- 14 Ekim 2016
- 7.248
- 49.152
- 548
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
:/Ah be guzel kardesim ne diye uzatirsin cocuk verirsin boyle adama bilmem ki. Hadi dondun babanin evine hala seni somuren adama ikinci bir sans niye.Hakkinda hayirlisi olsun ama bu boyle devam eder
Gerçekten yaadam mı yalvarıyor yoksa siz kendi kendinize mi bir şans daha veriyorsunuz?
buradaki konularda bunu çok görüyorum. kadın evi terkediyor. kimse yapma etme demiyor, adamda pişmanlık yok, arayıp sormuyor. kadın bi şans daha verdim diyor. e adam şans istememiş ki. kendi kendine çalıp oynuyosun.
Ben de hatırlıyorumBu konuyu daha önce de açmıştınız sanki.
Bu 2 ay içinde sizi arayıp sordular mı?
4 senedir evliyim. Severek evlendik. Bir oğlumuz var. Kaynanamla oturuyodum. Eşim sorumsuzun teki doğru düzgün sabit bir yerde çalışmaz eve doğru düzgün para getirmez. Üstelik çokta yalan söylüyor. Daha evliliğimizin 3. Ayında benden bilezik istedi sonra yerine koyucam dedi ben de verdim. Sonra başka gün baktım diğer bileziklerimide götürmüş benden habersiz. Bana yerine koyucam dedi ama hiçbirini koymadı. 1 sene beraber çalıştım borçları biter para biriktiririz ayrı eve geçeriz diye ama yerine koyucam ayağıyla elimdeki parayı da aldı. Geçen sene Ramazan ayında hamile halimle çalışırken o evde yatıyordu. Daha sonra anladım ki değmezmiş boş boşuna bir senemi heba etmişim bu adam için. En son oğluma takılan çeyreklerden birini de aldığını farkettim en son dayanamadım geldim babamın evine 2 aydır burdayım.. Ona daha önce de şans verdim oğlumuz olmasaydı bir şans daha vermeyecektim ama bu son şansı o da annemlere yakın ev tutacak ve bizi mağdur etmeyecekse.. Sizce buna rağmen bayramda kaynanamla kayınbabamın evine gitmem doğru olurmu? Sizin düşünceniz nedir?
koptumBu konuyu önceden açtın 2 kere.
Bu 3.
Ne desin daha millet.
çünkü gerek olmadığını biliyor.adam mı yalvarıyor yoksa siz kendi kendinize mi bir şans daha veriyorsunuz?
buradaki konularda bunu çok görüyorum. kadın evi terkediyor. kimse yapma etme demiyor, adamda pişmanlık yok, arayıp sormuyor. kadın bi şans daha verdim diyor. e adam şans istememiş ki. kendi kendine çalıp oynuyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?