- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
darp raporu aldin mi?Cok kötüyüm kimse anlamiyor beni icim paramparca onca senem çöp oldu gençliğimi elimden aldi gitti birde bisey olmamis gibi mesaj atmis gel yanda gelme demiycem coook ozur dilerim benden yana hakkim helal olsun sende helal et diye ben nasil helal ederim ne anasina ne ona ne babasina haram zikkim olsun hakkim ben bunu haketmedim
Annemlerdeyim canimSakın gitme annenlerde kal bu adamdan sana hayır gelmez artık
Ah nasılsın kuzum iyimisin merak ettik seni senin için en güvenli yer orası orda kalAnnemlerdeyim canim
1saat sonra almaya gidicem tomografi sonucunu bekliyorum Hayir degilim cok sukur canimDarp raporu aldın mı ve hamile misin?
Hamim efendi benim ailemi istemeyen bi insandan ve irtalik karistiran esimle bizi birbirimize duduren insandann bahsediyorum siz hangi kafayi yaşıyorsunuz benim yanimda laf yapti ben iskillendim de dinledimAilecek kafayı yemişsiniz böyle geline böyle kayınvalide.
1. kapıyı dinlemek nedir
2. Kardeşinizi istemedi diye yaşlı bir kadına saldırmak nedir
3. Onlarda sizin gibiymiş ki birbirinize girmişsiniz hiç mi terbiye almadiniz
4. Anneniz de aynı sizin gibiymiş
Yanı herkes birbirini bulmuş bu ortamda
Günü gecmismi dediler bu ne saçmalık ya akşam oluyor olay günü geçmek nedirya. Kayiplarida 24 saat geçmeli diyorlar ne saçma şeyler bazen deli oluyorum bu sisteme..Kuzum çok merak ettik seni o pislik aradimi bişey yaptimi. Git al raporu da artık o uğraşsın ş.Kizlar anca eve gelebildim hasteneye gittim gun gecmis dediler polisegittim hastaneye yonlendirdiler tek tek gosterdim doktora morluklarimi gebelik varmi emzirme dedi adetim 17gundur gecikmisti tekrar test yaptilar sonucu beklerken uzaklastirma icin mahkemeye gittim aldim sali yada çarşamba sonuclanir dediler sonratekrar hastaneye geldim tomografi cekildi 3saat sonra dediler eve geldik şimdi 1saat sonra tekrar gidicem sonucu ve raporu almaya halden dustum zaten heryerim ağrıyor cok perisan odum herbirine ayri anlattim
Kuzum sen bu tarz yorumları kafana takma ancak yaşayan bilir insanlar konuşur...Hamim efendi benim ailemi istemeyen bi insandan ve irtalik karistiran esimle bizi birbirimize duduren insandann bahsediyorum siz hangi kafayi yaşıyorsunuz benim yanimda laf yapti ben iskillendim de dinledim
Bu kadar kolay dimi.Ailecek kafayı yemişsiniz böyle geline böyle kayınvalide.
1. kapıyı dinlemek nedir
2. Kardeşinizi istemedi diye yaşlı bir kadına saldırmak nedir
3. Onlarda sizin gibiymiş ki birbirinize girmişsiniz hiç mi terbiye almadiniz
4. Anneniz de aynı sizin gibiymiş
Yanı herkes birbirini bulmuş bu ortamda
Günü geçmiş ne demek oluyor ki izler bariz belli yanj ne yani illa ölümle mi sonuçlanacak bişeylerin gerçekleşmesi için ya ne kadar saçma sapan bı sistemimiz var yarabbim. Kuzum bu işin peşini sakın bırakmaKizlar anca eve gelebildim hasteneye gittim gun gecmis dediler polisegittim hastaneye yonlendirdiler tek tek gosterdim doktora morluklarimi gebelik varmi emzirme dedi adetim 17gundur gecikmisti tekrar test yaptilar sonucu beklerken uzaklastirma icin mahkemeye gittim aldim sali yada çarşamba sonuclanir dediler sonratekrar hastaneye geldim tomografi cekildi 3saat sonra dediler eve geldik şimdi 1saat sonra tekrar gidicem sonucu ve raporu almaya halden dustum zaten heryerim ağrıyor cok perisan odum herbirine ayri anlattim
Neden demesin? Kimsenin kimseye siddet gostermeye hakki yok.. bir kadina siddet uygulanirken gücü yetse o da karsilik verir.Nerdeyse haketmişsin diceksin kadına ?? Onun saldırması eş kişisinin ve ailesinin yaptıklarını hafifletir mi ??
İnsanın kendi elindedir her şey. Sizce normal mi anlatılanlar böyle aile iliskisi. Siz kapı dinlemeyi normal görüyorsanız onu bilemem. Ya da kayinvalidenizin kulagina yapışmayı. Ha benim icin sütten çıkmış ak kaşık muhabbeti yapmışsınız da neye dayanarak dediniz ne alakası var onu hiç anlamadım hanımefendi. Ben kayinvaldemin kulagina değil boynuna sarılıyorum haberiniz olsunSiz ne diyorsunuz ya terbiyenizi takinin uslubunuza dikkat edin .Çok gördük sizin gibi çok bilmiş konuşup oturduğu yerden sadece kendinin dünyanın sütten çıkma ak kasigi zanneden şahısları.Kizin bugüne kadar ne çektiğini bilmeden yargılamaya kalkmak peh, acaba siz kimin kardesi,gelini ,kızı, kimin aklını yemiş sahsisiniz acaba ,bu konuşmalarınızı itinayla size geri iade ediyorum. Çok ağır konuşurdum lakin arkadaşımdan haber almaya çalışıyorum ,sizin yüzünüzden ban yiyip durumu nasıl acaba diye merakta kalmak istemem keza.
Ben kötü bir insan değilim sadece iliskilerini siz normal görüyorsanız bu da sizin düşünceniz. Konu sahibi ve ailesi kocası ya da kayınpederi kaynanası çok mu temiz cok mu haklılar yaptıklarına. Kadıncağızın durumuna elbette üzüldüm ama bunun çözümü bu mu?Siz gerçekmisiniz yaaa yoksa bu konuya özel mi böyle bi tavır takındınız. Ben fazlaca bi kin sezdim. Konu sahibi muhakkak cevap verecektir ama. Şiddet görmüş bi kadının ailesine ailesinden aildığı terbiye ye Annesine .. bilmiyorum yaa kötülük akıyor cümleleriniz Deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?