Arkadaşlar eşimin babasından kalan bir araç var ortada. Şu an annesinde duruyor. Kullanmıyor da kadın. Biz evlenene kadar eşimdeydi. Evlendiğimizde aracı satıp parayı bölüşme konusunda anlaşmışlardı ama düğün zamanı biraz gerginlikler olunca annesi sattırmadı ben kullanacağım diyerek arabayı aldı ama araba hala babasının. Yani üç varisi var. Sigorta yaptırırken de haliyle fiyat ona göre yüksek oluyor.
Şimdi kv arayıp eşime diyor ki sigortası çok tutuyor arabayı bana devredin. Zaten bu yine sizin diyor. Ama tam renk vermeseler de biz eşimin kızkardeşi ve annesinin plan yaptığını ve arabayı satıp eşimden para kaçırmaya çalıştığını düşünüyoruz. Eşim şimdiye kadar böyle devam etti. Şimdi niye devir diye tutturuyorsunuz. Böyle devam etsin demiş ama tacize varacak derecede ısrar kopuyor şu an.
Ne yapmamız gerektiğine karar veremedik haliyle... Siz olsanız ne yapardınız?
Aracın parasını babası ödemiş ise bence devretmeli ve hak istememelisiniz
Yok eşin ödemiş ise kendi üzerine alsın
Miras bu katkisi olmasina ne gerek varki kayinvalideyle kizininda katkisi yoksa neden cekilsin.Ödenirken katkısı yoksa devretsin, varsa devretmesin.
Onlar iki kadın yanlız kalmışlarMiras bu katkisi olmasina ne gerek varki kayinvalideyle kizininda katkisi yoksa neden cekilsin.
Anladim siz duygusal yonden bakiyorsunuz katkisi yoksa cekilsin deyince miras ona dusmez gibi anladim.Bende bana cektirene cektirirdim yalan yokOnlar iki kadın yanlız kalmışlar
Ben kendi bakışıma göre yorum yaptım
Ben olsam çekilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?