- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- 13
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Evet terlik fırlatsam kafasına görecek gününü hahaha ya bide diyoki ben temizlik hastasıyımKendi yapsin da göstersin madem :)
Hehehe bana dese öyle bir şey bilir başına bela alacak.
Hiç demez.
Azıcık başa bela olmak lazım.
Evet terlik fırlatsam kafasına görecek gününü hahaha ya bide diyoki ben temizlik hastasıyım
Esin daha iyi biliyor gibi. Bence o yapsınMerhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Hahaha şuan yapıyor mutfaktaEsin daha iyi biliyor gibi. Bence o yapsın
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo meselaDetaylı temizlik günler sürer zaten
Perdeler nevresimler hersey yıkanır
Mutfakta silinmedik yer kalmaz dolap iç dış buzdolabı vs
Pencereler silinir birsürü şey o neyin detaylisini istiyor ki
Merhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Valla çok hızlı olmamı istiyor yemek bulaşık temizlik çamaşır hepsini bitirmemi istiyor onu diyorumay daha yeni evlisiniz,
o ev zaten temizdir, neyin detayini temizleyecekmissiniz ki?
ayrica neden siz?
ayrica 40 yillik bayan tecrubesi derken?
1.5 ayda ev kirlendi mi o kadar ya.Merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?