- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
Canım ilk önce doğum gününü kutlar,daha nice sağlıklı mutlu,huzurlu seneler temenni ederimbugün benim doğum günüm ve kımse hatırlamıyor aslına bakarsanız her yıl boyle son dakıka hatırlanırım yada hatırlanmam... aılem ve yakın ıkı dostum harıcınde... eşimde hatırlamıyor en cok da bu uzuyor benı ... ıkı yıllık evlıyım ama doğum gunumu ıkı yıldırda kutlamıyor... bu kadar mı ya sevgı ozen ...kızlar çok üzgünüm
bugün benim doğum günüm ve kımse hatırlamıyor aslına bakarsanız her yıl boyle son dakıka hatırlanırım yada hatırlanmam... aılem ve yakın ıkı dostum harıcınde... eşimde hatırlamıyor en cok da bu uzuyor benı ... ıkı yıllık evlıyım ama doğum gunumu ıkı yıldırda kutlamıyor... bu kadar mı ya sevgı ozen ...kızlar çok üzgünüm
selam kızlar bugun bnm doğum gnm kse kutlmadı sevgili kocam bnm iki gün önce hatırlattımm ama unuttmşmuş...karşım maç izliyo odunumm çok üzgünm beyfendi işten gelirken okadar dükkannın önnden geçiyo bari pasta alyaaa..ben hatırlattım bun doğum gnm dye
Doğum günün kutlu olsunnnnn:))) Oluyor böyle şeyler, bence de çok can sıkıcı; telafi edecektir bence...Canını sıkma ama üzüldüğünü anlasın tabi...Karışık oldu ama abartıp çok üzme kendini; ama eşine çok üzüldüğünü söyle...
selam kızlar bugun bnm doğum gnm kse kutlmadı sevgili kocam bnm iki gün önce hatırlattımm ama unuttmşmuş...karşım maç izliyo odunumm çok üzgünm beyfendi işten gelirken okadar dükkannın önnden geçiyo bari pasta alyaaa..ben hatırlattım bun doğum gnm dye
üzülme canım bendede var öyle bir odun geçen hafta doğum günümdü her zamanki gibi hatırlattım ama birşey almadı malesefbiede diyorki ben hediye almaktan anlamam para vereyim sen al kendine insan bir çiçekte mi alamaz yaa
bahaneleride hazırdır zaten ya yorgunlar ya yoğunlar seninkini bilmem ama benimki işine gelince herşeyden anlıyor ama gelmeyince anlamam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?