Eşim doğum günümü kutlamadi

Keşke o benim gönlümü alsaydı.
Evet tabiki en güzeli bu olurdu ama işte diyorum ya güç savaşları oluyor ilk zamanlar. Neye tartıştınız onu da bilmiyorum tabi. Ama küçük ve önemsiz bir konu ise inatlaşmayın önerim. Hani siz adım atmasanız bile eşiniz adım atınca uzatmadan normal halinize dönün ki iş inada binmesin. O gönül aldı ben gönül aldım kısmından ziyade bugün mutlu muydum değil miydim kısmına önem veriyorum ben artık. Ve eşim de bildiği için tartıştıktan 10 dakika bile geçmeden birimizden biri gidip diğerini öpüyor ve konuyu kapatıyoruz. (Çok ciddi sorunlar hariç tabi)

Erkeklere böyle davranışlar genelde ters teper aksini yapmak daha akıl verici oluyor onlara kendisi utanır poşete çiçek koyduğu için

Ben esimde hem evlilik yildonumumuz hemde doğum günüm olmasına rağmen hemde hamileydim ilk senemizde kutlamamisti bahaneside alışkın değilmiş böyle şeylere hepsi aynı öküz

Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle. Biz de aynı durumdayız. Alışkın değilim ben böyle şeylere diyo. Sanki eşine sürpriz yapıp hediye falan alanlar analarından bu genlerle doğuyo

Alırım o pastayı uyurken suratina bi yapistiririm.iyi ki doğdumm sarkimida söyleyerek

Çok gururlu bir yapısı var demek ki.Çok çok yenisiniz daha.Bu aylarda birbirine gurur yapabilir eşler,daha tam alışmış olunmuyor çünkü.İlk günlerden böyleyse sonra nolur diye düşünme,çünkü ilk Zaman'lar böyle gereksiz gururlar,tripler çok normal.Zaman geçtikçe birbirinize iyice alıştıkça gurur falan kalmaz.Güzel bir Zaman'ınızda tatlı dille açıklama yaparsan Eger tekrarlamaz eminim.
Benim de böyle günlere önem vermeyen eşim 3 seneden sonra kendi kendine Degişik hediyeler almaya,kutlama yapmaya başladı.Hiç kafaya takma yani.

Şu kocalarınızdan çok şey beklemeyin, eşiniz kutlamadı diye mi değersiz hisettiniz diyenler nasıl bi kafa anlamıyorum. Sokaktaki Ahmet kutlamadı diye mi değersiz hissetsin? Kocası be kocası evlendiği aynı yatağa yattığı adam. Üzülmedim diyen en baba yalancıdır!

Aslında sevgi diliniz farklı diyelim..Sözle soylemesede yinede hediyenizi unutmamış.almis biseyler ama gidip yatarken bence şunu düşünmüş bak çiçeğini bile aldım pasttani aldım gelir yanıma diye umid etmiş ama bu olmamış..Sizde kendiside daha çok incinmiş..Ne olacak peki simdi? gurur ypmalariniz ne zaman son bulacakta sizde doyasıya hadiseler büyümeden birbirinizi seveceksiniz..Sorun neydi bilmiyorum ama eminim ceviz kabugunu doldurmaz.birbirinize güzel adımlar atın..Güzel geçinin..doyasiya sevin.kiminiz varki birbirinizden başka.

Bende birşeyleri zorlama taraftarı degilim ıçinden gelerek yapsın istiyorum. Ama istiyorum sadece olmuyor.
o artik senin flörtün değil kocan, bi ömür onunla olacaksin o yüzden zorlamanda mahsur yok ama sadece sabir işi işte

Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle. Biz de aynı durumdayız. Alışkın değilim ben böyle şeylere diyo. Sanki eşine sürpriz yapıp hediye falan alanlar analarından bu genlerle doğuyo

Islerine gelmiyor kısaca ama yaptırana kadar yiyeceğim basının etini

Ee bunuda barışınca kendisine soylersin artık..
Ama bi yorumunda okudum kapının önüne çöpe atmışsın neden öyle bişey yaptın ki??
Işi yokuşa sürüyorsun sanki. Ben aldığım hediyeyi kapının önünde çöpte görsem adım atacak olsamda atmam.. inada binerse sonu biraz kötü olabilir..

Bundan sonraki doğum gününde yine limoni olursanız siz de masaya kutusunda bir pasta bırakın madem. Limoni olmazsanız da minimum seviyede kutlayın.

Sadece bu olay değil, diğer yazdıklarınız da kötü. Eve gelirken yapılmasını istediği yemeğin malzemesini almayıp, sonra yapılan yemeğe burun kıvırması. Siz bu hareketine kırıldınız diye Pazar günü bütün gün yatıp sonra maça gitmesi. Yazarken sinir oldum.

Boşverin, siz kendinizi mutlu etmeye bakın.

Öyle olacak zaten. Ne gördüysem onu veririm bende. Onun dogum gunu 1 ay önceydi. Geçti yani. Allah nasip ederse seneye görür artik

Kırılan taraf benim zaten. Onun tavır yaptığı sebep durup dururken okula gitmeyeceksin demesi benimde gitmem. Almış olmak icin aldiği bir pasta görevini yerine getirmis olmak icin aldiği bi cicek bir de poşetin icinde ne alaka yani cicek poşette mi taşınır. Özel bir gün sonucta kimin kocasi ayni şekilde davransa kırılır üzülür.

Duygularıma tercüman oldun. Sacma üzülmem önem vermem diyenler samimi gelmiyor bana. görmemeye alıştığı icin duygularini bastırıyor sanki. Böyle bir yol seçmişler kendilerine gibi. Eşin sonucta ya dogum gununu kutlamasa sıradan bir gün gibi davransa cok mu hos . Her insan ozel hissetmek ister sadece kadınlar değil erkekler icinde boyle .

çiçeği çöpe atmak doğru bir hareket olmamış.
sen ondan kutlama bekliyorsun o da pastasını çiçeğini almış teşekkür bekliyordur kesin
gerekirse tartış onunla neden doğum günümü kutlamadın diye hesap sor trip yap ama konuşun. konuşmadan hiçbir şeyi çözemezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…