- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
soyluyorm ama gecstiriyo bsey yok sana oyle geliyo fLan diye. Tedaviye dun bSladkpeki karşılıklı oturup konuştunuz mu eşinize,,
neden bu davranış içerisinde diye
iş,aile ,stres,cinsel hayatınız hepsi birer faktör olabilir bence
vajinismus için tedavi destek görüyormusunuz peki
evet cicim ayi btti farkndaym artk isteyken aramiyo bile eskiden 3-4 kere arardivardır mutlaka bir sebebi ya da cicim ayı bitti bilemeyiz canım erkeklerin sağı solu belli olmuyor malesef
ne demek ya işteyken aramıyo o zaman durum daha ciddi altında yatan büyük bir sebep var kayınvalidenle aran nasıl bu durumu ona anlatsan ?evet cicim ayi btti farkndaym artk isteyken aramiyo bile eskiden 3-4 kere arardi
Kimin iyiki :) hatta ben onun sebeo oldgunu dusunuyorm cnku dHa once tartstik ve annesinin bseyler dedigini ablasina anlatrken duydmne demek ya işteyken aramıyo o zaman durum daha ciddi altında yatan büyük bir sebep var kayınvalidenle aran nasıl bu durumu ona anlatsan ?
gayet anlaysli davraniyodu dun doktora gittk tedavi boyunca ilski yasak ddi esmde dun denemk istedi ben istemedmKimi erkeklere rahatlik geliyor evlenince, hani nasil olsa artik evdesiniz beraber yasiyorsunuz, bide tabii cinsellik önemli, oda bambaska hayal etmistir simdi böyle olunca ister istemez morali bozulmustur... Hemen kötüye yormayin bi tedaviye baslayip yenin su sorunu ondan sonra düzelir bence...
aynen kimin iyi kiKimin iyiki :) hatta ben onun sebeo oldgunu dusunuyorm cnku dHa once tartstik ve annesinin bseyler dedigini ablasina anlatrken duydm
Bu ne dalga gecer gibiAy keşke benim kocam da azcık uzaklaşsa
evlilik kimi insanlarda şok etkisi yaratabiliyor,bi alışma düzen süreci mutlaka oluyor, kendinizi gererek karşınızdaki insanı daha da uzaklaştırmayın ama konuşun eşinizle duygularınızı ifade edin,şu tedavi sürecinde birbirinize fazlasıyla ihtiyacınız olacak çünkü.soyluyorm ama gecstiriyo bsey yok sana oyle geliyo fLan diye. Tedaviye dun bSladk
Insallah ama ben cok uzuluyorm yani nasl desm en ufak harektnde hayatm altust olms gbi hissediyorm aslnda asmam gerekn bu galiba asiri hassasim.ona karsi cok ilgi gosteriyorm o benm yapamaynca moralm bozuluyo ister istemzaynen kimin iyi kihani bazen aradan çıkıyor bir iki tane seçmece yani evliliğn en güzel günlerini yaşayacakken eşinin böyle davranması çok üzücü tedavin Bi bitsin bakalım inşallah düzelir eşin
Bu ne dalga gecer gibi
Haklisin gercektn su donemde cok ihtyacm var ama anlamiyo benievlilik kimi insanlarda şok etkisi yaratabiliyor,bi alışma düzen süreci mutlaka oluyor, kendinizi gererek karşınızdaki insanı daha da uzaklaştırmayın ama konuşun eşinizle duygularınızı ifade edin,şu tedavi sürecinde birbirinize fazlasıyla ihtiyacınız olacak çünkü.
gitgeller.. Evt sanirim oyle bazen melek gbi oluyo iyiki evlenmisim dyormYok ya yanlış anlama.. Herkes başka bir şeyden şikayetçi :)
Ben evliliğin gitgellerden oluştugunu düşünüyorum.. Ve konuşarak her şeyin halledileceğini...
Dalga geçmiyorum lütfen kötü algılama yazdıgımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?