Eşim dayak atıyor sürekli

Ayrılmaya karar vermişsin...
Bu ilk adım...
Ama daha zoru uygulamak...
Hazır mısın?
Sözde kalmasın...

Başlık o kadar rahatsız edici ki tam bir şey yazacağım sinir basıyor. Mutlaka yazmışlardır ama bosanin. Bir de mümkün müdür bilmiyorum ama şu başlığı en azından eşim şiddet gösteriyor gibi bir cümle ile değiştirin. Yahut şiddet ve es kelimeleri yan yana hiç gelmesin. Keşke...

Yanı boyle o kadar cok kufur edesim geliyor ki. Ceza yemeyecegımı bilsem saydırıcam boyle pisliklere. Neyse bu işi içimdende yapabilirim :) sana gelirsek bacım boşanıcaksın tabikide. Evinde vahşi bi hayvan beslemek tekin degil biliyorsun. Ayrıca evlenmiş boşanmış erkeklerle evlenicek olanlar o adamı cok iyi arastırsın. Boşanma dilekçesini bile okuyun yanı o derece. Kim neden boşanıyor? Kim haklı? En azından boyle başınız yanmaz.

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Böyle giderse çocuğunuz babasız büyümez ama anasız büyür. Dayaktan öldürür sizi bu adam.
Ben çocuğum babasız büyümesin lafına inanmıyorum. Siz kocanız olmadan duramıyorsunuz aslında. Ama sorunca çocuğu ortaya koyuyorsunuz.

Ay Türk kadınları olarak o kadar arabeskiz ki.
Neymiş çocuğum babasız büyümesinmiş
Arkadaşlar şunu kafanıza sokun: siz boşanınca birileri eşinizi öldürmüyor. Yani baba = baba yine. Sanki baba ve anne sıfatları evli olununca var sanki. O onun yine babası. Babasız falan kalmayacak

Bir anlayın artık şunu ya.
Kendi korkaklığınızı çocuğunuzla paravan etmeyin.
Çocuğu bahane etmeyin.

Çocuğunu çok düşünen kişi der ki çocuğum benim dayak yediğimi görmesin. Asıl annelik budur !

Öldürse ilk eşini öldürürdü. Bak kadın senden akıllıymış, kaçmış kurtulmuş. Sen de yapabilirsin. O da kendine yeni bir kurban bulur.
Mesleğin de varmış, ailen destek olmasa bile kendini kurtarırsın. Hem çocuklu adam, hem aile apartmanı, nasıl kabul ettin hiç anlamadım. Korkma, ayrılırsan hayatın bundan kötü olamaz zaten.

ben ortada baba ya da koca göremedim.
kadına şiddet uygulayan bir psikopat var sadece.
yıllar bu adamı (lafın gelişi) iyi bir insan haline getirmeyecek
sizi sevmesini ya da yaptıklarından pişman olmasını sağlamayacak
boşuna ömür tüketmeyin.

erkekleri bu hale getirenler bu kafalar zaten.
kendilerini dünyanın patronu sanıyorlar
almak da hak boşamak da ama kime anlatacaksınız?
yorumunuzu alıntılamadan edemedim
iyi forumlar.

Başlık rahatsız edici, bir kadının öz saygısı da kullandığı kelimelerden belli olur. Ben onun adına üzüldüm. Ve kurtar kendini dedim.
Bana değil de konu sahibesine yazarsanız daha güzel olur. Zira hepimiz hemfikiriz Zaten boşanması hususunda..

ortalıkta o kadar çok kadın cinayetleri haberi duyuyoruz ki korkmanız normal ama sadece korkmakla da olmaz bu büyük bi sıkıntı birilerine haber verin ailenizden destekçiniz olacak yok mu çocuğunuz zaten babasız büyüyor bence boşanmak için düşünmeyin ama size sonrasında da zarar vermemesi için önlem alın allah yardımcınız olsun

Devam ederseniz çocuk babasından nefret ederek büyüyecek boşanın da iyi bilsin en azından

birak kurtul

fake ya resmen ilgi çekmek için açmış

yorum mu istiyorsun eğlenmek için yapayım
ye dayağı otur aşağı

Evlenmis bosanmis bir adamla birde cocugu olunca problem oluyo her zamn Allah yardimcinmolsun kadin sginma evine filan git annenlerde bulur seni cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…