eşim doğrumu söylüyor yalanmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

metrobüsün güzergahının değişmesi için yeni yol yapmaları lazım..bu metrobüs yolunu 10 senede yaptılar var gerisini sen düşün..

Canım senin eski konularınada baktım hep aynı seyden şikayetçisin eşin ,eski sevgilisiyle görüşmesi,işten ara ara geç gelmesi bu esnada söylediği yalanlar tlf cvp vermemesi vs vs eşinin çok şüpheli hareketleri var şüphelenmemek elde değil bence eşine bu şüpheni belli etme hatta umursamaz davran o seni aradığında açma hemen tekrar arayana kadar geride arama sorarsa wc deydim banyo komşu uydur birşey bırak o seni merak etsin tabi buarada tlf internet bunlarıda çaktırmadan takibe al

Bence güvenliği ara.

Ama eşin güvenliği de ikna edebilir.

Eşin turkcellse sms takibi yaptır.. kendine bakmaya başlamış vs vs bence biri olabilir ama daha başları, sana sarılmasından belli. İlerlemiş olsa iğrenç davranırdı hatalı suçlu senmişsin gibi.

Pişman olmamak için önünü al sonuna kadar emin ol nerde ne yaptığının...

hiç inandırıcı değil.
zaten de inanmamışssın.
kimle buluşuyor bu adam?
daha önce de oldu dediğine göre pek rahat durmuyor belli ki.

Açıklamaları tatmin edici değil.
Telaşlı ve kafası karışık şeyler söylemiş.

daha önce hiç bi olayını yakalamayıp ilk fırsatta suçladıysanız ben sizin evliliğinizin temelinden şüphe ederim. aynı şeyi onun size yaptığını düşünün.

daha önce hiç bi olayını yakalamayıp ilk fırsatta suçladıysanız ben sizin evliliğinizin temelinden şüphe ederim. aynı şeyi onun size yaptığını düşünün.
Daha önce de vukuatları olmuş ben konu sahibinin diğer paylaşımlarını da okudum

Ben olsam ya birine takip ettirir fotoğraflar yada ben çocuğu alıp aileme gidiyorum der anneme çocuğu bırakır gün boyu takip ederdim eğer bir şüphe varsa içinde bu seni kemirir ispat olmazsa evliliği yurutemezsin

burda ısrarla metrobüs güzergahı değişmez,değişemez yazmışlar ama siz o mesajları görmüyormusunuz nedir.yani bu bir yalan. kullanan herkesin ortak ispatı sunuluyor işte size..birde işyerinden dönme saatinin o kar sürmeyeceğide yani siz hernekadar alışmış ta olsanız inanıp kabul etmişte olsanız bugüne kadar, alın işte size apaçık burda metrobüs yolunu kullanan güzergahı tanıyan insanlarda sözkonusu ulaşım saatinin MÜMKÜN OLMADIĞINI üstüne basa basa yazıp çiziyorlar.eğer o gece hiçbirşey olmadıysa bile (ki buna inanmıyorum şahsen) şu iş-trafik akışı senaryosu bile yeter bişeyleri sorgulamaya..altından ne çıkar bilemeyiz tabi

bence başka bir kadın olsa planlı bsey olurdu geliyrum dyıp geç kalmazdı biraz işim var mesaideyim şurdayım burdayım derdi. bu işte başka bir iş var gbi geldi ama aradığında açmaması kafamı kurcaladı bu konuyu araştır bi iş dönmüş ama ne döndüğünü bilemedim

Eşiniz çk büyük yalancı . Metrobüs yolu belli 2 şerit bir şerit gidiş bir şerit geliş yanyana bu şeritler . Yani güzergah aynı !
Baslangic noktasi sogutlucesmeden bitis noktasi avcilara gitse tekrar binip geri donse yinede 4 saat yapmiyo
Eviniz metrobuse yakin degildir 5-10 dakika yurur is icinde ayni ki altunizadedesiniz isten cikip eve gelmesi 1,5 saat

Metrobus sadece kaza olursa bozulursa trafikte kaldi sayilir bunlar nadir olan oldugundada hemen baska metrobuse aktarilip olayin cozuldugu seyler

Yani bu adam sabah olmasi gereken saatte evden cikiyo ama aksam baska yere takiliyo yanit bu .

ben hergün Atatürk havalimanı Maltepe arası git gel yapıyorum .servisimle dönersem en az bir buçuk saat Marmaray +metro yaparsam 1 saat 10 dakika sürüyor...metrobüs ile yaklaşık 1 saat yada 1 saati biraz geçer ama siz sultanbeylide oturuyorsunuz Sultanbeyli ters kalıyor bir o kadarda metrobüsten inince sürermi acaba bilemedim

Sizden gizli başka bir hat daha kullanıyor olabilir mi?

Ben beylikduzunde oturuyorum. Pendige burdan gitmem tam 3 saat aliyor ve metrobus arti otobus kullaniyorum ama zeytinburnu 30 dakika daha kisaltir yolu. Bende suphelendim ne dieyim

akbile bak önce sonra ara ben olsam yapardım ama önce söyletmeye çalışırdım sonuçta gerçekten döndüyse güvenlik ona sorulduğu blgisini verirse diye de düşünürdüm... ayrıca erkek erkeğe bir yerede gitmiş olabilirler

Yok canım arkadaş olsa kesin söylerdi
Dogru düzgün aciklama yapmali.
Gece sizi uyandirip makinaya camasir mi at dedi. en normal kisim bile normal degil.
herzaman yıkamak istediği için pek takılmadım aslında

belliki esin bi haltlar karistirmis..hadi hepsini gectim.teli neden acmadi ki
oda ayrı bi muamma güya duymamş 13 kere aradım tam

canım pek açıklamak istemiyorum iş konusunu ama işe gittiğine yüzde yüz eminim.

malesef bi şey olduğunda arayıp söyleyen biri.yani başına bişey gelmiş olsa muhakkak arardı.evrağı gerçekten unutmuş olsa kesin arardı.

Evet orada çalıştığına yüzde yüz eminim.canım bebeğim var nası çıkayımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…