- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
bugün benim doğum günüm ve kımse hatırlamıyor aslına bakarsanız her yıl boyle son dakıka hatırlanırım yada hatırlanmam... aılem ve yakın ıkı dostum harıcınde... eşimde hatırlamıyor en cok da bu uzuyor benı ... ıkı yıllık evlıyım ama doğum gunumu ıkı yıldırda kutlamıyor... bu kadar mı ya sevgı ozen ...kızlar çok üzgünüm
Oyyy fındıkım yerim seni beeen
Üzülme beni de kimse hatırlamıyor
Facebook denen menet olmasa kimsenin kutlayacağı da yok aslında
Umrumda da değil şahsen beni kutlamayanı bende kutlamıyorum. Söyleyince sen beni kutladın mı diyorum mors oluyor :d
kutlayana eyvallah kutlamayana eyvallah yaw
üzülme canım aynı durumdayız seninle
Sende seni hatırlayanları hatırla benim gibi
Iyiki doğdunuz..nice mutlu yıllara...sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar geçirmeniz dileğiyle...
Oyyy fındıkım yerim seni beeen
Üzülme beni de kimse hatırlamıyor
Facebook denen menet olmasa kimsenin kutlayacağı da yok aslında
Umrumda da değil şahsen beni kutlamayanı bende kutlamıyorum. Söyleyince sen beni kutladın mı diyorum mors oluyor :d
kutlayana eyvallah kutlamayana eyvallah yaw
ayyy kıyamam yaa
Iyi ki doğdunnnn canımmm
Madem doğumgünün ve kimse hatırlamıyor sen de kendini ödüllendir dilediğnce gez dolaş bugün alışveriş yap kendine gelirsin hemencecik
bugun benimde doğum günüm canım.aynı günde doğmuşuz ne güzel.seninde doğum günün kutlu olsun.üzülme benimde facedeki arkadaşlar dışında reelden kutlayan olmadı henuz akşama kadar bekle bakalım sıkma canını.güzel günler bizim olsun :):):):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?