Eşim dediğim insan bana değer vermiyor

Ama gerçekten korkuyorum yenemedim bu durumu kslıyorum kalmasına da tv sabaha kadar açık ışık açık oda bunu biliyor

değer vermemekle alakalı bir şey göremedim.hatta mesajlarda tartışma vs göremedim.şu an bence karşı tarafın haberi yokken kendi kendinize tripli bile olabilirsiniz.

Ama gerçekten korkuyorum yenemedim bu durumu kslıyorum kalmasına da tv sabaha kadar açık ışık açık oda bunu biliyor
İyi de bu sizin yarattığınız bir problem. Siz çözeceksiniz. O napsın.

Yaa böyle korkuyorum diyerek daha masum, korunmaya muhtaç, sevilesi minnoş kadın olmuyorsunuz.

Üstelik adamı denemişsiniz. İtiraf ettiniz

Bence eşiniz açmalı bu konuyu hastam var çok gerginim eşim önce evde kalıcam diye tartıştı şimdide kalamıyorum diye tartışıyor ne yapmalıyım demeli

Bu ara herkes eşini deneme peşinde galiba. Zaten iki taraflı sağlık sorunları var yeterince zor zamandasınız. Neyin denemesini yapıyorsunuz ki.

Bu yasta korku normal bir sey degil, bir uzmana gidin.. dunyanin yuzbin turlu hali var, kadinin durumu agirlasir bir hafta da gelmeyebilir kocaniz.. korkunuzu yenmeye calisin..

Neydi evdeki acil işleriniz?
Adam hastaneye dönmüş ta ordan geri mi gelecekti almaya? Farkındaysanız refakatçı haliyle ayrılmak istemiyordur halasının yanından. Koskoca kadınsınız binin bi otobüse veyahut taksiye gidin evde duramıyorsanız. Bunun değer ölçmekle ne alakası var olgunluktan baya uzaksınız.

Kocalarda insan. Bu kadar bunaltmayin ya.
Incelik etmis dusunmus adam.korkarsin yanliz kalma demis inatlasmissin.gitmicem demissin sonra bide niye birakmiyo diyosun.
Su zor zamanlarda anlayisli olun birbirinize. Uzatmayin bence.

Çok sevdiği halası diyorsunuz.Çaresiz hastalık diyorsunuz.

Saçma şeylerle adam can derdindeyken bir de siz geriyorsunuz.Koca kadınsınız.Kitler kapıyı

kalırsınız.Yok götür beni.Yok al beni.Hastanede adam ya.

Anlayış göstermesi gereken sizsiniz.Şu an eşiniz zor bir dönemde.

Şu olay bir değersizlik değil ama bu kafayla giderseniz değersizleşirsiniz.

Sonra bu adam niye böyle oldu.Bıktırmayın adamları.

Ben sadece vaxgeçmesine anlam veremedim
Dusunmustur evde kalmak istmeniz mantikli gelmistir. Kendi istediginde diretip sizi kirmak istememis ve vazgecmistir. Aslinda burda mutlu olamaniz lazim esim kendi isteginde diretmedi bana hak verdi diye ama siz hala macera pesindesiniz

Bastan gitseydiniz madem.
Ayrica uyku uyuyamiyorsunuz diye adam huzursuz mu olsun?
Sizinki tripten baska bisey degil, deger vermemekle alakasi yok

Tabiki haklısınız zaten onun derdi ona yeter ama korku önemli bişey onuda düşünmek lazım

Bu mesajda ciddi misiniz?
Uzuntu sorumluluk hastanede hasta basi beklemek sizin korkunuzdan onemli degil.
Adam sizin tribinizle mi ugrassin caninin caniyla mi?

Son düzenleme:
Eşiniz halası ile uğraşırken siz onu mu denediniz?
Ya yanlış anlamayında bazen kadınlar olarak çok boş işlerle uğraşıyoruz.
Bu sıkıntılı zamanda bunun tribini yapmıcaksınuz heralde dimi...

Yoo baya baya yapiyor konu acacak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…