Aldığım gibi çöpe attim ikisinede.
Yok et yapmadım diye küsmedi kaçtır yaptigim yemeği yemiyor onu sevmem bunu sevmem diye. Ne seviyorsun diyorum et diyor. Kursa gidiyorum okula gidiyorum eve gelip uğraşıyorum bende insan ayıp olmasin diye yer ya. Alınıyorum bende nefret ediyorum bu huyumdan ama ..ya hiç almıcaktı o pastayla çiçeği, aldıysada güzelce kutlayıp vercekti. masanınüstüne bırakmak nediret yapmadın diyemi küstü. küsme huyu varsa şimdiden burnunu sürtmeye bak
o da bir kızgınlık üzülme tepki verme..
umursamamış olmak en iyisi bence
sabah bıraktığı yerde poşetin içinde bulsun.
Benimkide düşünmüyor. Sanki ev istiyoruz araba istiyoruz. Aldigim hediyeye de değer vermiyor üstelik. Nisanliyken aldığım hediye ayakkabi ile tişörtü abisi giyiyor suan mesela. Insan sinir oluyor ya. Nasil davranıcam şaşırdım artik. 1 1.5 ay once kendi kardeşinin dogum gunu icin eltimle sürpriz yaptık hicmi görmedi örnek almadı sinir oluyorum yaÇok ayıp etmiş ama ben de çok dertliyim bu doğum günü konularında. Eşimle tanıştık evlendik. İlk doğum günüm evlendikten 5 gün sonraydı. Hediye sürpriz falan bişi yok. Kardeşime pasta aldırmış. Annemlere gidecektik o akşam orda kutladı. 2. Doğum günümde de hediye falan yok. Adam hediye alma özürlü. Akıl edemiyordur belki dedim üzüldüğümü kırıldığımi söyledim ona rağmen en ufak bir hediye yok. 2 yıl olacak tanışalım. Sevgililik sözlülük nişanlılık evlilik bişi yok. Adam azıcık kafasını yorup karıma ne alsam diye düşünmüyo
Ben ikisinide kapiya attim. Alsin başına calsin pastayı. Bide hangi pastayı sevdiğimi öğrenememiş daha sürekli pasta yememize rağmen. Gıcıklığına yapiyo sankiBen olsam çiçeği atar, pastayı da afiyetle yerdim.
Böyle kavramları pek önemsemedğim için bana abartlı geliyor tabi bu benim düşüncemÖzel gun olduğu icin değersiz hissettim evet. Özel günlere önem veriririm ve değer verdiğim insanlarinkini mutlaka kutlarım. Mesela hediye o bu değil. 4 kelime sadece.[/QUOTE
Büyük ihtimal doğum günümü unuttun dememen için almış onlari. Hani ilerde başıma kakmasin diye düşündüğünden değil.Ben ikisinide kapiya attim. Alsin başına calsin pastayı. Bide hangi pastayı sevdiğimi öğrenememiş daha sürekli pasta yememize rağmen. Gıcıklığına yapiyo sanki
Teşekkür ederim. Keske bende umursamasam. Umursayınca dert ediniyor insan kendine böyle.Böyle kavramları pek önemsemedğim için bana abartlı geliyor tabi bu benim düşüncem
Size değer veriyor mu seviyor mu önemsiyor mu bu davranışını saymazsak ki eğer değer vermemiş olsa bu kadar üzülmez dert etmezdiniz
O zaman sadece doğum gününü kutlamadı diye değersiz hissetmeyin siz değerlisiniz biz değerliyiz
Iki ihtimalde olabilir. Keske olmasaydı. Insan başkalarını gorunce ozeniyor . Deger vermiyor mu diye düşünüyor bosu bosuna.Büyük ihtimal doğum günümü unuttun dememen için almış onlari. Hani ilerde başıma kakmasin diye düşündüğünden değil.
Ya sanki ne bekliyoruz. Azicik ilgi bekliyoruz ya neyine alışkın değilmiş. Bu senin karinsa alış değer verdiğini göster. Hepsi aynı odun yaBen esimde hem evlilik yildonumumuz hemde doğum günüm olmasına rağmen hemde hamileydim ilk senemizde kutlamamisti bahaneside alışkın değilmiş böyle şeylere hepsi aynı öküz
Ahhh kuzum aramiza hosgeldinBugün benim doğum günüm. Üstelik 2 aylık evliyim. Yani evliyken ilk dogum günüm. 2 gündür aramiz limoniydi. Eve geldik, mutfak masasının üstünde almis olmak icin alınmış kutuda pasta ve poşetin içine konmuş cicek vardi. Hiç bisi demedi yüzüme bile bakmadı erkenden gitti yattı. Oysa 1 ay once onun dogum günüydü, baska bir şehirde olmamıza rağmen ben kutlamıştım. Hediyesinide almıştım ha onuda begenmedi tabi. Çok moralim bozuk kizlar, ilk dogum günüm ama kutlamadık bile. Üstelik gurbetteyim ailem yanimda degil bu daha da cok üzüyor beni. Çünkü boyle özel günlere önem verirdik biz. Size içimi dökmek istedim. Boğazıma bi yumruk oturdu sanki. Kendimi cok değersiz hissediyorum(
Pasta alıyor ve sözlü olarak kutluyor sadece hediye eksik yanlış mı anladım?Çok ayıp etmiş ama ben de çok dertliyim bu doğum günü konularında. Eşimle tanıştık evlendik. İlk doğum günüm evlendikten 5 gün sonraydı. Hediye sürpriz falan bişi yok. Kardeşime pasta aldırmış. Annemlere gidecektik o akşam orda kutladı. 2. Doğum günümde de hediye falan yok. Adam hediye alma özürlü. Akıl edemiyordur belki dedim üzüldüğümü kırıldığımi söyledim ona rağmen en ufak bir hediye yok. 2 yıl olacak tanışalım. Sevgililik sözlülük nişanlılık evlilik bişi yok. Adam azıcık kafasını yorup karıma ne alsam diye düşünmüyo
Örnek alacak olsa etrafta örnek yok. Ufak büyük umurumda değil sadece çaba göster biraz düşün kafa yor diyorum da kime diyorum. Düşünüp ufacık birşey alsa dünyalar benim olacaktı ama şu saatten sonra dünyaları alsan getirse umrumda değilBenimkide düşünmüyor. Sanki ev istiyoruz araba istiyoruz. Aldigim hediyeye de değer vermiyor üstelik. Nisanliyken aldığım hediye ayakkabi ile tişörtü abisi giyiyor suan mesela. Insan sinir oluyor ya. Nasil davranıcam şaşırdım artik. 1 1.5 ay once kendi kardeşinin dogum gunu icin eltimle sürpriz yaptık hicmi görmedi örnek almadı sinir oluyorum ya
Hiç istemediğim sonAhhh kuzum aramiza hosgeldinseninki cok erken olmuş tabi ama çoğu erkegin gidisatta durumu bu. benim esim cok iyi bi estir ama böyle kutlama hediye olaylarindan hic anlamaz; hakikatten anlamiyor, işine de gelmiyor. 3 sene zorlaya zorlaya bisiler yaptirdim ama artik zorlamaktan ben de yoruldum koyverdim ve son doğum gunumde hic bisey yapmadi. onun doğum gunu de geliyor az kaldi artiiikkk cooook bekler romantik yemek masalari, ozel hediyeler, suprizler filaaannn pehhh 8 aydir bugunu bekliyorum intikam soğuk yenen bir yemektir doğum gununde yapicam karnibahar yemegini, gecicem tv karşısına
Alınmış olmak icin pasta almis masanın ustune poşetinden bile çıkarmadan koymuş. Surat 5 karış gitti uyudu erkenden. Kutlu olsun diye dile getirmedi bile. Söylemediği icin surat asip umursamadigi icin bozuldum. Hediye zaten yok ama buna takilmadimPasta alıyor ve sözlü olarak kutluyor sadece hediye eksik yanlış mı anladım?
Aslında problem doğum günümde hediye almamasından ziyade şimdiye kadar hiç hediye almamış olması. İnsan bı heves eder alır birşey en azından bir kere iki kere. Onun dışında her özel günde hediye isterim takıntım yok. Hatta gereksiz ve saçma bile bulurum.Pasta alıyor ve sözlü olarak kutluyor sadece hediye eksik yanlış mı anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?