- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi Duman duman
-
Ewet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Bazilari icin bosanmak ne kadar kolay.bosanmakla bitse hersey kimsenin derdi kalmaz.isi yoksa ailesi sahip cikmiyorsa bosanip napacak cocuguyla
ilk karısı nasıl gitmiş üstüne evlenmiş bi b...k yapamaz sende gidebilirsinEşim iyi demiyorum ben kızı ne dolduracak çocuğun suçu yok o masum bir kız çocuk 2 defadir onu bahane Edip dövüyor beni ben traje felan yazmıyorum burda olan yaşadıklarımı sizinle paylaşmaya dedim işin içinden çıkamıyorum gitsem bu adam pesimi bırakmaz hergun cinnet geçirenlerin halini görüyoruz öfke kontrolü yok hiç ben ailemede zarar verir diye korkuyorum
Eşim iyi demiyorum ben kızı ne dolduracak çocuğun suçu yok o masum bir kız çocuk 2 defadir onu bahane Edip dövüyor beni ben traje felan yazmıyorum burda olan yaşadıklarımı sizinle paylaşmaya dedim işin içinden çıkamıyorum gitsem bu adam pesimi bırakmaz hergun cinnet geçirenlerin halini görüyoruz öfke kontrolü yok hiç ben ailemede zarar verir diye korkuyorum
bole baba olsaaa nee olmasa neee ne yap et boşan kardeş kendi yolunu çiz allah ıslah etsinEwet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Canim benim oncelikle Allah yardimcin olsun. Yasadiklarin cok zor gercekten.arkanda duracak kimsen yok mu yani aile büyüklerine acsan konuyu. Bu sekilde gunden gune tukenirsin. Bence tehtitlere boyun egme ilk karisi bosanmis ne yapabilmis ki sana yapacak. Bide guzel evlenip cocuguda yollamiss. Biran once sende basinin caresine bakmaya calis ve sakin sakin o adamdan bir kez daha cocuk yapayim demeEwet çocuğum babasız büyümenin diye sabrediyorum ama nerekadar
Doğu kökenli olmasıyla bunun bir alakası olacağını düşünmüyorum insanları ayrıştırmamak adına bunu söylüyorum senin için en doğru karar Allah yardımcın olsun korkma korkmadığını anladığı an pes edecekAilem var ailem söylemişti bu adam bize göre değil ben eğitimci bir ailenin çocuğum bunlar biZe uygun değil diye , doğu kökenli aileler kaynanamgil ilk esinide dövmüş tabi ben evlendikten sonra ögrendim ama kararlıyım artık bu adamdan kurtulacağını biranönce
Canım benim ben kızına kendi çocuğumdan ayırt etmedim hiç bir zaman saten Allah annesi yok yazık diyerek hep bağrıma bastım tabi her anne gibi bende kızdım ben cocugumada yapma etme diyorum konu git üstünü giy dedim bu neymiş çocuğu it gibi kapmisim oruçluyken insan dovulurmu sana soruyorum.aciz insan dayak ayarÜvey anneyle büyüyen biri olarak.bıcak cekmisligi , kafama sandalye fırlatmisligi, ödev yapmıyor diye kardesimin defterlerini yırtmişligi var.babam tabiki dövmedi ama kendine gel diye kızardı öyle zamanlarda.bıcakla üstümuze yürüdüğünde bileginden cekip ittirmişligi var.o halde bile dayak yemediyse yani o kadın size neden böyle davranıyor esiniz.babamdan olan kendi cocuguna ise su an son derece sabırlı .sımarık büyütüyor.yani derdi bizimleymiş .tabiki hic birsey dayagı haklı kılmaz asla asla.ama soruyorum esiniz dayak atma sebepleri neler.yani nasıl davranamıs olabilirsiniz ki size böyle siddet göstersin
Bir de darp raporu alın bosanın
Beni yanlış anlamayın lütfen doğu kökenli derken örf adetleri çok farklı bize göre onu demek istedim yoksa hepimiz insanız hepimiz aynı Türkiye vatandaşlarıyizDoğu kökenli olmasıyla bunun bir alakası olacağını düşünmüyorum insanları ayrıştırmamak adına bunu söylüyorum senin için en doğru karar Allah yardımcın olsun korkma korkmadığını anladığı an pes edecek
Anlıyorum canım İnan çok üzüldüm sana eski kendi yaşadıklarım geldi aklıma boyun eğme öyle yaşanılmazBeni yanlış anlamayın lütfen doğu kökenli derken örf adetleri çok farklı bize göre onu demek istedim yoksa hepimiz insanız hepimiz aynı Türkiye vatandaşlarıyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?