Esim cooook ilgisz davranamaya basladi ?

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?

bi cok sebebi olabilir.. en iyi sen tanirsin esini.. bsye kirilmis olablir, icinde bazi huzursuzluklari olabilir, vajinismus onu da olumsuz etkilemis olabilir.. 2yil icinde nasildiniz? bu onemli

peki karşılıklı oturup konuştunuz mu eşinize,,

neden bu davranış içerisinde diye

iş,aile ,stres,cinsel hayatınız hepsi birer faktör olabilir bence

vajinismus için tedavi destek görüyormusunuz peki

peki karşılıklı oturup konuştunuz mu eşinize,,

neden bu davranış içerisinde diye

iş,aile ,stres,cinsel hayatınız hepsi birer faktör olabilir bence

vajinismus için tedavi destek görüyormusunuz peki
soyluyorm ama gecstiriyo bsey yok sana oyle geliyo fLan diye. Tedaviye dun bSladk

vardır mutlaka bir sebebi ya da cicim ayı bitti bilemeyiz canım erkeklerin sağı solu belli olmuyor malesef

Kimi erkeklere rahatlik geliyor evlenince, hani nasil olsa artik evdesiniz beraber yasiyorsunuz, bide tabii cinsellik önemli, oda bambaska hayal etmistir simdi böyle olunca ister istemez morali bozulmustur... Hemen kötüye yormayin bi tedaviye baslayip yenin su sorunu ondan sonra düzelir bence...

ne demek ya işteyken aramıyo o zaman durum daha ciddi altında yatan büyük bir sebep var kayınvalidenle aran nasıl bu durumu ona anlatsan ?
Kimin iyiki :) hatta ben onun sebeo oldgunu dusunuyorm cnku dHa once tartstik ve annesinin bseyler dedigini ablasina anlatrken duydm

gayet anlaysli davraniyodu dun doktora gittk tedavi boyunca ilski yasak ddi esmde dun denemk istedi ben istemedm

Kimin iyiki :) hatta ben onun sebeo oldgunu dusunuyorm cnku dHa once tartstik ve annesinin bseyler dedigini ablasina anlatrken duydm
aynen kimin iyi ki hani bazen aradan çıkıyor bir iki tane seçmece yani evliliğn en güzel günlerini yaşayacakken eşinin böyle davranması çok üzücü tedavin Bi bitsin bakalım inşallah düzelir eşin

soyluyorm ama gecstiriyo bsey yok sana oyle geliyo fLan diye. Tedaviye dun bSladk
evlilik kimi insanlarda şok etkisi yaratabiliyor,bi alışma düzen süreci mutlaka oluyor, kendinizi gererek karşınızdaki insanı daha da uzaklaştırmayın ama konuşun eşinizle duygularınızı ifade edin,şu tedavi sürecinde birbirinize fazlasıyla ihtiyacınız olacak çünkü.

Insallah ama ben cok uzuluyorm yani nasl desm en ufak harektnde hayatm altust olms gbi hissediyorm aslnda asmam gerekn bu galiba asiri hassasim.ona karsi cok ilgi gosteriyorm o benm yapamaynca moralm bozuluyo ister istemz

Bu ne dalga gecer gibi

Yok ya yanlış anlama.. Herkes başka bir şeyden şikayetçi :)
Ben evliliğin gitgellerden oluştugunu düşünüyorum.. Ve konuşarak her şeyin halledileceğini...
Dalga geçmiyorum lütfen kötü algılama yazdıgımı..

Haklisin gercektn su donemde cok ihtyacm var ama anlamiyo beni

gitgeller.. Evt sanirim oyle bazen melek gbi oluyo iyiki evlenmisim dyorm

Cinsel yönde bir cevap alamayinca boyle olmuşolabilir ama tedaviye baslamissin gönlünü rahat tut evde bir huzursuzluk da yok diyorsun her şey düzelir seni seviyordur mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…