Eşim çok yalan söylüyor:(

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
315
-19
98
31
4 senedir evliyim. Severek evlendik. Bir oğlumuz var. Kaynanamla oturuyodum. Eşim sorumsuzun teki doğru düzgün sabit bir yerde çalışmaz eve doğru düzgün para getirmez. Üstelik çokta yalan söylüyor. Daha evliliğimizin 3. Ayında benden bilezik istedi sonra yerine koyucam dedi ben de verdim. Sonra başka gün baktım diğer bileziklerimide götürmüş benden habersiz. Bana yerine koyucam dedi ama hiçbirini koymadı. 1 sene beraber çalıştım borçları biter para biriktiririz ayrı eve geçeriz diye ama yerine koyucam ayağıyla elimdeki parayı da aldı. Geçen sene Ramazan ayında hamile halimle çalışırken o evde yatıyordu. Daha sonra anladım ki değmezmiş boş boşuna bir senemi heba etmişim bu adam için. En son oğluma takılan çeyreklerden birini de aldığını farkettim en son dayanamadım geldim babamın evine 2 aydır burdayım.. Ona daha önce de şans verdim oğlumuz olmasaydı bir şans daha vermeyecektim ama bu son şansı o da annemlere yakın ev tutacak ve bizi mağdur etmeyecekse.. Sizce buna rağmen bayramda kaynanamla kayınbabamın evine gitmem doğru olurmu? Sizin düşünceniz nedir?

Bu konuyu daha önce de açmıştınız sanki.

Bu 2 ay içinde sizi arayıp sordular mı?

Sen foruma sürekli aynı soruyu sorup durmuşsun ama bebeğine takılan bir çeyreğe göz dikip yalan söyleyen adamdan ümidin var mı hala gerçekten
Gideceksin oraya eşinde orda olacak ne diyeceksin adama
Neyle tutacak o evi adamda 4 senedir çabanın ç si olmamış
Hayal kurma
Onu böyle kabulleneceksen git oraya

Bu kadar olaydan benim anladığım yalancılıktan ziyade karaktersizlik!

Napıyo o kadar altını vs nereye gidiyo onlar hiç sormadın mı?

Arkadaş benim eşim saç kestirmeye para vermeyim diye adam saç uzatmak istiyo ne adamlar var parasını çar çur etmeye ne meraklı

O değil de benim eşim çok cimriymiş be

Allahtan ciddi değildi

:/Ah be guzel kardesim ne diye uzatirsin cocuk verirsin boyle adama bilmem ki. Hadi dondun babanin evine hala seni somuren adama ikinci bir sans niye.Hakkinda hayirlisi olsun ama bu boyle devam eder

Sorumsuz olan yalan söyleyen kocanız farkında mısınız?

Kocalarimiza geçmeyen nazimizi kayınvalide kayimpederden neden çıkarıyoruuuuzzzz ???

Ayrı bir ev tutmasını isteyin
Düzgün bir işi geliri olmasını diretin
Bunlara evet diyorum da.
Bayram da gidip büyüklerin bayramını kutlamak da ne gibi bir bağlantı var anlayamadım ?

Bayram da gideyim mi demekten kastiniz nedir ?

Benimkide sakalıni uzatip uzatip oyle kesiyor. Bide sac kestirmeye giderken ev de tras olup gidiyor orda fazla para vermemek icin

Giden bilezikler, altinlar ne oldu? Kumarda mi kaybettti, kadinlarla mi yedi sormadinizmi hic.. bayramlasmadan daha onemli sorunlar var ortada

Benimkide sakalıni uzatip uzatip oyle kesiyor. Bide sac kestirmeye giderken ev de tras olup gidiyor orda fazla para vermemek icin
Ah bu erkekler
Şim çok marjinal bi tip ya dövmeler küpeler saç boyamalar sakal uzatmalar
Ben onun kadar bakımlı olsam epey güzelngörünürdüm

El öpmeye sadece

Ben olsam gitmezdim. Esinizin werdiği sözlere aldanmayın benimkide cok söz werdi ayrı ewe çıkacağız falan diye ama 5 yıl sonra çıktık. Şimdi ki aklım olsa önce ewi tut sonra gelirim derdim

Giderseniz barışmış olduğunuz anlamına gelir. Bu arada gerçekten para nereye gitti diye sormadınız mi? Hem hırsız hem yalancı. Başka düşmana ihtiyacınız yok. Burada en ufak şey bayramlaşma. Ama sanki barışma niyetiniz var da buna bir adım atma isteğinde gibisiniz. Etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…