- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Bu konuyu daha önce de açmıştınız sanki.4 senedir evliyim. Severek evlendik. Bir oğlumuz var. Kaynanamla oturuyodum. Eşim sorumsuzun teki doğru düzgün sabit bir yerde çalışmaz eve doğru düzgün para getirmez. Üstelik çokta yalan söylüyor. Daha evliliğimizin 3. Ayında benden bilezik istedi sonra yerine koyucam dedi ben de verdim. Sonra başka gün baktım diğer bileziklerimide götürmüş benden habersiz. Bana yerine koyucam dedi ama hiçbirini koymadı. 1 sene beraber çalıştım borçları biter para biriktiririz ayrı eve geçeriz diye ama yerine koyucam ayağıyla elimdeki parayı da aldı. Geçen sene Ramazan ayında hamile halimle çalışırken o evde yatıyordu. Daha sonra anladım ki değmezmiş boş boşuna bir senemi heba etmişim bu adam için. En son oğluma takılan çeyreklerden birini de aldığını farkettim en son dayanamadım geldim babamın evine 2 aydır burdayım.. Ona daha önce de şans verdim oğlumuz olmasaydı bir şans daha vermeyecektim ama bu son şansı o da annemlere yakın ev tutacak ve bizi mağdur etmeyecekse.. Sizce buna rağmen bayramda kaynanamla kayınbabamın evine gitmem doğru olurmu? Sizin düşünceniz nedir?
Benimkide sakalıni uzatip uzatip oyle kesiyor. Bide sac kestirmeye giderken ev de tras olup gidiyor orda fazla para vermemek icinBu kadar olaydan benim anladığım yalancılıktan ziyade karaktersizlik!
Napıyo o kadar altını vs nereye gidiyo onlar hiç sormadın mı?
Arkadaş benim eşim saç kestirmeye para vermeyim diye adam saç uzatmak istiyo ne adamlar var parasını çar çur etmeye ne meraklı
O değil de benim eşim çok cimriymiş be
Allahtan ciddi değildi
Ah bu erkeklerBenimkide sakalıni uzatip uzatip oyle kesiyor. Bide sac kestirmeye giderken ev de tras olup gidiyor orda fazla para vermemek icin
El öpmeye sadeceSorumsuz olan yalan söyleyen kocanız farkında mısınız?
Kocalarimiza geçmeyen nazimizi kayınvalide kayimpederden neden çıkarıyoruuuuzzzz ???
Ayrı bir ev tutmasını isteyin
Düzgün bir işi geliri olmasını diretin
Bunlara evet diyorum da.
Bayram da gidip büyüklerin bayramını kutlamak da ne gibi bir bağlantı var anlayamadım ?
Bayram da gideyim mi demekten kastiniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?