eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umarım eşiniz sizi aldatmıyordur.Bebeğiniz var onun hatrına kötü bir şey yapmamıştır inşallah.Bu konuyla bir şey gün gibi açığa çıkıyor ki,geçmişte aldatan erkeğin karısı ömür boyu diken üstünde oturuyor.Allah yardımcınız olsun.

zaten garip olanda o altunizadedeyim geliyorum dedikten sonra ortadan kayboldu.

Varmı bi gelişme ?

Bu gecikme sadece haftasonları yaşanıyorsa, bence iş çıkışı arkadaşlarıyla takılıyor. Daha önce sen geç geliyor diye kızdıysan, söyleyemiyor herhalde

ilginiz için teşekkürler.

Güvenliği aramadım fakat kardeşi gider gitmez güvenliği aradığımı cumartesi kimsenin gelip anahtar istemediğini söylediğini söyledim.
önce çok şaşırdı yanlışı var onun dedi.ne yanlışı basbaya yalan söylüyorsun dedim.sonra orda 4 giriş var dedi.bende adam benden başka kimse yok diyo kimse gelmedi diyo dedim ( tabiki öyle bişi yok aramadım çünkü )
Hayır ben gittim dedi durdu.şimdi anlarız dedim. Akbil dökümü için mailine şifre gönderdim.aç mailini şifreyi söyle dedim.açtı söyledi.giriş yaptım daha önce kaydolmuş.tahminim oda yeni kaydoldu.daha sonra kart hareketlerine bakmak istedim fakat kartı biletmatix lerden ( ne olduğunu bilmiyorum) aktive etmek gerekiyomuş.tam öğrenicem diyorum bi engel çıkıyor ya.
sen ne zaman kaydoldun dediğimde yeni çıktığında kaydoldum falan dedi.
bu kartı en kısa zamanda aktive et getir bana dedim.
Bu olaydan sonra halide hal değildi zaten.canı sıkkındı ofladı durdu.erkenden gitti yattı..

Eyvahlar olsun kotu bir sey cikacak bunun altindan.
Konu sahibi sizi de tebrik ederim gayet akillica adim atiyorsunuz gordugum kadarıyla.
Siz bu isi cozersiniz ama insallah evliliginizi zedeleyecek bir sey olmamistir.
İnşallah.nası desem eviyle kızıyla çok ilgilidir aslında ama daha önce yaşadığım bişeyden dolayı aklımda hep soru işareti kalıyor

Bu whatsapt web olayı ne ise yarıyor onun telefonda konuştukları yani whatsaptakiler düşüyor mu bana

eşinizin o eski sevgilisi ile görüşmüş olma olasılığı yüksek
keşke o zaman affetmeseydiniz
eski konunuza bakarsa arkadaşlar anlar

İnşallah.nası desem eviyle kızıyla çok ilgilidir aslında ama daha önce yaşadığım bişeyden dolayı aklımda hep soru işareti kalıyor
Eşiniz memurmuş ve memur olan mesleklerde nöbetli bir meslek degilse, mesai diye bir olay yok ki haftasonu. Hafta sonu çalışmak kişinin elinde, ne kadar çalırsa o kadar ek ücret alır. Yani öyle 8-5 yapmasına gerek yok, devlet işi ihmale gelmez demişsiniz de. Adam sabah çıkıp öğlen işe gidiyor olabilir.
Bi de benim bildiğim ben evliyim diyip eski sevgiliye engel basılır, gidilip görüşülmez.

Yalan genelde karsidaki aldatilirsa oluyor. Belki niyet etmistir yapmamistir hebuz

Kaç gündür konuşmuyorum kızlar anneme gittim bi iki gün kaldım tabiki haber vererek gittim döndüğümde bana çiçek almıştı.sizce bu neye işaret

Kaç gündür konuşmuyorum kızlar anneme gittim bi iki gün kaldım tabiki haber vererek gittim döndüğümde bana çiçek almıştı.sizce bu neye işaret
İyiye işaret değil manyak mı bu adam işten eve gelirken nasıl seni aldatıyor veya hoşuna gitmeyecek birşey yapıyor çok saçma , işim çıktı vs dese neyse eve geliyorum demese bari deli midir nedir

itiraf etti mi nereye gidiyormuş hergün saatlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…