Esim dedigim lanetten darp gördüm

Ya arkadaşlar eşinden öldüresiye şiddet görmüş zor durumda birine bu laflar çok ağır değil mi?
Kaçarak evlenmiş belliki kandırılmış adam uyuşturucu kullanıyormuş yetmiyormuş gibi kaynana başına ekşimiş 9 senedir burun buruna
Şurada kaynanası kendine 9 gün geldi diye sinir krizi geçirenler var.
Kadını 9 senedir maddi manevi kullanmışlar üstüne bir kardeşi geldi diye mır mır söylenmiş rezil kaynana
Hanginizin psikolojisi şu ortamda sağlam kalırdı?

Iyi de sen başlatmışsın olayı. O da karşılık vermiş ha onun yaptığı beter . Pislik.. Ama o küfür ettiyse sende etseydin adamın niye kulağını çekiyorsun. Ve adamım annesine sayıyorsun fesat falan. Kusura bakma esin yüzde 60 hatalıysa sende yüzde 40 hatalisin. Boşan boyle sinirle öfkeyle evlilik yürümez. Madem boşanmak ta doğal. O kocan annesinden vazgeçmez. Veya annesinin hatasını görmez. Boşuna sinir olursun sonra da kavga çıkar. Don dolaş aynı seyler yani..

Ayrıca kaynanaya bir sürü laf etmişsin oda senin bagrisini duyunca gelmemiş. Ben bundada bir hata görmedim. Ne bilsin kadin dovustugunuzu?
Sende az değilsin kusura bakma

darp raporu aldin mi?

Bu siddet olayi 13 yasindaki kardesinizin yaninda mi yasandi. Cok üzücü. Yasli bir kadin kucuk bir cocugu neden sevmiyorum kaprisi yapar ki..

Kizlar anca eve gelebildim hasteneye gittim gun gecmis dediler polisegittim hastaneye yonlendirdiler tek tek gosterdim doktora morluklarimi gebelik varmi emzirme dedi adetim 17gundur gecikmisti tekrar test yaptilar sonucu beklerken uzaklastirma icin mahkemeye gittim aldim sali yada çarşamba sonuclanir dediler sonratekrar hastaneye geldim tomografi cekildi 3saat sonra dediler eve geldik şimdi 1saat sonra tekrar gidicem sonucu ve raporu almaya halden dustum zaten heryerim ağrıyor cok perisan odum herbirine ayri anlattim

Hamim efendi benim ailemi istemeyen bi insandan ve irtalik karistiran esimle bizi birbirimize duduren insandann bahsediyorum siz hangi kafayi yaşıyorsunuz benim yanimda laf yapti ben iskillendim de dinledim

Günü gecmismi dediler bu ne saçmalık ya akşam oluyor olay günü geçmek nedirya. Kayiplarida 24 saat geçmeli diyorlar ne saçma şeyler bazen deli oluyorum bu sisteme..Kuzum çok merak ettik seni o pislik aradimi bişey yaptimi. Git al raporu da artık o uğraşsın ş.

Hamim efendi benim ailemi istemeyen bi insandan ve irtalik karistiran esimle bizi birbirimize duduren insandann bahsediyorum siz hangi kafayi yaşıyorsunuz benim yanimda laf yapti ben iskillendim de dinledim
Kuzum sen bu tarz yorumları kafana takma ancak yaşayan bilir insanlar konuşur...
Sen dikkatli ol raporunu al annende kal.

Bu kadar kolay dimi.
Kişi kendinden bilir işi bu laf dursun burda

Günü geçmiş ne demek oluyor ki izler bariz belli yanj ne yani illa ölümle mi sonuçlanacak bişeylerin gerçekleşmesi için ya ne kadar saçma sapan bı sistemimiz var yarabbim. Kuzum bu işin peşini sakın bırakma

Gördüğün şeyler hoş değil ancak adamın kulaklarına saldırırsan onun bunu karşılıksız bırakması imkansız.. Ben delirirdim kulağıma saldırsa biri. Bende ona allah ne verdiyse yapardım yani. Kimse burada adamı haklı görmüyor ama şiddet bir bombaysa pimi sen çekmişsin ne yazık ki..Öfke kontrolün bitmiş. O ailede biraz daha kalırsan olaylar daha ileri taşınır,kaç kurtar kendini

Olayi sen baslatmissin, sen de az degilsin diyen hemcinslerimi hayretle okuyorum. Inanamayip tekrar tekrar okuyorum.

Kadin hem psikolojik hem fiziksel siddet gormus. Bu kadar siddet karsisinda kendini tutamamis adamin kulagini cekmis. Bu yorumlari yapanlar bu kadar psikolik iskenceye maruz kalsaydi ne yaparlardi cok merak ediyorum. Cok sustugu icin de boyle bir tepki verdigini dusunuyorum.

Konu sahibine sen baslatmissin diyenler muhtemelen bu tarz olaylari sik sik yasayanlar diye dusunuyorum. Yoksa bir kadin siddet gormus her yerim mosmor diyen bir kadina sen baslatmissin diyemez. Olayin psikolojik siddet kismini es gecemez diye dusunuyorum.

İnsanın kendi elindedir her şey. Sizce normal mi anlatılanlar böyle aile iliskisi. Siz kapı dinlemeyi normal görüyorsanız onu bilemem. Ya da kayinvalidenizin kulagina yapışmayı. Ha benim icin sütten çıkmış ak kaşık muhabbeti yapmışsınız da neye dayanarak dediniz ne alakası var onu hiç anlamadım hanımefendi. Ben kayinvaldemin kulagina değil boynuna sarılıyorum haberiniz olsun

Ben kötü bir insan değilim sadece iliskilerini siz normal görüyorsanız bu da sizin düşünceniz. Konu sahibi ve ailesi kocası ya da kayınpederi kaynanası çok mu temiz cok mu haklılar yaptıklarına. Kadıncağızın durumuna elbette üzüldüm ama bunun çözümü bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…