eşim de bende çare bulamıyoruz

Üniversite de bi ev arkadaşım vardı.
O da 6 yaşına kadar hep böyleymiş sürekli ağlarmış eve gelenleri kovarmış.
Annesi bize gelmişti ziyarete Kadın çok zorluk çekmiş artık dayanamıyordum ben de ağlıyordum onunla beraber demişti.
Hatta tekrar hamile kaldığına çok üzülmüş Kadın yine aynı şeyleri yaşayacağım diye.
Ama kız büyüdükçe sakinleşmiş hakikaten hanım hanımcık bir kızdı.Aklıma geldi anlatayım dedim.

Size tavsiyem bi özel eğitim merkezine başvurun oraya sadece engelli çocuklar gitmiyor,davranış bozukluğu,uyaran eksikliği ve üstün zekalı olan çocuklarda gidiyor.
Rapor almadan ücretli olarak gidebilir oğlunuz çok yüksek değil ücretleri de.
Çünkü kreşte sıkıntı yaşar diğer çocuklara zarar verebilir.
Özel eğitimi şiddetle tavsiye ediyorum.
Ama işini iyi yapan bir kurum bulun.

Benim oğlum da yapıyordu. Özellikle dışarıda ve insanlar geçerken.

yasitlariyla hic bir araya geldimi baska cocuklarla iletisimi nasil oyun oynarmi onlara karsida agresif ve hircin mi ?

Şımarmiş iyi bir dersi haketmis hele baska cocugu isirmak nedir .
Aglarken uzak bir odaya götürün.Burada seni duyamayiz artık susunca gel seni anliyoruz aglamaya ihtiyacin varsa ağlayabilirsin deyin .
Erkekse kotu birsey yaptiğında iste aynı dilenci gibi oldun yada kiza benzedin deyin .Yada bebeğe benzedin deyin
Denenmistir cok ise yarıyor.
Hiç kurallarinizi ona göre bozmayın .

Arkadasimin kizi da anlattiginiz gibiydi. Cocuk psikologuna götürdü. Sonuc aldi. Sizde bir deneyin

çocugunu etkilemez mi ilerdeki hayatını kız gibi vs sözler

ciddi bir pisikolojik ve pisikiyatrik destek alinmali.cocugada sizede yazik.

oynuyoruz bütün gün oyun oynuyorum yasıtı olmadıgı için
Hayır ödül olarak oynayın diyorum
En sevdiği oyunu istemediğiniz bir davranışı 2 gün yapmadığında oynayın diyorum
Tabi çizelge ile gitmeniz lazım 2-3 sticker ağlamadan birşey istediğinde gün sonunda gülücük 2 gün sonunda sevdiği oyun
Kararlı tutumu göstermeniz de gerekiyor hani sert yaptırım yerine kaearlı durmak daha etkili

kararlı duruyorum ama cevrem kv görümcem yardımcı kararlı degil sürekli müdahale ediyorlar

kararlı duruyorum ama cevrem kv görümcem yardımcı kararlı degil sürekli müdahale ediyorlar
Onların tavrından ziyade sizin tavrınız önemli yani anne ve baba olarak tavrınız çok önemli tutarlı ve kararlı olmazsanız sanırım olmaz zor bir çocuk belli
Bir de çocuklar konuşmaya dertlerini anlatmaya başlayınca rahatlıyorlar

Kedi besleyin hayvanlar terapidir bir bakıma

hamileyken esinizle cok kavga falanmi ettiniz ne bileyim hamileyken uzuldugunuz bir sey mi oldu

Benim kizimda hep agliyo. Yüz ifadesi gulmelik ama.hep agalama sesi cikariyo şuan 1yasinda duzelcek diye beklerken sesi daha çok gür cikmaya başladıhasta değil huyu boyleymis. Eşimin sulalesinde kaynimin bebekliğinde boyleymis.ona benzemis galiba.ama bazen sinir krizleri geciriyorum.ama bir gülüyor hepsi geçiyor

Kotu anne miyim falan demissiniz asla oyle dusunmeyin belli ki fazlasiyla ilgilisiniz. Bazen bazi seyleri dogru sanip yaptigimiz cok oluyor. Bununla kotu olunmuyor ama. Bi uzman dogrusunu soyleyip yonlendirecek tek dogru adres suanda. 6 kisinin aglayan cocukla ilgilenmesiyse bildigim kadariyla o hareketi pekistirmek oluyor. Istedigi ilgiyi cekmis oldugu icin ona odul gibi gelir daha cok ypaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…