Esim dedigim lanetten darp gördüm

Ailecek kafayı yemişsiniz böyle geline böyle kayınvalide.
1. kapıyı dinlemek nedir
2. Kardeşinizi istemedi diye yaşlı bir kadına saldırmak nedir
3. Onlarda sizin gibiymiş ki birbirinize girmişsiniz hiç mi terbiye almadiniz
4. Anneniz de aynı sizin gibiymiş
Yanı herkes birbirini bulmuş bu ortamda

Ne kadar çabuk yargılayıp sonuca vardınız.

Yeterince çekmişsin zaten artık kurtulmaya bak hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Önceki yaşadıklarını bilmiyorum ama içim cız etti, seni hamilelikle ilgili konulardan biliyorum böyle bir evlilikte çocuk yapmaya sakın uğraşma canım boşan kurtar kendini.Allah yardımcın olsun mutlaka şikayetçi ol

Siz ne diyorsunuz ya terbiyenizi takinin uslubunuza dikkat edin .Çok gördük sizin gibi çok bilmiş konuşup oturduğu yerden sadece kendinin dünyanın sütten çıkma ak kasigi zanneden şahısları.Kizin bugüne kadar ne çektiğini bilmeden yargılamaya kalkmak peh, acaba siz kimin kardesi,gelini ,kızı, kimin aklını yemiş sahsisiniz acaba ,bu konuşmalarınızı itinayla size geri iade ediyorum. Çok ağır konuşurdum lakin arkadaşımdan haber almaya çalışıyorum ,sizin yüzünüzden ban yiyip durumu nasıl acaba diye merakta kalmak istemem keza.

çocuk yoktur inşallah

Çok üzüldüm okurken gerçekten çok kötü hissettim. ayrılma şansınız yok mu ? Bilmiyorum yani çekilecek çile değil valla.

Canim oncelikle seni hamilelik konularindan biliyorum boyle bir adamdan cocugun olmadigi icin sukretmelisn..ve birdaha geri donme kimse degismez hayatini daha fazla mahvetme kendini yeni bir sayfa ac yasin kac buarafa

Siz gerçekmisiniz yaaa yoksa bu konuya özel mi böyle bi tavır takındınız. Ben fazlaca bi kin sezdim. Konu sahibi muhakkak cevap verecektir ama. Şiddet görmüş bi kadının ailesine ailesinden aildığı terbiye ye Annesine .. bilmiyorum yaa kötülük akıyor cümleleriniz Deniz

Uyuşturucu cok keskin bir kirmizi kart ...asla müsamaha gosterilemez siz hatayi ilk boyle yapmissiniz..Uyuşturucu kullanan bir kisi herseyi yapar bu sizi sasirtmamali

Kuzum ben çok üzüldüm yaşadıklarına.
Hatalarının farkına varmanı, hatalarını kabul edip önünü görmeye çalışmanı takdir ediyorum. Yaşın çok genç, Rabbim biliyo da bir de bebek vermemiş. Dua et şükret. Ve dönme arkana kuzum. Umuyorum ve diliyorum önünde güzel günler var seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…