Eşim de bende hasta olduk

Yeniekonomist

Ev hanimi
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
217
124
18
37
Kızlar hamileyim dünden beri karın agrisiyla sancılı ishal oldum çok afedersiniz biraz öncede çıkardım eşim de ishal :hasta: o bi kanepede ben bi kanepede hasta yatiyoz niye böyle birden bire ikimizde hastalandik zehirlendikmi acaba napcaz :110:

Kızlar hamileyim dünden beri karın agrisiyla sancılı ishal oldum çok afedersiniz biraz öncede çıkardım eşim de ishal :hasta: o bi kanepede ben bi kanepede hasta yatiyoz niye böyle birden bire ikimizde hastalandik zehirlendikmi acaba napcaz :110:
hekiminize başvurup ishal ilacı kullanın, bol bol patates pirinç lapası da ayrıca iyidir

Burdan biz bilemeyiz ki
Ama ikinizde de bir anormallik var aynı anda hasta olmuşsunuz
Derhal doktora gitmelisiniz :stop:

Hem siz hem eşiniz aynı anda ishal olduysanız ortak yediğiniz bir besinden ötürüdür.
Çok sık ve şiddetli ishal ve kusma varsa hastaneye gitmekte yarar var.

Hem hamilesiniz hemde bu halde hala doktora gitmiyormusunuz ? Zehirlenme olabilir , viral birsey olabilir...

Daha az önce bir arkadaşımla konuştum.. Kendisi esi çocukları hasta olmuş..Mide bulantısı, kusma ve afedersiniz ishal..SAlgın var diyor bir kaç şehirdeki tanıdıklardanda duymuş aynı hastalığı acile gittmişler sanırım hepside iğne vs..

Bizde evcek olduk geçen hafta. Sanırım salgın varmış önce birimizden başladı, sonra ortak kullanım alanlarımız olduğu için ne kadar dikkatli olursak olalım bizlere de bulaştı.
Hemen doktora gitmenizi tavsiye ederim. Gerekliyse serum vs takviyesi yapabilirler. Doktorunuz ilaç verecektir muhtemelen düzenli kullanın bir haftada toparlarsanız. Ama ihmal etmeyin lütfen.
Olabildiğince steril olmaya çalışın sık sık el yıkayın, dışarıdan yediğimiz içtiğimiz şeyler malesef tam yıkanmıyor temiz olmuyor olabildiğince dışarıdan tüketmeyin.
Ve en önemlisi bol boş su içmeye bakın. Bu şekilde virüsü vücudunuzdan atabilir kaybettiğiniz suyu yerine koyabilirsiniz ayrıca.
Çok geçmiş olsun.

Bol su için elektrolit dengeniz bozulmasın. Ama bol derken yani baya 2-3 litre için. İsahl ilacına rağmen geçmediyse mikrobik olabilir. Doktorlar gayta tahlili istiyor aynı gün sonucu çıkar bir antibiyotik verir bir haftaya normale dönersiniz. Geçmiş olsun.

hamelimtd ishal daha tehlikeli sivi kaybetmemeniz lazim

Back
X