Esim cooook ilgisz davranamaya basladi ?

Yanlış anlaşılmak istemem ama bence erkeklerin evlilikten en büyük beklentileri cinsellik.
Onu da bulamayınca agresifleşmiş olabilir.
Umarım sorununu bir an önce çözersin canım
Ama bde soyle bi durum var bu sorun iki aydr var ama aramz gayet iyiydi

Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?

muhtemelen bu çok iyi bir sebep
ama neticede bir rahatsızlık
el ele verip çözmeniz gerekir
ilgisizlik ve sırtını dönmek
bu problemi büyütür
eşine aynen bu şekilde ifade et kendini
geçmiş olsun

Esim annesine cok onem veriyo ve benmde oyle olmami istiyo ama soncta benm annem.degl onun kadar yakin olmam mumkun degl. Ve annesi beni surekli onun yaninda elestiriyo yok onu nye gydin yaksmams yok su yok bu. Yani herseye bi lafi var ozellkle oglu varken. Yok iste gec kalkiyo blmem gec yatiyo falan hep bi elestiri.. Bu esimi etkiliyo olablirmi

Kankaa saygılarr

sabrı taşmış olamaz mı ??
muhtemelen bu çok iyi bir sebep
ama neticede bir rahatsızlık
el ele verip çözmeniz gerekir
ilgisizlik ve sırtını dönmek
bu problemi büyütür
eşine aynen bu şekilde ifade et kendini
geçmiş olsun
tabiki olabilir sonucta onunda bi sabri var ama dun doktora cok guzel anlatti esimin istekli oldugunu ama bu durumun onun elnde olmadgini bliyorm zaten o yuzden tedavi almak istiyorz dedi.

tabiki olabilir sonucta onunda bi sabri var ama dun doktora cok guzel anlatti esimin istekli oldugunu ama bu durumun onun elnde olmadgini bliyorm zaten o yuzden tedavi almak istiyorz dedi.

ne kadar çok arttı bu rahatsızlık
uyada benim çevrem de mi çok duyar oldum anlamadım

nedeni nedir tamamen psikolojikmi
yoksa fizyolojik nedenleri de varmı bilmiyorum

ben de bir konumda belirtmiştim
vajinismus değilim
ancak seks te boşalamama sorunum var

seks bu nedenle benim için
sadece eşimle olan iletişimimi kuvvetlendiren bir birliktelik
açıkcası olmasa da olur mantığındayım
ama olursada kötü hissetmiyorum

Bu sayfaya gelnce anladim normal oldgunu onceden bi tek ben zannedip daha kotu oluyodm ve burdan cesart alip.gttim doktora

Bu vajinismus baska ülke kadinlarinda da var mi? Yani ona göre yorum yapicam..
Ben Dr.a gidip tedavi oldum ilk evlendiğimde. Dr.a gitmeden önce de kitap okumuştum acaba kendim aşabilir miyim diye. Zaten dr da kitabın yazarıydı. Şöyle ki başka ülkelerde çoğunlukla bilinmeyen bir hastalık. Çünkü onlarda kimse kimseyi ilişkiye girmekten korkutmuyor.

Ama vajinismus kadının elinde olan bir şey değil, nazlanma vs. de değil. Sevdiğinle birlikte olmak istiyorsun, evlenirken hayallerin çok başka yönde oluyor ama daha ilk geceden bütün hayallerin başına yıkılıyor. O olumsuzlukları yaşayanlar bilir, anlatmak mümkün değil. Buarada vajinismus en çok üniversite mezunlarında görülen bir "hastalık". Tedavisi de önce cinsel eğitim, ardından da dilatörle egzersiz. Biz 5 seansta yendik o illeti. Ama Allah'a şükür ki eşim sizin gibi saçma sapan düşüncelerden korkuyorsun ya da nazlısın demedi. Dr'un dediği gibi, bunun da bir hastalık olduğunu ve elimde olmadığını ve elimden geleni yaptığımı gördü. ayrıca daha minnacıkken bizim aklımıza ailelerimiz bu korkuları sokmuş. Bizim hiçbir suçumuz yok yani. Kızmaksa, ablamı aradım kızdım, çünkü bunun sebebinin o olduğunu biliyordum, küçüklüğümden beri her şeyden korkutmaya çalıştı, bazılarına direndim, bazıları da böyle başıma dert oldu.
Eşime karşı gayet istekliydim, sadece son aşamaya geldiğimizde bu korkudan dolayı ilişkiye giremedik. Açıklamaktaki tek amacım, eğer bir kadın vajinismus teşhisi almışsa, o kişi bunu nazdan veya başka bir şeyden yapmıyor. Elinde olmayarak durum böyle ve o asla bunların başına gelmesini istemezdi.
Yaşayan bilir...

Annesiyle beraber mi yaşıyorsunuz ki kaçta kalktığını vs biliyor? Oğlunu kıskanan kv türünden demek ki. Daha baştan kendini yıpratma. Ortalığı idare etmeye çalış. Yoksa ilerleyen zamanlarda sıkıntılar artar. Şu vajinismusu yendiğinde hayata daha pozitif bakacaksın. Sanki tüm sorunlar yok olmuş gibi olacak. İnsanın üstünden inanılmaz bir yük kalkıyor.
Buarada ne doktoruna gidiyorsun? 1 ay çok uzun bir süre. Bana özelden yazar mısın?

ne kadar çok arttı bu rahatsızlık
yada benim çevrem de mi çok duyar oldum anlamadım

nedeni nedir tamamen psikolojikmi
yoksa fizyolojik nedenleri de varmı bilmiyorum
Sebebi psikolojik. Gerçekten çok arttı. Artık birisi evlenince direk aklıma geliyor.

cok guzel acklamssin.cevabini ozelden mesj attm. Kaynvalidemle beraber oturuyorz bu yuzden karisiyo maalesef

cok guzel acklamssin.cevabini ozelden mesj attm. Kaynvalidemle beraber oturuyorz bu yuzden karisiyo maalesef
Eee vajinismustan haberi yok inşallah kv.nin?
Canım yaa aynı evde de çok zor olmuyor mu özel hayat. Onun da etkisi vardır. Ayrı eve çıkma imkanınız var mı, ilerde falan?
Yaa adam daha baba evinde, düşünsene, kendisinin ayrı bir aile olduğuna alışamamıştır, tavırları biraz da o yüzden bu şekilde. Kendi ailesinden fiziksel olarak da uzaklaşsa sizin aile olduğunuzu daha iyi anlar.

Mecburen birlkte otrmamz lazm babasi yok esimin. Tabiki haberi yok blse daha kotu olur bnce.soncta beni anlamz anlamayada calsmazki

Mecburen birlkte otrmamz lazm babasi yok esimin. Tabiki haberi yok blse daha kotu olur bnce.soncta beni anlamz anlamayada calsmazki
Doğru canım. Allah kolaylık versin. Başbaşa kalmak için arada 2 günlük kısa kaçamaklar yapabilirsiniz. Yakın bir yerlerde tatile gidin arada, başbaşa kalmak istiyorum diyebilirsin eşine Vajinismusu inşallah tez zamanda yenersin de bol eğlenceli kaçamaklar yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…