Bence güvenliği ara.
Ama eşin güvenliği de ikna edebilir.
Eşin turkcellse sms takibi yaptır.. kendine bakmaya başlamış vs vs bence biri olabilir ama daha başları, sana sarılmasından belli. İlerlemiş olsa iğrenç davranırdı hatalı suçlu senmişsin gibi.
Pişman olmamak için önünü al sonuna kadar emin ol nerde ne yaptığının...
Haklısınız.ne yaparım bilmiyorum.o zaman bilemiycem. ama sürekli tetikte mi yaşayacak?
ailemi karıştırmak istemiyorum açıkçası bu sorunu kendim çözmek istiyorum.neticeye göre bakıcam artıkBen olsam ya birine takip ettirir fotoğraflar yada ben çocuğu alıp aileme gidiyorum der anneme çocuğu bırakır gün boyu takip ederdim eğer bir şüphe varsa içinde bu seni kemirir ispat olmazsa evliliği yurutemezsin
ben o mesajları görüyorum.ben yanlış anlattım sanırım güzergah derken mesela giderken marmarayla gelirken metrobüsle geliyorum dedi demek istemiştim.tabi bu sürenin çok uzun olduğunu söyleyenleri haksız çıkarmaz.haklılar.ama dediğim gibi evde önemli bi misafiri olsada aynı saatte geliyor.mesela dün kardeşi geldi memleketten günlerdir onu bekliyor ama yine aynı saatte geldi.burda ısrarla metrobüs güzergahı değişmez,değişemez yazmışlar ama siz o mesajları görmüyormusunuz nedir.yani bu bir yalan. kullanan herkesin ortak ispatı sunuluyor işte size..birde işyerinden dönme saatinin o kar sürmeyeceğide yani siz hernekadar alışmış ta olsanız inanıp kabul etmişte olsanız bugüne kadar, alın işte size apaçık burda metrobüs yolunu kullanan güzergahı tanıyan insanlarda sözkonusu ulaşım saatinin MÜMKÜN OLMADIĞINI üstüne basa basa yazıp çiziyorlar.eğer o gece hiçbirşey olmadıysa bile (ki buna inanmıyorum şahsen) şu iş-trafik akışı senaryosu bile yeter bişeyleri sorgulamaya..altından ne çıkar bilemeyiz tabi
aynen onu bende düşündüm.işim uzadı sorun çıktı vs dese belkide hiçbişi diyemiycem ama altunizadedeyim otobüs bekliyorum dedikten sonra niye gecikiyo gerçekten anlamıyorum.bence başka bir kadın olsa planlı bsey olurdu geliyrum dyıp geç kalmazdı biraz işim var mesaideyim şurdayım burdayım derdi. bu işte başka bir iş var gbi geldi ama aradığında açmaması kafamı kurcaladı bu konuyu araştır bi iş dönmüş ama ne döndüğünü bilemedim
İşte bi bilsem napıyoEşiniz çk büyük yalancı . Metrobüs yolu belli 2 şerit bir şerit gidiş bir şerit geliş yanyana bu şeritler . Yani güzergah aynı !
Baslangic noktasi sogutlucesmeden bitis noktasi avcilara gitse tekrar binip geri donse yinede 4 saat yapmiyo
Eviniz metrobuse yakin degildir 5-10 dakika yurur is icinde ayni ki altunizadedesiniz isten cikip eve gelmesi 1,5 saat
Metrobus sadece kaza olursa bozulursa trafikte kaldi sayilir bunlar nadir olan oldugundada hemen baska metrobuse aktarilip olayin cozuldugu seyler
Yani bu adam sabah olmasi gereken saatte evden cikiyo ama aksam baska yere takiliyo yanit bu .
Sanmıyorum diycem ama olurmu olurSizden gizli başka bir hat daha kullanıyor olabilir mi?
Esinizin cikis saati belli degil mi 6 ? Yarin bebeginizi birine birakin cikin isyerine gidin cikisa dogru .Dediğiniz gibi sarılma olayı bile ele veriyo.ama bu işin peşini bırakmıycam
Haklısınız.ne yaparım bilmiyorum.
ailemi karıştırmak istemiyorum açıkçası bu sorunu kendim çözmek istiyorum.neticeye göre bakıcam artık
ben o mesajları görüyorum.ben yanlış anlattım sanırım güzergah derken mesela giderken marmarayla gelirken metrobüsle geliyorum dedi demek istemiştim.tabi bu sürenin çok uzun olduğunu söyleyenleri haksız çıkarmaz.haklılar.ama dediğim gibi evde önemli bi misafiri olsada aynı saatte geliyor.mesela dün kardeşi geldi memleketten günlerdir onu bekliyor ama yine aynı saatte geldi.
aynen onu bende düşündüm.işim uzadı sorun çıktı vs dese belkide hiçbişi diyemiycem ama altunizadedeyim otobüs bekliyorum dedikten sonra niye gecikiyo gerçekten anlamıyorum.
İşte bi bilsem napıyo
Sanmıyorum diycem ama olurmu olur
Bu arada sağolsun burda bir bayanın verdiği linke tıkladım üye oldum fakat istanbul kart numarasını girdiğimde bu başka kullanıcıya kayıtlı dedi !
Yani eşim kendi kaydolmuşta olabilir.belkide yeni kaydoldu.akşam internet geçmişine bakmayı düşünüyorum.eğer kaydolduysa kendisinin açmasını söyliycem birlikte bakalım diycem.
İstanbul kart müşteri hizmetlerini aradığımdada beni aynı siteye yönlendirdi
İndirmemiştir büyük ihtimal siteden üye olmuştur ama geçmşten silmeyi akıl etmez geçmişine bakıcam.Uye olurken eposta ve sms istiyomus aksam esinizin telinden deneyin gecmisede bakin gece siz uyurken uye olmus olabilir
Uygulama belbim play store app bakin daha once indirip sildiyse yaninda isaret olur
İndirmemiştir büyük ihtimal siteden üye olmuştur ama geçmşten silmeyi akıl etmez geçmişine bakıcam.
Yok canım telefonu lgTelefonu ne marka ? Eger iphonesa gecmisten silse bile icloudda kaliyo ordanda silmesi gerekir
İcloud'a nasıl bakılıyor pekiTelefonu ne marka ? Eger iphonesa gecmisten silse bile icloudda kaliyo ordanda silmesi gerekir
Yazım şeklini biliyorsa bu dediğiniz işe yaramayacaktırBir kağıda seni seviyorum yazıp cebine koy o farkederse sana söylemezse şüphe et ama o farketmez de sen yanında makineye atmadan ceplerini karıştır ve notu bulmuş gibi yap verdiği tepki herşeyi açıklayacaktir
Eşi en sevdiği rengi bilmiyorsa yazısını da bilmez farklı bir yazım şekli kullanabilirYazım şeklini biliyorsa bu dediğiniz işe yaramayacaktır
Eşinizin başka mail adresi yoksa, siteden "şifremi unuttum" seçeneģinden eşinizin mailini girin ve bir sorun olmadan maile şifre gönderildiği iletisini alırsanız, eşinizin üye olduğundan emin olabilirsiniz.( Siteyi bilmiyorum standart prosedürden bahsettim.)Bu arada sağolsun burda bir bayanın verdiği linke tıkladım üye oldum fakat istanbul kart numarasını girdiğimde bu başka kullanıcıya kayıtlı dedi !
Yani eşim kendi kaydolmuşta olabilir.belkide yeni kaydoldu.akşam internet geçmişine bakmayı düşünüyorum.eğer kaydolduysa kendisinin açmasını söyliycem birlikte bakalım diycem.
İstanbul kart müşteri hizmetlerini aradığımdada beni aynı siteye yönlendirdi
Bir kağıda seni seviyorum yazıp cebine koy o farkederse sana söylemezse şüphe et ama o farketmez de sen yanında makineye atmadan ceplerini karıştır ve notu bulmuş gibi yap verdiği tepki herşeyi açıklayacaktir
Yazım şeklini biliyorsa bu dediğiniz işe yaramayacaktır
Eşi en sevdiği rengi bilmiyorsa yazısını da bilmez farklı bir yazım şekli kullanabilir
malesef canım mail şifresini bilmiyorumEşinizin başka mail adresi yoksa, siteden "şifremi unuttum" seçeneģinden eşinizin mailini girin ve bir sorun olmadan maile şifre gönderildiği iletisini alırsanız, eşinizin üye olduğundan emin olabilirsiniz.( Siteyi bilmiyorum standart prosedürden bahsettim.)
Ortada yanlış birşeyler var gibi.Peşini bırakma kesinlikle.Ama senin yapmasına kızdığın rahatsız olduğun şeyler var mı?Yani atiyorum alkol almasi,görüşmesini istemediğin bir arkadaş,kahveye gitmesi,maça gitmesi... gibi.Bunlar gibi yaptığında kızdigin birşeyi o akşam yapmış o yüzden bu tavırlara girmiş olabilir mi?
Bir haltlar var belli ama ne diyeyim inşallah yanılırızda aldatma çıkmaz altından.Yok canım yapmaz.yapsada kızmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?