- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Ama gerçekten korkuyorum yenemedim bu durumu kslıyorum kalmasına da tv sabaha kadar açık ışık açık oda bunu biliyorÇok saçmalamışsınız.
Eşinizde kabahat yok.
Onu denemek için yaptım diyorsunuz. Eşiniz de bunu anlayıp, çocuk oyuncağına çevirdiğiniz için gelmemiştir. Adamla kavga edip, sonra da vazgeçtim deme lüksünüz yok, halası ciddi bir hastalıkla uğraşıyorken.
Bir de bu korkuyorum muhabbetini anlamıyorum. Kilitleyin kapınızı yatın. Üniversitede ya da ailenizle yaşarken bir kere bile yalnız kalmadınız mı.
Alışkın değilseniz bile bu sizin probleminiz. Korkunuzu yenin.
Sizin çocukça korkularınız halasının hastalığından daha önemli değil.
Adamla kavga edip sonra da vazgeçtim gel derseniz, eşiniz 3 5 sene sonra karısından kaçan adamlardan olur. Bıktırmayın gereksiz kaprislerle.
Size minnet duymasını ve hayran olmasını sağlayan sevgi dolu bir kadın olun
Tabiki haklısınız zaten onun derdi ona yeter ama korku önemli bişey onuda düşünmek lazım
İyi de bu sizin yarattığınız bir problem. Siz çözeceksiniz. O napsın.Ama gerçekten korkuyorum yenemedim bu durumu kslıyorum kalmasına da tv sabaha kadar açık ışık açık oda bunu biliyor
Bir de drama kraliçesiPrenses sendromu...
Siz öyle istemişsiniz, oda istediğinizi yapmışBen sadece vaxgeçmesine anlam veremedim
Bu ara herkes eşini deneme peşinde galiba. Zaten iki taraflı sağlık sorunları var yeterince zor zamandasınız. Neyin denemesini yapıyorsunuz ki.Merhaba herkese,
Kısaca bilgi vereyim kendimle ilgili 3 yıllık evliyim, eşimde bende çalışıyoruz her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız küslüklerimiz oluyor ams bu gece çok kırıldım...
Eşimin çok sevdiği halası hastanede yatıyor ve umutsuz bir hastalık bu yüzden çok üzgün aynı zamanda benmde annem hastaneden 3gün önce çıktı dolayısıyla çok mutsuz ve gergindik
Eşim bazen hastanede kalıyor
Bu gece hastanede kalacağını söyledi ikinizde hastanedeydik o anda, dedi ki seni annenlere bırakayım tek kslamazsın bende kalırım, kalmam lazım bir sürü işim var dedim, o hayır dedi ben kalıcam olmazsa yarın kalırım annemlerde dedim. nerdeyse tartıştık yani o derece inatlaştık, ne bu ısrar dedi bana.
Neyse ben en sonunda tamam annemlere bırak dedim ama benim evde acil işlerim var 1saate biter gelir alır sonrada annemlere bırakırsın dedim, oda tamam dedi
Yaklaşık bir saat oldu mesaj attım işim bitti gelecek misin diye konuşma aynen şöyle
O: Çok istiyosan sen kal , korkarsın diye ısrar ettim ben
Ben: hastaneye dönmediysen gel
O: döndüm
Ben: o kadar acele haxırlandım uyuyamam 3 e 4 e kadar
O: yarın götürürüm yarın kalırsın annenlerde yarında hastanede kalabilirim
Ben:Çok zor sabah olucak benim için nasıl uyurum bilmiyorum
O: uyumaya çalış
Ve gelmedi korktuğumu söylediğim halde... o zaman niye ısrar ettin evde kalcam diye soracaksınız bana, aslında kalabilirim yani tv filan açarım ama onu denedim ve hiç umurunda olmadığımı gördüm
Sizce?
Dusunmustur evde kalmak istmeniz mantikli gelmistir. Kendi istediginde diretip sizi kirmak istememis ve vazgecmistir. Aslinda burda mutlu olamaniz lazim esim kendi isteginde diretmedi bana hak verdi diye ama siz hala macera pesindesinizBen sadece vaxgeçmesine anlam veremedim
Merhaba herkese,
Kısaca bilgi vereyim kendimle ilgili 3 yıllık evliyim, eşimde bende çalışıyoruz her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız küslüklerimiz oluyor ams bu gece çok kırıldım...
Eşimin çok sevdiği halası hastanede yatıyor ve umutsuz bir hastalık bu yüzden çok üzgün aynı zamanda benmde annem hastaneden 3gün önce çıktı dolayısıyla çok mutsuz ve gergindik
Eşim bazen hastanede kalıyor
Bu gece hastanede kalacağını söyledi ikinizde hastanedeydik o anda, dedi ki seni annenlere bırakayım tek kslamazsın bende kalırım, kalmam lazım bir sürü işim var dedim, o hayır dedi ben kalıcam olmazsa yarın kalırım annemlerde dedim. nerdeyse tartıştık yani o derece inatlaştık, ne bu ısrar dedi bana.
Neyse ben en sonunda tamam annemlere bırak dedim ama benim evde acil işlerim var 1saate biter gelir alır sonrada annemlere bırakırsın dedim, oda tamam dedi
Yaklaşık bir saat oldu mesaj attım işim bitti gelecek misin diye konuşma aynen şöyle
O: Çok istiyosan sen kal , korkarsın diye ısrar ettim ben
Ben: hastaneye dönmediysen gel
O: döndüm
Ben: o kadar acele haxırlandım uyuyamam 3 e 4 e kadar
O: yarın götürürüm yarın kalırsın annenlerde yarında hastanede kalabilirim
Ben:Çok zor sabah olucak benim için nasıl uyurum bilmiyorum
O: uyumaya çalış
Ve gelmedi korktuğumu söylediğim halde... o zaman niye ısrar ettin evde kalcam diye soracaksınız bana, aslında kalabilirim yani tv filan açarım ama onu denedim ve hiç umurunda olmadığımı gördüm
Sizce?
Tabiki haklısınız zaten onun derdi ona yeter ama korku önemli bişey onuda düşünmek lazım
Eşiniz halası ile uğraşırken siz onu mu denediniz?
Ya yanlış anlamayında bazen kadınlar olarak çok boş işlerle uğraşıyoruz.
Bu sıkıntılı zamanda bunun tribini yapmıcaksınuz heralde dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?