Eşim doğum günümü kutlamadi

Bunu konuşarak halledebilirsin.. sen konuşmazsan o konuşmazsa sonuç çıkmaz yola girer..
Sen bilirsin...

Canım aklı sıra seni cezalandırmak istemiş.. Beni mutsuz edersen doğum günün bile zehir olur demeye çalışmış..
Ne diyeceğimi bilemedim dua et Allah'a akıl fikir versin. Konuşulabilecek biriyse al karşına konuş bunlar bizi yıpratır de..

Konuşulur konusulmasinada onunda bahanesi beni takmadın dinlemedin ws olur. Erkekliğini ispatlayacak sanki

Nasıl alosorsa öyle gider ilk aylardan alıştır onu güzel şeylere yani o sürat yapıyor diye koyverme tavrını belli et yok da ben gibi bı ömür ilgi beklersin

Sakin ol sevgili yeni evli uye.

Birbirinizi tanidikca krizleri kirginliklari cozmeyi ogreneceksiniZ

1 yil alisma suresidir. Konusun anlayin dinleyin birbirinizi.

mesajını okuyunca aklıma ilk evlendiğim seneki doğum günüm geldi. 4 aylık evliyiz kışın orta yeri dışarda sulu kar atıyo doğum günüm diye binbir rica işten erken çıkmışım, ya adam süpriz yaparsa diye hazırlancam. neyse geldi bu işten çok hastayım diyip dooğruca yatak odasına gidip devirdi bi tarafını yattı saatlerce uyudu ölümcül hasta değil bak grip sadece. biz küs falan da değildik sizin gibi. ben süpriz beklerken kendimi ona tavuk suyu çorba yaparken buldum. kendi pastamı kendim sipariş ettim telefondan. hediye mediye hak getire adam grip çünkü ölürdü mazallah kutlasaydı. bak hatırladım gözlerim doldu 2.5 sene olacak neredeyse.
sonra ben ne yaptım ,onun doğum gününü layıkıyla kutladım. utanmış olmalı ki sonraki doğum günüm kaçmadı fotoğraf bilem çekildik :)). demem o ki çok uzatıp misilleme yapma, kendini de üzme zamanla sana da senin tarzına da alışacak.

Utandıysa ne mutlu. Umarım bende birdaha yaşamam.

benim esimde sevmez kutlsmazdi ilk dogm gunumu tek basima kutlamstm ama onun dogmgunu uzatmdm layikiyla supriz yapip kutladm simdi oda kutluyor... iletisimi koparmyn grur yapmyn evlilik=iletisim

Esiniz size su msj vrmek istemis Unutmadim ama kırgınım diye gidip yatmış
Eşim bana kirginken hiç bir şey yapmaz

Esiniz size su msj vrmek istemis Unutmadim ama kırgınım diye gidip yatmış
Eşim bana kirginken hiç bir şey yapmaz

Rabbim bize bir evlat verdi ne tebrik ne bir gül sen iyisin yine bacım hastanede ilk gece de kıçını dönüp yatan bir kocaya sahibim hiç mi sevinmedin diyesi geliyor insanın

Rabbim bize bir evlat verdi ne tebrik ne bir gül sen iyisin yine bacım hastanede ilk gece de kıçını dönüp yatan bir kocaya sahibim hiç mi sevinmedin diyesi geliyor insanın
Allah kıymetini bildirsin ne denir ki bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…