan serpiştirir yine..

İğrenç bi durum soğumakta haklısınız.. ama boşanın veya boşanmayın diyemem.. eksiyi artıyı yazın bi yere ona göre değerlendirin

Yalan söylemesinin sebebi nedir,sordunuz mu?

3 kez boşanma davası açmışsınız, 4. açsanız da bir şey değişmeyecektir.

kronik yalan maddi manevi kayıplara yol açmış olmalı yıllardır, 3 çocuğun olabilir ama çocuklarıdan da boşanacak değil ya, zaten onlara bakmakla yükümlü boşansan bile

Yanlışı kabul etmem demişsiniz 3ünde de dönmüşsünüz.
E etmişsiniz işte yanlışı kabul.

Ne gibi yalanlar söylüyor?
evet döndüm ben iyi niyetliyim canım hemen inanıyorum herkesi kendi gibi görüyorum ondan yalvarıyo bir daha söylemem diye hakimede söz veriyo ama dediğiniz gibi galiba ben suçluyum affetmemek lazım

Bir kadının 13 yıldır sürekli söylenen yalanları fark etmemesi imkansız gibi geliyor bana. Uzun yıllar aman tadımız kaçmasın diye göz yummadığınıza emin misiniz? Sizin tutumunuz da pek normal değil açıkçası.

Hangi konularda yalan söylüyor örnek verir misiniz bize ?
yani aklınıza ne gelirse maddi manevi mesala sürekli borçlu nedenini bilmiyorum 'size bakıyorum diye borçluyum diyo' para istediğimde yok diyo sonra cebinde görüyorum sorduğumda arkadaşımın parası bende kalmış gibi uydurmalar yapıyo daha birçok şey ya neyapıcam artık şaşırdım üstelik ayrılmak istemiyo tehdit yağdırıyo korkmuyorum ama bela oluyo işte

İşte bu konu tam benlik :)
Benim eşimde aynı ve su anda dogru söylese bile hep acaba var içimde

Dipnot. Ota .oka yalan söyler cebinde para olur arkadaşın der bizimki de

Bir kadının 13 yıldır sürekli söylenen yalanları fark etmemesi imkansız gibi geliyor bana. Uzun yıllar aman tadımız kaçmasın diye göz yummadığınıza emin misiniz? Sizin tutumunuz da pek normal değil açıkçası.
bence yanılıyorsunuz ben 16 yaşında evlendim saftım hep inanmışım yarın size
demekki karşımdaki uzman anladınızmı bu problemin büyüklüğünü şimdi

Back
X