Kutlamamış ama unutmamış..Bugün benim doğum günüm. Üstelik 2 aylık evliyim. Yani evliyken ilk dogum günüm. 2 gündür aramiz limoniydi. Eve geldik, mutfak masasının üstünde almis olmak icin alınmış kutuda pasta ve poşetin içine konmuş cicek vardi. Hiç bisi demedi yüzüme bile bakmadı erkenden gitti yattı. Oysa 1 ay once onun dogum günüydü, baska bir şehirde olmamıza rağmen ben kutlamıştım. Hediyesinide almıştım ha onuda begenmedi tabi. Çok moralim bozuk kizlar, ilk dogum günüm ama kutlamadık bile. Üstelik gurbetteyim ailem yanimda degil bu daha da cok üzüyor beni. Çünkü boyle özel günlere önem verirdik biz. Size içimi dökmek istedim. Boğazıma bi yumruk oturdu sanki. Kendimi cok değersiz hissediyorum(
Özel gun olduğu icin değersiz hissettim evet. Özel günlere önem veriririm ve değer verdiğim insanlarinkini mutlaka kutlarım. Mesela hediye o bu değil. 4 kelime sadece.Eşiniz doğum gününüzü kutlamadı diye mi değersiz hissediyorsunuz
Değer yargılarınızı sorgulayın lütfen
Birde kocalarınıza bu kadar değer anlamve beklentiyle yaklaşmayın ki bu kadar hayal kırıklıkları olmasın
Cesaretlik bisi yoktu aslinda. Kendi yüzünden bu duruma gelmiştik zaten. Bide gidip erkenden yatması iyice üzdü.Kutlamamış ama unutmamış..
Belki cesaret edememiş olabilir..
Çok teşekkür ederim. Evet yapi meselesi, bende böyle gunlerin unutulmamasi taraftariyim. Zaten senede 1 kere. Değer verdiğin insana hissettirsin bence. Bide yeni evli olunca ..Belki aranız limoni olduğu için , kutlamamıştır ama unutmamışta bakın çiçeğini pastasını almış eşiniz...
Ben pek takılmam böyle konulara ama yapı meselesi sanırım , üstelik eşimle aynı ay ve aynı günde doğmamıza rağmen yani doğum günümüz aynı.
Bazen unutur , değersiz hissettirecrk bir durum değil sanki , eşinizi ve sevgisini en iyi siz tanırsınız
Bu arada ; iyiki doğdun , yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun...
Çok teşekkürler. Evet tam odun. Daha 2 aylıkken böyleyse ileride ne olur bilmiyorum. Bide ailemden uzak olunca iclendim iste.Doğum günün kutlu olsun canım.Özel günde küslük mü olurmuş.Yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum.Daha ham odun senin ki demek.Epey yontman gerekecek.Üzülme kuzum.
Dun yaptigim yemeği yemedi her sebzeyi yemez bakliyat yemez. Et severmiş beyefendi soylemeyi bilir almayı unutur. Ws ws alindim . Pazar günüydü aksama kadar yattı sonra beni sinir etti maça gitti. Bugunde okula gitmeyeceksin artik diye çıkıştı durup dururken.( ayni zamanda uni okuyorum) bende alınganım tabi iyice moralim çöktü. Aksamınada bu olay. Sadece doğum günün kutlu olsun dese yeterdi. Onu bile cok gördü.Nr kavgası imiş bu 2 aylık evlilikte doğumgünü kutlanmayacak kadar?
Git kaldır kız uyutma, gıcık adam
Iyi yapmışsın canim hakediyorlar iste. Ilgi bekliyoruz azicik cok mu yaBenim de dün doğum günümdü,nice mutlu yaşlara arkadaşım.
İlk yılımızda biz de kavgalıydık,benimkini kutlamadığı gibi bir de ökzülüğün zirvesine çıkmıştı.
Ağzını yüzünü dümdüz ettim ama laflarımla tabi
Bir daha da yapamadı.
Ama sen benim doğum günümü nasıl kutlamazsın şeklinde değildi,asıl soruna inerek ne geldiyse saydırdıydım ,hala daha içimin yağları eriyor düşündükçe ve aklımı seveyim diyorum,
Bende öyle düşünüyorum iste. Almadim mi aldim iste demek icin aldı bencede. O surat 5 karis olduktan sonra pasta olsa ne olmasa ne. Bir güler yüz birde kutlu olsun dese yeterdiDoğum gününüz kutlu olsun .
Eşiniz çiçekle pastayı mecburiyetten almış hiç almasa daha iyiymiş o tepkiden sonra. Kim olsa kırılır bu davranışa.
Aldığım gibi çöpe attim ikisinede.çiçekleri çıkarıp suya koymadın umarım..
olduğu yerde bırak elleme hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?