oynuyoruz bütün gün oyun oynuyorum yasıtı olmadıgı içinAbur cuburlar değil oyun oynamak mesela birlikte araba oynamak falan gibi
oglum şuanda 32 aylık eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır ama sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye defalarca dr da götürdük daha gebeyden oglumla konuştum müzikler dinlettim ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı 6 kişi susturamadık hiç bişey yapamayınca sustu ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
yasıtı yok yegenlerimde küçük diye oyuna katmıyoryasitlariyla hic bir araya geldimi baska cocuklarla iletisimi nasil oyun oynarmi onlara karsida agresif ve hircin mi ?
çocugunu etkilemez mi ilerdeki hayatını kız gibi vs sözlerŞımarmiş iyi bir dersi haketmis hele baska cocugu isirmak nedir .
Aglarken uzak bir odaya götürün.Burada seni duyamayiz artık susunca gel seni anliyoruz aglamaya ihtiyacin varsa ağlayabilirsin deyin .
Erkekse kotu birsey yaptiğında iste aynı dilenci gibi oldun yada kiza benzedin deyin .Yada bebeğe benzedin deyin
Denenmistir cok ise yarıyor.
Hiç kurallarinizi ona göre bozmayın .
Ooo kinciymisteya 3 gün gecsede unutmaz yegenim bunu oyuna katmadı 3 gün sonra tek kalınca çocugun yanagını ısırdı üstelik 5 yasında yegenim
Allah sabir versin canimmalesef pedagog ücretleri çok ama çok pahalı şuanda hiç ama hiç durumumuz yok
aminAllah sabir versin canim
Hayır ödül olarak oynayın diyorumoynuyoruz bütün gün oyun oynuyorum yasıtı olmadıgı için
kararlı duruyorum ama cevrem kv görümcem yardımcı kararlı degil sürekli müdahale ediyorlarHayır ödül olarak oynayın diyorum
En sevdiği oyunu istemediğiniz bir davranışı 2 gün yapmadığında oynayın diyorum
Tabi çizelge ile gitmeniz lazım 2-3 sticker ağlamadan birşey istediğinde gün sonunda gülücük 2 gün sonunda sevdiği oyun
Kararlı tutumu göstermeniz de gerekiyor hani sert yaptırım yerine kaearlı durmak daha etkili
Onların tavrından ziyade sizin tavrınız önemli yani anne ve baba olarak tavrınız çok önemli tutarlı ve kararlı olmazsanız sanırım olmaz zor bir çocuk bellikararlı duruyorum ama cevrem kv görümcem yardımcı kararlı degil sürekli müdahale ediyorlar
şuna bir bak istersen.kararlı duruyorum ama cevrem kv görümcem yardımcı kararlı degil sürekli müdahale ediyorlar
hamileyken esinizle cok kavga falanmi ettiniz ne bileyim hamileyken uzuldugunuz bir sey mi olduoglum şuanda 32 aylık eşimle birbirimize yüksek sesle bile konuşmuyoruz son 1 1,5 yıldır ama sürekli ama sürekli aglıyor kızıp bagırmayızda ama son üçgündür çekilmez oldu bir fiil aglıyor hemde herseye ama herseye kv dem görümcem kayınlarım kardeşlerim annem babam kp der hepsi ama hepsi yaka silkiyorlar oglumdan nam saldı etrafa susmuyor ne yaparsan yap susmuyor suyu bile aglayarak içiyor aglayarak konuşuyor hiçkimseye hırı yok taa 4 aylıkken böyleydi ellerini yumruk yapar sıkardı aglayacagım diye defalarca dr da götürdük daha gebeyden oglumla konuştum müzikler dinlettim ilk kucagıma aldıgımdan beri gözlerine bakarak konuşurum eşimde bende onun göz seviyesine inip konuşuyoruz dr un dediklerini de yapıyoruz ufak cezalar falan veriyoruz ama yılmıyor vazgeçmiyor tam 5 saat aralıksız aglamışlıgı var kesinlikle vazgeçmiyor bi kere amcası sus len artık dedi yumruklarını sıktı morarıncaya kadar agladı 6 kişi susturamadık hiç bişey yapamayınca sustu ertesi gün ben kv deyle mutfaktayken tepsiyi aldı bizde oynayacak sandık meger dogruca kaynımın odasına gidip kafasına tepsiyi geçirmiş ya halim okuyorum ayetel kursiler ama nafile eşim de bende hiç dövmedik bagırmadık bile ama psikolojim bozuldu iyice dün sabahtan beri sadece ama sadece aglıyor yiyp içmiyor hasta falan da degil dr huy dedi ne yapacagız şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?