- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
Ben size demedim :)Alınmış olmak icin pasta almis masanın ustune poşetinden bile çıkarmadan koymuş. Surat 5 karış gitti uyudu erkenden. Kutlu olsun diye dile getirmedi bile. Söylemediği icin surat asip umursamadigi icin bozuldum. Hediye zaten yok ama buna takilmadim
Ufacık çaba sarfettiklerini gorsek bile yetecek ama ne çabası döndü g..nu uyudu. Normalde uyumaz sabaha kadarÖrnek alacak olsa etrafta örnek yok. Ufak büyük umurumda değil sadece çaba göster biraz düşün kafa yor diyorum da kime diyorum. Düşünüp ufacık birşey alsa dünyalar benim olacaktı ama şu saatten sonra dünyaları alsan getirse umrumda değil
Peki bana dediniz sandimBen size demedim :)
Ya sanki ne bekliyoruz. Azicik ilgi bekliyoruz ya neyine alışkın değilmiş. Bu senin karinsa alış değer verdiğini göster. Hepsi aynı odun ya
Umarım istediğin gibi olur. Bu defa üzmez seniAynen öyle onun doğum gününde doğum yaptım bende düşün yani dünyanın en güzel hediyesini verdim bakalım bu sene napicak
Düşünmüş çaba harcamış pasta almış kutlamış işte? İlla hediye olmazsa kabul etmiyorsunuz sanırım :)Örnek alacak olsa etrafta örnek yok. Ufak büyük umurumda değil sadece çaba göster biraz düşün kafa yor diyorum da kime diyorum. Düşünüp ufacık birşey alsa dünyalar benim olacaktı ama şu saatten sonra dünyaları alsan getirse umrumda değil
Alınmış olmak icin pasta almis masanın ustune poşetinden bile çıkarmadan koymuş. Surat 5 karış gitti uyudu erkenden. Kutlu olsun diye dile getirmedi bile. Söylemediği icin surat asip umursamadigi icin bozuldum. Hediye zaten yok ama buna takilmadim
Benimkinin de büyüdü öyle kavga edince vurup kafayı yatmak. Benim sinirden gözüme uyku girmez o horul horul uyurUfacık çaba sarfettiklerini gorsek bile yetecek ama ne çabası döndü g..nu uyudu. Normalde uyumaz sabaha kadar
Düşünmüş çaba harcamış pasta almış kutlamış işte? İlla hediye olmazsa kabul etmiyorsunuz sanırım :)
Düşünmüş çaba harcamış pasta almış kutlamış işte? İlla hediye olmazsa kabul etmiyorsunuz sanırım :)
bence unutsa daha iyiydi..unutmamiş ama erkenden yatmış tek kelime etmeden. Araniz kötü olunca cesaret edemedi...ya da nasıl kutlayacagini bilememiştir. Erkekler bu konuda çok yetenekli degiller. ama hassasiyetini anlıyorum. ilk doğum günü ben de aynen sen gibi üzülürdümÇok teşekkür ederim. Evet yapi meselesi, bende böyle gunlerin unutulmamasi taraftariyim. Zaten senede 1 kere. Değer verdiğin insana hissettirsin bence. Bide yeni evli olunca ..
Keşke kafasina atsaydım dedigin gibi ama çöpe attim sinirden. O da odun burcu. (Başak)git çiçeği at kafasına ,ben de çok bozulurum ya ,2 gün sonra da benim ,ben küsüm benimine çiçek alcaksa da o ünü bekliyordur uyuzz ,sen terazisin eşinne burcu merak ettim doğum günün kutlu olsun bu arada
bizde artik olay şu cnm özel günlerde benim sevdigim bi kac lüks restorant var eşim onlardan birine rezervasyon yaptırır ( rezervasyonu da ben zorlaya zorlaya alıştırdım) orda yemek yer belki yemek sonrasi biraz gezeriz. hediye olayi da hep ayni senaryo " hayatim baktım baktim ama bi türlü sana uygun hediye bulamadim ben seni avm ye götüreyim sen ne istersen al "Hiç istemediğim son
Benim gibi düşünen biri sonunda. Keske unutsaydı boyle surat yapip uyumasaydı. Içime oturdu resmenbence unutsa daha iyiydi..unutmamiş ama erkenden yatmış tek kelime etmeden. Araniz kötü olunca cesaret edemedi...ya da nasıl kutlayacagini bilememiştir. Erkekler bu konuda çok yetenekli degiller. ama hassasiyetini anlıyorum. ilk doğum günü ben de aynen sen gibi üzülürdüm
Aynen aynen oyle ya. Görevini yerine getirdi pastasını çiçeğini aldi masaya koydu gitti hic uyumayan adam erkenden uyudu bizide boyle sap gibi birakti. Kirdigina degdimi acaba.Pasta çiçek almış güya görevmiş gibi yerine getirmiş...
Pasta çiçek almasaydıda yüzüne bakıp "bir doğum günün kutlu olsun" diyebilseydi...
Bu kadar kin tutmaya ne gerek var tartışma yaşanmış bitmiş sanki memlelet meselesi, bu erkekler kadınlardan beter trip atıp küsüyorlar ya deli oluyorum...
Sizinki öylede böylede olsa yapıyor hic değilse şanslı kadınlardan sayılırsınız sizbizde artik olay şu cnm özel günlerde benim sevdigim bi kac lüks restorant var eşim onlardan birine rezervasyon yaptırır ( rezervasyonu da ben zorlaya zorlaya alıştırdım) orda yemek yer belki yemek sonrasi biraz gezeriz. hediye olayi da hep ayni senaryo " hayatim baktım baktim ama bi türlü sana uygun hediye bulamadim ben seni avm ye götüreyim sen ne istersen al "ışte dedigim gibi bi kac kere benim zorumla süpriz, hediye, cicek olayina girdi ve gerisi gelmedi. artik bu konuda kendimi üzmek istemiyorum, napayim benim esiminde eksi yönü bu. agzindan romantik sozler eksik olmaz ama icraate gelince yok. üstelik ben onun tam tersiyim bayilirim sevdigim insanlara hediyeler almaya, suprizler yapmaya
sende bol bol başının etini yersen bu seviyeye gelirSizinki öylede böylede olsa yapıyor hic değilse şanslı kadınlardan sayılırsınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?