eşim dedemin cenazesine gelmedi

Cidden burayı okudukça ve kendi yaşadıklarıma bakınva hayretle görüyorum ki çoğu erkek aynı cümleleri kuruyor, aynı şekilde düşünüyor ve aynı şekilde tepki veriyor...Bu nasıl olabiliyor gerçekten ilginç...

Onlara öküzlüklerini söyleyince nerden çıktı bu ... aşkı demeleri mesela..

Yok kardeşim bunlarla laf dalaşına da girilmez, kırıldığını söylesen daha beter kırarlar...Hepsinin canı cehenneme
sen baya baya dolmuşsun anam ben böyle beddua etmemiştim :))

Başın sağolsun. Biz de dedeni tanımıyoruz ama en azından başın sağolsun diyoruz. Cenazeye gelmese de insan bi vah tüh der işten de izin alamam filan der. Tamam ne yani

Başın sağ olsun. Eşin de gerçekten ayıp etmiş sonuçta kv sinin babası buna bari saygı gösterebilseydi cenazeye katılmaması, bunun yanında kendi annesinin görüşmediği amcası için aynı duruşu sergilememesi:KK20:..Hiç görüşmediği için birinin cenazesine katılmıyor ki bu kişi eşinin dedesi (ayıbın ayıbı)ama kendi tarafına gelince farklı.. Acayip bu erkek milleti:oha:
aynen öyle canım ya.. dedemle çok anısı olduğundan değil benim ve annemin hatrına gelmesi gerekirdi

Basin sagolsun nurlar icinde yatsin.
O esinin ruhsuzlugu tamamen haksiz.
Ölum bu kimin basina ne gelir bilinmez eger icin el verirse sende ayni davranisi onlara yaparsin belki hislerini anlar. Gerci boyleleri hep uste cikar hep haklidir....

Başın sağolsun öncelikle...Cenazelerde insan en çok sevdiği yanında olsun ister, elini tutsun, her ne olursa olsun eşinizin yanınızda olmasını istemek tabiki de en büyük hakkınız ama dkkatimi çeken birşey oldu, sanki dedenize olan sevginizi eşinize o denli hissettirmemişsiniz yada bu ailevi durumları daha çok biliyor eşiniz, ben art niyetle yapılmış birşey olduğunu düşünmüyorum, ama sizin kırgınlığınızında neden olduğunu hissediyorumm

Böyle seyleri duyunca sinirlerim tepeme cikiyor.
Erkek milleti iste kendi ailesine gelince bir dakika beklemez esinin ailesine gelince bosver düsüncesinde

Allah rahmet eylesin bu arada

Basin sagolsun nurlar icinde yatsin.
O esinin ruhsuzlugu tamamen haksiz.
Ölum bu kimin basina ne gelir bilinmez eger icin el verirse sende ayni davranisi onlara yaparsin belki hislerini anlar. Gerci boyleleri hep uste cikar hep haklidir....
sağolasın canım. benim içim el vermez sanmıyorum. hele ki ailesinden az da olsa vakit geçirdiğim biriyse ağlarım da duygusal bir yapım var çünkü

Başın sağolsun öncelikle...Cenazelerde insan en çok sevdiği yanında olsun ister, elini tutsun, her ne olursa olsun eşinizin yanınızda olmasını istemek tabiki de en büyük hakkınız ama dkkatimi çeken birşey oldu, sanki dedenize olan sevginizi eşinize o denli hissettirmemişsiniz yada bu ailevi durumları daha çok biliyor eşiniz, ben art niyetle yapılmış birşey olduğunu düşünmüyorum, ama sizin kırgınlığınızında neden olduğunu hissediyorumm
ne dedeme aşırı düşkünüm ne de hiç sevmiyorum. nötrüm çünkü çok anımız yok maalesef ki. diğer dedemle öyle değil mesela. böyle düşünmesini anlayabiliyorum. ya benim asıl sinirlendiğim sonrasındaki hal ve hareketleri.

Böyle seyleri duyunca sinirlerim tepeme cikiyor.
Erkek milleti iste kendi ailesine gelince bir dakika beklemez esinin ailesine gelince bosver düsüncesinde

Allah rahmet eylesin bu arada
sağolun teşekkür ederim. bu kayırmayı birçok kez yaşadım artık dizginledim bir nebze diyordum ama sıfırlanmış:bicak:

Back
X