Eşim doğum günümü kutlamadi

Geçen yıl eşim istediğim gibi kutlamadı diye yaygara koparmıştım halbuki adam başka şehirde çalışıyor. İş yerime çiçek gönderdi, hediye aldı, pasta aldı ama benim şımarıklığım tuttu neden balonla sürpriz yapmadın diye başladım, sonra da ben yalvardım barışalım diye şu an çok utanıyorum bu şımarıklık için. Bu yıl evlilik yıldönümümüzden muaf tuttum, ben bir şeyler yaptım ama ondan hiç bir şey istemediğimi zaten bir yıl boyunca beni çok mutlu ettiğini vb söyledim. Adam resmen rahat etti, o kadar rahattı ki, bir sürü mesajlar attı seviyorum temalı. Evlilikte asla gurur olmamalı, inatlaşma olmamalı, ben hala pişman oluyorum bu yaptığım için ama bana ders oldu. Umarım kocan da akıllanır çünkü sevdiğin insan bir gün toprağın altına girince "ah keşke birlikte bir günümüz daha olsaydı" diye ağlamak var, neden bu günü zehir edelim?

Ekim sonu benim de dogum günüm ben ciçek ve pasta beklemiyorum bile. İlk yıllarda ben kutladim o atladi (ailem hep düzenledi bişeyler o hediyesiz geldi) maddi durumumuz iyi değil ama ben taksitle de olsa alirdim bişeyler. Artık ben ona o bana hediye almıyor geçinip gidiyoruz en yakın sürede bosaniriz umarım.
Siz daha yolun basindasiniz lütfen çeki düzene koyun böyle şeyleri.

Barışmanız için çok güzel bir vesileymiş ama eşin iyi değerlendirememiş. Ben olsam o pastayı komşuya verirdim. Çiçeği de atardım çöpe. Küfredercesine bi hareket yapmış. Masaya bırakıp yatmış kendin mi kutlayacaktın tek başına. Çok üzüldüm henüz çok yeni evlisiniz. Eşin çok inatçı inşallah hep böyle sürmez.

Haklisin bende ondan korkuyorum zaten şimdiden böyleyse ileride nasil olur ws
Benim ilk doğum günüm düğünden 20 gün sonraydi sürat astım ağladım sizladimm 3 gün sonra çiçek aldi geldi şifr gönlümü almak için kendi istediği için değil birde oglum 2 yaşlarındayken zorla çiçek aldırdım kus olduğum için zorlada güzellik olmuyor odunsa kalas gidiyor hayat

Özel gün kutlaması, supriz ve hediye islerinin zorla yaptirilmamasi taraftatiyim lakin eşim yapmasa azcik bozulurdum bende heralde :) Ama aglaya zirlaya, karsidakini darlayarak kendine bisey yaptirmanin hicbir anlami yok. Cunku karsidaki siz susun diye yapiyor olacak bunlari. Anca kendi kendinize duygusal tatmin yaşarsiniz.
Sizin esiniz unutmamis ve pasta, cicek almis lakin aldigi seyleri masaya koyup gidip yattiktan sonra o şeyler insani mutlu etmez ve anlamsizlaşır.

Çok yenisiniz daha. Onunla konuşun, birbirinize kirilabilir, tartisabilirsiniz ama bunu uzatip bazi anlarin icine etmeye gerek yok. Sonucta ha 2 gun sonra 10 gun sonra barisacaksiniz degil mi? O kadar uzatmasinin manasi yok. 3 yıllik evliyim ne kadarda tartissak 2. Güne uzamadi hicbiri.

heryil git ailenle kutla. ben oyle yaptim birkac yil.

Benim de esim bu yil kutlamadi. Dogum gunun babasinin öldüğü güden 5 gün sonraydi. Buruldum elbette ama bunh konu yapmak da ciglik olurdu. Yani sartlara gore degerlendirmek lazim. Esinizin sizinle barismak icin eline firsat gecmis ama resmen "al başına çal" demiş...

Özel bi durum olmadıkça surat asılmamalı es gecilmemeli ya. Yilda bir kere çok mu

Bende zorla yaptırmak istemem . Içinden gelmesi önemli. Yoksa bir anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…