- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Bunu konuşarak halledebilirsin.. sen konuşmazsan o konuşmazsa sonuç çıkmaz yola girer..Kırılan taraf benim zaten. Onun tavır yaptığı sebep durup dururken okula gitmeyeceksin demesi benimde gitmem. Almış olmak icin aldiği bir pasta görevini yerine getirmis olmak icin aldiği bi cicek bir de poşetin icinde ne alaka yani cicek poşette mi taşınır. Özel bir gün sonucta kimin kocasi ayni şekilde davransa kırılır üzülür.
Konuşulur konusulmasinada onunda bahanesi beni takmadın dinlemedin ws olur. Erkekliğini ispatlayacak sankiCanım aklı sıra seni cezalandırmak istemiş.. Beni mutsuz edersen doğum günün bile zehir olur demeye çalışmış..
Ne diyeceğimi bilemedim dua et Allah'a akıl fikir versin. Konuşulabilecek biriyse al karşına konuş bunlar bizi yıpratır de..
Nasıl alosorsa öyle gider ilk aylardan alıştır onu güzel şeylere yani o sürat yapıyor diye koyverme tavrını belli et yok da ben gibi bı ömür ilgi beklersinBugün benim doğum günüm. Üstelik 2 aylık evliyim. Yani evliyken ilk dogum günüm. 2 gündür aramiz limoniydi. Eve geldik, mutfak masasının üstünde almis olmak icin alınmış kutuda pasta ve poşetin içine konmuş cicek vardi. Hiç bisi demedi yüzüme bile bakmadı erkenden gitti yattı. Oysa 1 ay once onun dogum günüydü, baska bir şehirde olmamıza rağmen ben kutlamıştım. Hediyesinide almıştım ha onuda begenmedi tabi. Çok moralim bozuk kizlar, ilk dogum günüm ama kutlamadık bile. Üstelik gurbetteyim ailem yanimda degil bu daha da cok üzüyor beni. Çünkü boyle özel günlere önem verirdik biz. Size içimi dökmek istedim. Boğazıma bi yumruk oturdu sanki. Kendimi cok değersiz hissediyorum(
Haklisin bende ondan korkuyorum zaten şimdiden böyleyse ileride nasil olur wsNasıl alosorsa öyle gider ilk aylardan alıştır onu güzel şeylere yani o sürat yapıyor diye koyverme tavrını belli et yok da ben gibi bı ömür ilgi beklersin
Bugün aradi 2 defa hic bisi olmamış gibi konuştu. Eve gelsin bakalim ne olacakNaptınız düzelttiniz mı arayı son durum ne
Çok teşekkürler sizde olmasanızKocan kutlamadıysa biz kutlarız o zaman Musmutlu Yılların Olsunn
mesajını okuyunca aklıma ilk evlendiğim seneki doğum günüm geldi. 4 aylık evliyiz kışın orta yeri dışarda sulu kar atıyo doğum günüm diye binbir rica işten erken çıkmışım, ya adam süpriz yaparsa diye hazırlancam. neyse geldi bu işten çok hastayım diyip dooğruca yatak odasına gidip devirdi bi tarafını yattı saatlerce uyudu ölümcül hasta değil bak grip sadece. biz küs falan da değildik sizin gibi. ben süpriz beklerken kendimi ona tavuk suyu çorba yaparken buldum. kendi pastamı kendim sipariş ettim telefondan. hediye mediye hak getire adam grip çünkü ölürdü mazallah kutlasaydı. bak hatırladım gözlerim doldu 2.5 sene olacak neredeyse.Bugün benim doğum günüm. Üstelik 2 aylık evliyim. Yani evliyken ilk dogum günüm. 2 gündür aramiz limoniydi. Eve geldik, mutfak masasının üstünde almis olmak icin alınmış kutuda pasta ve poşetin içine konmuş cicek vardi. Hiç bisi demedi yüzüme bile bakmadı erkenden gitti yattı. Oysa 1 ay once onun dogum günüydü, baska bir şehirde olmamıza rağmen ben kutlamıştım. Hediyesinide almıştım ha onuda begenmedi tabi. Çok moralim bozuk kizlar, ilk dogum günüm ama kutlamadık bile. Üstelik gurbetteyim ailem yanimda degil bu daha da cok üzüyor beni. Çünkü boyle özel günlere önem verirdik biz. Size içimi dökmek istedim. Boğazıma bi yumruk oturdu sanki. Kendimi cok değersiz hissediyorum(
Utandıysa ne mutlu. Umarım bende birdaha yaşamam.mesajını okuyunca aklıma ilk evlendiğim seneki doğum günüm geldi. 4 aylık evliyiz kışın orta yeri dışarda sulu kar atıyo doğum günüm diye binbir rica işten erken çıkmışım, ya adam süpriz yaparsa diye hazırlancam. neyse geldi bu işten çok hastayım diyip dooğruca yatak odasına gidip devirdi bi tarafını yattı saatlerce uyudu ölümcül hasta değil bak grip sadece. biz küs falan da değildik sizin gibi. ben süpriz beklerken kendimi ona tavuk suyu çorba yaparken buldum. kendi pastamı kendim sipariş ettim telefondan. hediye mediye hak getire adam grip çünkü ölürdü mazallah kutlasaydı. bak hatırladım gözlerim doldu 2.5 sene olacak neredeyse.
sonra ben ne yaptım ,onun doğum gününü layıkıyla kutladım. utanmış olmalı ki sonraki doğum günüm kaçmadı fotoğraf bilem çekildik :)). demem o ki çok uzatıp misilleme yapma, kendini de üzme zamanla sana da senin tarzına da alışacak.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz bakalım inşallahBugün aradi 2 defa hic bisi olmamış gibi konuştu. Eve gelsin bakalim ne olacak
Ben suçluymuşum gibi davrandı tam tahmin ettigim gibi. Baska konular ws ws bir-kac gun daha geçsin sorarım ben onaGüzel haberlerinizi bekliyoruz bakalım inşallah
Allah kıymetini bildirsin ne denir ki bu durumaRabbim bize bir evlat verdi ne tebrik ne bir gül sen iyisin yine bacım hastanede ilk gece de kıçını dönüp yatan bir kocaya sahibim hiç mi sevinmedin diyesi geliyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?