Eşim dayak atıyor sürekli

Üvey anneyle büyüyen biri olarak.bıcak cekmisligi , kafama sandalye fırlatmisligi, ödev yapmıyor diye kardesimin defterlerini yırtmişligi var.babam tabiki dövmedi ama kendine gel diye kızardı öyle zamanlarda.bıcakla üstümuze yürüdüğünde bileginden cekip ittirmişligi var.o halde bile dayak yemediyse yani o kadın size neden böyle davranıyor esiniz.babamdan olan kendi cocuguna ise su an son derece sabırlı .sımarık büyütüyor.yani derdi bizimleymiş .tabiki hic birsey dayagı haklı kılmaz asla asla.ama soruyorum esiniz dayak atma sebepleri neler.yani nasıl davranamıs olabilirsiniz ki size böyle siddet göstersin

Bir de darp raporu alın bosanın

Nasıl bir yaratıkla büyümüşsünüz şok oldum okurken

Öyle bir yaratıkki su anda da babamı aldatıyor.babam bize degil ona inanıyor hala.yani ikinciler hep kıymetli olur iste böyle.bu konu sahibinin siddet görmesine sasırdım acıkcası.Allah yardımcısı olsun.Kimse elin delisini cekmek zorunda degil.Bizim annemiz hayatta degildi.biz o deliyi cektik meslek sahibi olana kadar.Annesi olmayanın babası da olmazmiş işte.konu sahibi siz de cekmeyin bir deliyi benden söylemesi.Ama söyleyim sebeplerini merak ediyorum .yani esiniz neyi bahane edip de dövüyor sizi kızı konusunda.

Nasıl bir yaratıkla büyümüşsünüz şok oldum okurken

Bir çocuğa sandalye fırlatmak, bıçak çekmek nedir ya? Babanız da baya değişik bir insanmış.. O kadın şimdi size nasıl davranıyor? Bakabiliyor mu yüzünüze? Allah onu sizin elinize düşürsün inşallah kendi evladından da hayır göremesin sizden de.. Sürünsün.. Ay çok sinirlendim ya vallaaaa

Valla kardesim hata sende. Gül gibi işini bırak dayak ye. Sen kendine bunu reva görmüşsün bile.

Esim kızının yüzüne kaç defa beni dövdü

E yani gizli gizli nasıl dövsün. Zaten çocuk her türlü duyuyor anlıyor kimse merak etmesin. Çocukların sa psikoloji bozulsun tam olsun mu diyelim.

benimde çocuğum var cocuguma yeni kıyafet almıyorum kendi kızına aldım

Bu da ayrı bir saçma. İkisini eşit tutmalısın.

Özet olarak ya dayağa devam ya da boşan. Çalışabiliyorsun neticede.

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar

Artık bu laf hikaye.. Gerçekten cocugunu düşünen insanın ilk yapacağı iş boşanmak olur. Böyle baba olsa ne olmasa ne?

Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla

Ne diyelim pardon? Evet bu durumda kolay. İsterse sadece kira, cocugun masrafları, yemek, elektrik, suyu ödeyecek kadar kazansın. Gezecek dolaşacak kafeye vs gidebilecek parası olmasın fazladan mesela ama ufak bi evde kendi ve çocuğuna yetsin tamamdir daha ne? Kadınların oturup dayak yemesine, aldatılıp durmasına mı meraklı bu boşanma karşıtları. Evet ben bu tarz durumların hepsinde boşan yazıyorum ki öyle de olmalı. Cok uç durumlar olması lazım boşanma demek için. Zaten önceden çalışmış yine calışır.

Boşanma davaaı aç davayla birlikte uzaklaştırma talebinde bulun. Daha önce nasıl çalıştıysan şimdi de iş bulur çalışırsın. Çokta güzel kurarsın hayatını. Bir erkeğe ihtiyacın yok evladını büyütmek için.

Allahım neden ben bu kulube üye oldum neden böyle üzücü olayları duymak istemiyorum allah o kocanızıda şu mübarek günlerde kahertsin inşallah amin

Konu sahibi hadi olayların içinde, sağlıklı düşünemiyor diyelim, ama dışarıdan şu konuyu okuyan aklı selim bir insan Boşan demesin de ne desin?! Sanki başka seçenek var gibi bu öneri neden nasıl sorgulanıyor, aklım almıyor gerçekten.

Neyse. Sevgili Duman duman, boşanacağınızdan çok umudum olmasa da yine de yazacağım elbette. Çocuğum için çekiyorum diyorsunuz ama ileride o çocuk yetişkin olunca, yüzünüze diyemese de içten içe size kızacak. Ömrü boyunca bir size bir kendine kızıp acıyacak. Kendinizi ve onu bu şiddet ortamından neden kurtarmadığınızı anlayamayacak. Ya da onun yüzünden olduğunu düşünüp vicdan azabı çekecek (ki asla onun yüzünden değil, kalma kararı sizin). Şahit oldukları, erkekse, kadınlara davranışını şekillendirecek, kızsa sizin eş dediğiniz adam gibi bir kocaya yönelecek büyük ihtimalle, annesi gibi dayağını yiyip oturacak. Daha bir sürü travma yaşayacak. Çekecek de çekecek yavrucak...

İş güç sahibi kadınmışsınız. Muhtaç da değilsiniz ki. Lütfen her şeyi diyin ama evladım için katlanıyorum demeyin. Evladıma rağmen, onun şahit olduklarını bilsem de belki düzelir, diye katlanıyorum, diyin ama bunu demeyin. Bu zamanda çocuk psikolojisi nedir bilmeyen mi kaldı? Çocuğa neyin iyi geleceği belli değil mi? Babayı haftada bir iki görüp mutlu zaman geçirmesi ve annesiyle huzur içinde yaşaması mı onun psikolojisi için iyi, baba bildiği güvendiği ilk ve tek erkeğin, biricik annesini acımadan dövmesine, evde terör estirmesine defalarca şahit olması ve kadının sözde çaresizliğini kabullenmesi mi?

Lütfen kendinizi de çocuğunuzu da kurtarın o ortamdan. Ama davanızı açmadan mutlaka bir darp raporu alın ve şikayet edin o adamı.

Son düzenleme:
Çaresiz değilsin, bak ne güzel 10 yıllık bir iş tecrüben de var.
Kolay kolay boşan diyen bir insan değilim ama kendimi senin yerine koydum ve o ortamda 1 dk bile durmazdım.

Allah bu yolda sana yardım eder. Sen yeter ki cesaret et. Çocuğuna bakabilecek birileri var mı peki sen çalışırken???

O kıza da birşey deme. Ne kadar saygısız da olsa, parçalanmış bir aile sonucu o boyuta gelmiş. Allaha havale et bırak. Sen de bak yoluna. Kızı da ona olsun.

Boşan, çocuğuna sahip çık. Hayatını kurtar. Yoksa yarın öbürgün senin çocuğun da aile içindeki bu huzursuzluktan bunalıp farklı şeylere yönelebilir. Ona ve kendine huzurlu bir ortam oluştur. Bırak o adamı ne hali varsa görsün.

Şu mübarek günde bu adamı ve bütün zalimleri Allaha havale ediyorum.

Tebrik ederim sizi hakikaten. Kadına da böyle güçlü, böyle kararlı durmak yakışıyor. Zaten kadın, psikolojik ya da fiziksel, şiddete maruz kaldığı an ayrılabilse, bu tip erkekler toplumda barınamaz hale gelir de... Umarım ömrümüz yeter de görürüz o günleri.

Ve umarım konu sahibi sizi örnek alır

Bunca şiddete rağmen hala " çocuğum babasız kalacak" diye düşünüyorsunuz ya şaka gibisiniz gerçekten. Çocuğunuz babasız kalmayacak, baba adam olursa babalı bir şekilde de büyüyebilir. Ama bu kafa ile devam ederseniz yakında çocuğunuz annesiz kalacak...

Denenmişi almayacaksın arkadaşım.hep böyle defolu çıkıyorlar. İyi bişey olsa zaten ilki bırakmazdı.

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Öyle babayla da büyümesin zaten..caresizlik düşüncesi ile böyle söylüyorsunuz
Bugün kızı icin sizi dövdüğünü idda ettiğiniz şahıs yarin çocuğunuzu da dovmeyeceginin garantisini verebilir mi
Aileniz??

pislik adam elleri kirilsin cok uzuldum şu hamile halimle mübarek günlerde beddua ettiriyor Allah kim siddet uyguluyorsa belasini versin bu canavarlarin Allah senin ve çocuğunun yardımcınız olsun ilk eşindende mi şiddet yüzünden ayrildi şikayetçi ol malesef gitmek zorundasın sonrada kaç uzak bi yere birikimin var mi is bulana kadar kendin calisir kendin bakarsin kizina dayak oldumu başka çare kalmıyor

Iyi ki dövüyor ama seviyorum yazmamissin... malesef bazi konulari okudugumda bende sasirip kaliyorum.. huzursuz bir ortamda cocugunuzu buyutmektense babasiz buyusun bosverin.. aileniz yaninizdaysa hemen simdi cikip gidin ve uzaklastirma alin.. hatta darp raporu alin..

Kardeş bu da senin sınavın.
Alttan al eşini, sinirliyse sus. Azıcık da kadınlığını kullan.
Yoksa çocuğun babasız mi büyüsün?
Basında erkek olsun çamurdan olsun.
O çocuk, kocan seni döverken görse de bir şey olmaz babasidir. Kadın erkek ilişkilerini böyle öğrenerek buyur.
Sen çocuğunu babasız birakma. Buradaki kadınların gazına da gelme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…