- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
aynen bende öyle sinirlerim bozuldu artık ama kendine ediyosun tatlım bu şekilde biz istiyoruz ki bizim ona gosterdiğimiz ilgi alaka sevgiyi oda bize göstersin ama mumkun değil benim elimde öyle çok yoğun çalışıyor akşam kanepede uyuyup kalıyor günlerdir e ben akşama kadar onu bekliyorum. Ama onlar bizim kadar düşünceli değil birde artık kaybetme korkuları yok senin onu ne kadar çok sevdiğini de biliyor biraz geri çek kendini asla ilgini alakanı esirgeme ama çok üstüne düşme kendine edersinInsallah ama ben cok uzuluyorm yani nasl desm en ufak harektnde hayatm altust olms gbi hissediyorm aslnda asmam gerekn bu galiba asiri hassasim.ona karsi cok ilgi gosteriyorm o benm yapamaynca moralm bozuluyo ister istemz
Insallah canm ama tedavi bi ay kadar surecek sanirim cnku haftada bir gdicez ancaCinsel yönde bir cevap alamayinca boyle olmuşolabilir ama tedaviye baslamissin gönlünü rahat tut evde bir huzursuzluk da yok diyorsun her şey düzelir seni seviyordur mutlaka :)
Aslnda deniyorm ama olmuyo artk eskisi kadr degilim ama yinede fazlasyla ustune dustugumu dusunuyorm. Braz faha azaltmaya calscam saol.aynen bende öyle sinirlerim bozuldu artık ama kendine ediyosun tatlım bu şekilde biz istiyoruz ki bizim ona gosterdiğimiz ilgi alaka sevgiyi oda bize göstersin ama mumkun değil benim elimde öyle çok yoğun çalışıyor akşam kanepede uyuyup kalıyor günlerdir e ben akşama kadar onu bekliyorum. Ama onlar bizim kadar düşünceli değil birde artık kaybetme korkuları yok senin onu ne kadar çok sevdiğini de biliyor biraz geri çek kendini asla ilgini alakanı esirgeme ama çok üstüne düşme kendine edersin
Bi fikrim yok maalesefBu vajinismus baska ülke kadinlarinda da var mi? Yani ona göre yorum yapicam..
Bu vajinismus baska ülke kadinlarinda da var mi? Yani ona göre yorum yapicam..
Tedavi olmana destek olmuyor mu ?Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?
evet tamda oyle sanirim zaten.psikolojm yternce bozk oda boyle davraninca bi eksklik hssediyorm. Fikirleriniz icn tesekkur ederm hepinizeAllah yardımcın olsun sen belki de bu vajinamus yüzünden bir eksiklik hissettiğinden eşinin üstüne çok düşünüyorsun Eşinin her hareketinden de bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun .. Zor biliyorum ama ilgi görmek istiyorsan biraz kendini çekmen lazım üzücü ama bu evlilikte bile böyle maalesef .. Ayrıca sen tedavini ol danışmanın ne tavsiye ettiyse uygula .. Eşin için de zor açıkçası ama sana sabırlı ve anlayışlı olmalı ..
gayet anlaysli davraniyodu dun doktora gittk tedavi boyunca ilski yasak ddi esmde dun denemk istedi ben istemedm
gayet anlaysli davraniyodu dun doktora gittk tedavi boyunca ilski yasak ddi esmde dun denemk istedi ben istemedm
Oluyo yani oluyo sayilir bazen cok anlaysli bazen kiziyo bazen denemek icin israr ediyi bnde blmiyorm napacagimiTedavi olmana destek olmuyor mu ?
boyle diyosunuz ama basiniza geldimi ? O psikolojiyi anliyomusunuz yada diyelmki yasadniz sorunun bnde oldugunu nerdn bliyosunuz belkide bu korkunun sbebi onun yaptgi bseyOlabilir ama bu bunalmamis ablamina gelmez, cabuk cözülür diye gayret göstermistir ama uzadikca oda bunalmistir heleki doktorun simdi tamamen yasaklamasi, bi erkek icin hicte kolay degil, birakin tam tersi olsa kadin icinde kolay degil, sizinde anlayisli olmaniz lazim, kaldiki sizin tarafinizdan bi sorun var, yanlis anlamayin kötülük anlaminda demiyorum ama esinizide anlamak lazim...
onun da psikolojisi bozulmuştur canım ya. bence sen de biraz soğuk durmayı dene çünkü üzerine onun üzerine titredikçe artık durumu kabullenip seni bir meta olarak görmeye başlayabilir.Oluyo yani oluyo sayilir bazen cok anlaysli bazen kiziyo bazen denemek icin israr ediyi bnde blmiyorm napacagimi
Haklisin deniycem insallah duzelronun da psikolojisi bozulmuştur canım ya. bence sen de biraz soğuk durmayı dene çünkü üzerine onun üzerine titredikçe artık durumu kabullenip seni bir meta olarak görmeye başlayabilir.
Hmm biraz bu sebep olabilir diye düşünüyorum.Daha 2 aylik evliyiz ama esim nisanli oldugumz zamanki gbi ilgili degl. Bnde vajinismus var sebebi o olablirmi sizcee ?
konustk esim tamamen bnim cozeblecegm bsey oldgunu dusunuyo ama brn basaramadm destek almak istedm dun psikolojk tedaviye basladkHmm biraz bu sebep olabilir diye düşünüyorum.
Karşılıklı konuştunuz mu bunu?
boyle diyosunuz ama basiniza geldimi ? O psikolojiyi anliyomusunuz yada diyelmki yasadniz sorunun bnde oldugunu nerdn bliyosunuz belkide bu korkunun sbebi onun yaptgi bsey
cevap vermek istemiyorm anlayacakms gbi.durmuyosunuz zaten. Tesekkur ederm. Iyi gnler.Basima gelmedi zaten anliyamiyorumda insan sevdigi insanla neden birlikte olamiyor, ilk korku bilinmeyen falan tamam da, buna ragmen size olumlu cevap yazmaya ugrasiyorum iki tarafinda gözüyle göresiniz diye, bu ne öfke... Madem öyle düzgün yazgin bizde ona göre cevap verelim, medyum muyum ben esinizin sizi korkuttugunu bileyim? Kisaca yahiyorsunuz ve bizde genellemeye göre yorum yapiyoruz... Ve cogunlukla kizlarimiz sacma sapan düsüncelerden cinsellikten korkuyor, kimileride nazli ceylan aman canim aciycak falan... Erkek tarafindan düsünün, ki size anlayis göstermis, evleniyorsun artik sevdiginle cinsellik yasamak istiyorsun eeee ne oluyor? Korkuyom ben askim.... Sabah sabah olumlu yorum yazma istegininde ..... Neyse yaaaa.,,Mutluluklar size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?