Eşim dayak atıyor sürekli

Allah yardımcın olsun öncelikle.
Ama sana tavsiym bosanman olur. Tehditllerine boyun egme. Ailen sana destek plmaz mi geri gitsen

Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla

kadın çalışıyormuş daha önce çalışabilir kendi ayakları üzerinde durabilir.. ne yani yesin dayağını otursun mu aşağı.. biraz mantıklı yorumlar yapın allah aşkına..

niye çaresizsin anlamadım. boşanamıyor musun? 10 yıllık tecrübe ile iyi kötü bi iş bulursun.

ilk karısı nasıl gitmiş üstüne evlenmiş bi b...k yapamaz sende gidebilirsin

ilk karısının peşini bırakmış senle evlenmiş. senin de peşini bırakır.

ayrıca hiç mi sordurup soruşturmadın. kesin ilk kaırısnı da dövüyodu yani.

Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Canim benim oncelikle Allah yardimcin olsun. Yasadiklarin cok zor gercekten.arkanda duracak kimsen yok mu yani aile büyüklerine acsan konuyu. Bu sekilde gunden gune tukenirsin. Bence tehtitlere boyun egme ilk karisi bosanmis ne yapabilmis ki sana yapacak. Bide guzel evlenip cocuguda yollamiss. Biran once sende basinin caresine bakmaya calis ve sakin sakin o adamdan bir kez daha cocuk yapayim deme

Ailem var ailem söylemişti bu adam bize göre değil ben eğitimci bir ailenin çocuğum bunlar biZe uygun değil diye , doğu kökenli aileler kaynanamgil ilk esinide dövmüş tabi ben evlendikten sonra ögrendim ama kararlıyım artık bu adamdan kurtulacağını biranönce

Doğu kökenli olmasıyla bunun bir alakası olacağını düşünmüyorum insanları ayrıştırmamak adına bunu söylüyorum senin için en doğru karar Allah yardımcın olsun korkma korkmadığını anladığı an pes edecek

Canım benim ben kızına kendi çocuğumdan ayırt etmedim hiç bir zaman saten Allah annesi yok yazık diyerek hep bağrıma bastım tabi her anne gibi bende kızdım ben cocugumada yapma etme diyorum konu git üstünü giy dedim bu neymiş çocuğu it gibi kapmisim oruçluyken insan dovulurmu sana soruyorum.aciz insan dayak ayar

Beni yanlış anlamayın lütfen doğu kökenli derken örf adetleri çok farklı bize göre onu demek istedim yoksa hepimiz insanız hepimiz aynı Türkiye vatandaşlarıyiz

Beni yanlış anlamayın lütfen doğu kökenli derken örf adetleri çok farklı bize göre onu demek istedim yoksa hepimiz insanız hepimiz aynı Türkiye vatandaşlarıyiz
Anlıyorum canım İnan çok üzüldüm sana eski kendi yaşadıklarım geldi aklıma boyun eğme öyle yaşanılmaz

Allah bildiği gibi yapsın deyip kenara mı çekiliyorsunuz yani. Evlenmiş ayrılmış adamla tam tanımadan nasıl evlendiniz ki. Bir de işten çıkmışsınız neymiş eşin öyle istiyormuş paranı vermeler falan siz baştan dizginleri eline verirseniz o da böyle yapar. Çocuğun terbiyesi ile alakalı bir şey diyemem çocukta iki arada kalmış annesi bırakmış psikolojisi bozuk olabilir ama böyle yakınmakla bir yere varamazsınız alın çocuğunuzu çekin gidin işe girin yeniden böyle elinize ne geçecek?

böyle bir canavara hala eşim diyebilmeniz bile çok sinir bozucu. aileni yok mu?
bu durumdan haberleri var mı?
en kısa zamanda bir boşanma avukatına danışmalısınız ne yapmanız gerektiğini.
allah yardımcınız olsun.

bit tane de bizde var ondan çocuğuma yazık mııııışşş ne yazığı yaa başıma gelmedi bilmiyorum ama büyük te konuşmak istemem bir eş eşini dövüyorsa adam değildir. sadece adam kılığına birmiş erkek müsfettesidir gözümde kendinizi evmeyin ya bu ezikliği gidin ananız babanız yapsın size baş kaldırırsınız elin herifine de gıkınız çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…