- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Aynen öyle canım allahtan öyle bir derdim yokta adam bu konuya takık işteSıddetının mıddetının olmaması normal olan zaten
Hahaha diyoki banada çamaşır suyunu az kullan foşşşş diye sıkıyosun diyo ya ben ilk önce salondan veya mutfaktan başlıyorum ilk önce elektrik süpürgesi tutuyorum sonra tozları alıyorum bulaşık varsa ilk önce onları toparlıyorum ve dağınık zaten iş yapılmaz diye dağınıkları topluyorum sonra yerleri siliyorum işte tek camları silmiyorum mesela bugün bişeyi unutsam yarın yapıyorum hepsini aynı anda bazen yapamıyom unutuyorumDetaylı temizlik derken neyi kastediyor ki siz nasıl yapıyorsunuz temizliğinizi? Erkeklerin şu işlere burnunu sokmasına uyuz oluyorum. Tanıdığım biri vardı deterjanına bile karışıyordu kızın.
De bende de terlik atma tiki var ,her an kafana bir adet terlik indirebilirimEvet terlik fırlatsam kafasına görecek gününü hahaha ya bide diyoki ben temizlik hastasıyım
iyi işte yapsın çok biliyosaHahaha şuan yapıyor mutfakta
Ya o istiyor ki hergün elektrik süpürgesi ile evi süpürmemi toz almamı bulaşık çamaşırları hemen yıkamamı hergün yeni nevresim istiyor ve yerleri banyoyu bal dök yala yapmamı istiyor yapıyorum ama şurası olmamış diyo mesela
Evet malasef Doğu kültürüyle büyüyen bi erkek kendisi aşiretten geldiği için bütün gelinler tabi iş yapıyormuşEşinizin doğduğu büyüdüğü ev de öyle miymiş?
Valla asgari ücretle yardımcı tutsun deli mi ne öyle şey mi olur
Annesinin evınde kalsaymıs keskeAynen öyle canım allahtan öyle bir derdim yokta adam bu konuya takık işte)) ha bide hergün güzel yemekler istiyor ha ha ha
Evet malasef Doğu kültürüyle büyüyen bi erkek kendisi aşiretten geldiği için bütün gelinler tabi iş yapıyormuş
Bitanede benim basimda var bacim analari sali veriyo genc yasda gurbete tek yasiyolar her isi kenfileri yapiyolar habire birseye karisiyo bide benim esim seninki gibi titizlik konusunda hastaliga nerfeyse varacak sekilde evi birgun cekdirmim eve iyice bakar bu ev bugun cekilmemis der neden cekdirmedin pis olmus her yer baksana der solenir veyada kalkip kenfisi yaparMerhaba;
Çok büyük bir dert değil ama eşin devamlı dalga geçiyor yavaş ve detaylıca temizlik yapmadığımı düşünüyor daha 1,5 aylık evliyim bana tam olarak sırasıyla nerden başlayacağımı hangi ürünleri kullanacağımı tam detaylıca yazabilir misiniz aslında yapıyorum ama hiç beğenmiyor benden 40 yıllık bayan tecrübesi bekliyor
Once tozu alıp sonra makineye alın yoksa yerler yine tozlanip kirleniyorilk önce elektrik süpürgesi tutuyorum sonra tozları alıyorum
Hahaha bunu okurken duygularıma tercüman oldun bacımBen de bir aralar her gün makineye alıyordum. Ev çabuk tozlaniyor malesef. Giriş kat bahçe filan da var.
Sonra baktım ki baş edemiyorum.
Üstüne birde çok yorgun düşüyorum.
Gırgır kullanmaya başladım günlük. Çok kolaylık oluyor.
Birkaç günde bir de bütün evi değil belirli odaları sırasıyla yapıyorum.
İki kişinin çamaşırı her gün yıkanırsa ohooo
Biraz birikir sonra yıkanır.
Nevresimi her gün değiştirmek gerçekten çok çok abartı.
Bulaşık konusu ne kadar çabuk yıkanırsa o kadar iyi. O konuda ben de öyle düşünüyorum ama bazen olmuyor insan erteliyor.
Ben de yeni evliyim sizden azıcık fazla sadece
Neyi ne zaman yapacagimi anlayamiyordum.
Dün çamaşır makinesi çalıştırıp eşimin kirlenmiş pijamalarını da yıkayıp birde bahçeyi supurunce eşim çok duygulandi sarıldı falan
Zamanla yapılır öğrenilir.
Şuan deneme yanılma dönemi her konuda.
Düzen, temizlik, yemek, günlük rutinler...
Size yardım etsin göstersin.
Birde kişisel önerim temizlik yaptığınızda mutlaka anlatın. Şöyle yaptım böyle yaptim ballandırın.
Erkekler anlatmayınca yapılmadı zannediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?