Eşim doğum günlerimi hatırlamıyor

Canım ilk önce doğum gününü kutlar,daha nice sağlıklı mutlu,huzurlu seneler temenni ederim biliyormusun bugün benimde doğum günüm bir tek oğlum kutladı kızımdan daha ses soluk yok bakalım bekliyorum fakat hatırlayanda sağolsun hatırlamayanda ben kendim bugün çok mutluyum bu yaşımıda gördüm diyorum.Üzülme sakın git benim gibi yap kendi doğumgününe hediyeni kendin al ben öyle yaptım gittim çok beğendiğim bir ayakkabıyı aldım giydim çok mutlu oldum eşim eve gelince hatırlasın hatırlamasın yanağına bir öpücük kondurup bugün benim doğum günüm diyeceğim ben senelerdir hep böyle yapıyorum ne yapayım hatırlamadılar diye kendimimi üzeyim.Bazı seneler hatırlar. bazen hatırlar fakat bir kaç gün sonra :26:

Doğumunla ailene şans ve mutluluk getirmişsin,şimdi sıra sevdiklerinde ...Nice yıllara...

Canım ben ve ailem doğum günlerine çok önem veririz hatta doğduğumuz saat ararız birbirimizi "iyiki doğdun" diye ama ne var ki eşim hatırlatmazsan hatırlamaz .Allahtan telefonlarda hatırlatma falan var da onu kuruyoruz :)))Birde facebook,internet siteleri tanımadığımız bir çok tebrik insanın gülümsemesine neden oluyor..Tekrar nice yıllar..

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. Hatırlamıyorsa hatırlat sende ben öyle yapıyorum bir kaç gün önceden ne alacaksın bana diye başının etini yemeye başlıyorum . Hoş eşim özel günleri unutmaz ama hatırlatmakta fayda var. İnsanlık hali unutabiliyor insan üzülme. Bu sene benim doğum günümüde kaynanamla görümcemler unuttu akşam eşim hatırlatmış apar topar pasta almışlar kutladılar ama hiç üzülüp kırılmadım hayat koşuşturması içinde unutulabiliyor. Hatta bende bu sene babamın doğum gününü unuttum 4 gün sonra aradım unuttum falan dedim 4 gün sonra kutladım. Ara şimdi eşini ne aldın bana diye sor bakalım ne alıpta gelecek sana erkekleri dürtmeden bazı şeyleri yapamıyorlar canım yapabilenlerde çok küçük bir azınlık.

Bu kadar hassas bi insansın bu odun kocayı çok mu aradın?

Doğum günün kutlu olsun , inşallah yeni yaşında kocan daha nazik , düşünceli biri olur.

Yengeç burcusun galiba canım.benimde 16 temmuzda doğum
günüm.biraz hassasız bu konularda doğum günün kutlu olsunnnnnn
iyiki doğmuşsunnnnn

iyi ki doğdun canım nice mutlu yıllara benimde 23 temmuz doğum günüm
eşim bundan önce hiç unutmadı ama bu kez sanki hatırlamıycak gibi hissediyorum nedense :2:

çünkü bundan öncekilerinde hep hatırladığını belli ederdi imâ da bulunurdu ama şimdi hiç malesef belirti yok

Son düzenleyen: Moderatör:

başlığı okuyunca en az 5 sene demiştim ama (( sen onunkileri hatırla kutla hediye al hiç bıkmadan yavaş yavaş alışacak hatırlıycak ,kusura bakma ama böylede olmazsa artık bişi diyemicem....

ayrıcaaaa HAPYYYY nice yıllaraaaaaaaaa :))))

canim öncelikle dogum günün kutlu olsun nice huzur dolu yillara...bakma bizide kimse hatirlamiyor hele esim hic hatirlamaz ertesi güne aklina gelir benim dogum günüm...sende aynisini ona yap akli basina gelsin

Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle.
Gönlünüzce yaşayabileceğiniz bir ömür nasip etsin Rabbim inş.
Eşiniz ayıp etmiş gerçekten, ama genel olarak ilgi eksikliği var sanırım.
Konuştunuz mu hiç, doldurmayla da pek olmuyor ya.

selam kızlar bugun bnm doğum gnm kse kutlmadı sevgili kocam bnm iki gün önce hatırlattımm ama unuttmşmuş...karşım maç izliyo odunumm çok üzgünm beyfendi işten gelirken okadar dükkannın önnden geçiyo bari pasta alyaaa..ben hatırlattım bun doğum gnm dye

Doğum günün kutlu olsunnnnn:))) Oluyor böyle şeyler, bence de çok can sıkıcı; telafi edecektir bence...Canını sıkma ama üzüldüğünü anlasın tabi...Karışık oldu ama abartıp çok üzme kendini; ama eşine çok üzüldüğünü söyle...

cnm insan odun olunca anlamıyoo karşından tv izlerr sen ağla isteediğinn kadar... ağla
bugece ayrı yatıcamm yemn ettm çok zoruma gittii

Son düzenleme:

üzülme canım bendede var öyle bir odun geçen hafta doğum günümdü her zamanki gibi hatırlattım ama birşey almadı malesef biede diyorki ben hediye almaktan anlamam para vereyim sen al kendine insan bir çiçekte mi alamaz yaa

ya zvki benden daha ii aldığı herşeyi beğeniyorm bari pasta alll neymiş çok yorgunmuşşş

bahaneleride hazırdır zaten ya yorgunlar ya yoğunlar seninkini bilmem ama benimki işine gelince herşeyden anlıyor ama gelmeyince anlamam diyor

mutluyıllar tatlım.allah hayırlı uzun ömür versin.eşler genelde böyle herşeyi unutuyorlar veya biz kadınlar kadar ince fikirli değiller.doğum günün kutlu olsun bu çiçekler benden.

Benimkide hep sabah evden çıkarken aklımdaydı valla gelirken aklım işte unuttum der..
Ama hediyem gelir bi şekilde ertesi gün yada o gün yada bi kaç gün sonra..
Olsun varsın üzme tatlı canını takılma detaylara..

Ama ben kocama sölicem her sene aynı yalanı söylüyo değiştirsin atraksiyon olsun artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…