Evet tabiki en güzeli bu olurdu ama işte diyorum ya güç savaşları oluyor ilk zamanlar. Neye tartıştınız onu da bilmiyorum tabi. Ama küçük ve önemsiz bir konu ise inatlaşmayın önerim. Hani siz adım atmasanız bile eşiniz adım atınca uzatmadan normal halinize dönün ki iş inada binmesin. O gönül aldı ben gönül aldım kısmından ziyade bugün mutlu muydum değil miydim kısmına önem veriyorum ben artık. Ve eşim de bildiği için tartıştıktan 10 dakika bile geçmeden birimizden biri gidip diğerini öpüyor ve konuyu kapatıyoruz. (Çok ciddi sorunlar hariç tabi)Keşke o benim gönlümü alsaydı.
Erkeklere böyle davranışlar genelde ters teper aksini yapmak daha akıl verici oluyor onlara kendisi utanır poşete çiçek koyduğu içinVazoya koysam önemsediğini düşünür. Görevini layıkıyla yerini getirdiğini düşünür. Benim istedigim buyuk sürprizler değildi. Ama o kutlamamayi seçti . Keske onun dogum gunu benden sonra olsaydı. Görürdü o zaman .
Ben esimde hem evlilik yildonumumuz hemde doğum günüm olmasına rağmen hemde hamileydim ilk senemizde kutlamamisti bahaneside alışkın değilmiş böyle şeylere hepsi aynı öküz
o artik senin flörtün değil kocan, bi ömür onunla olacaksin o yüzden zorlamanda mahsur yok ama sadece sabir işi işteBende birşeyleri zorlama taraftarı degilim ıçinden gelerek yapsın istiyorum. Ama istiyorum sadece olmuyor.
Özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle. Biz de aynı durumdayız. Alışkın değilim ben böyle şeylere diyo. Sanki eşine sürpriz yapıp hediye falan alanlar analarından bu genlerle doğuyo
Ee bunuda barışınca kendisine soylersin artık..Uyumasaydı..
Vazoya koysam önemsediğini düşünür. Görevini layıkıyla yerini getirdiğini düşünür. Benim istedigim buyuk sürprizler değildi. Ama o kutlamamayi seçti . Keske onun dogum gunu benden sonra olsaydı. Görürdü o zaman .
Poşeti açmış bakmış naptigini bilmiyorum aksam gelince anlayacagimSabah ne yaptı çiçekleri çöpte görünce
Öyle olacak zaten. Ne gördüysem onu veririm bende. Onun dogum gunu 1 ay önceydi. Geçti yani. Allah nasip ederse seneye görür artikBundan sonraki doğum gününde yine limoni olursanız siz de masaya kutusunda bir pasta bırakın madem. Limoni olmazsanız da minimum seviyede kutlayın.
Sadece bu olay değil, diğer yazdıklarınız da kötü. Eve gelirken yapılmasını istediği yemeğin malzemesini almayıp, sonra yapılan yemeğe burun kıvırması. Siz bu hareketine kırıldınız diye Pazar günü bütün gün yatıp sonra maça gitmesi. Yazarken sinir oldum.
Boşverin, siz kendinizi mutlu etmeye bakın.
Kırılan taraf benim zaten. Onun tavır yaptığı sebep durup dururken okula gitmeyeceksin demesi benimde gitmem. Almış olmak icin aldiği bir pasta görevini yerine getirmis olmak icin aldiği bi cicek bir de poşetin icinde ne alaka yani cicek poşette mi taşınır. Özel bir gün sonucta kimin kocasi ayni şekilde davransa kırılır üzülür.Ee bunuda barışınca kendisine soylersin artık..
Ama bi yorumunda okudum kapının önüne çöpe atmışsın neden öyle bişey yaptın ki??
Işi yokuşa sürüyorsun sanki. Ben aldığım hediyeyi kapının önünde çöpte görsem adım atacak olsamda atmam.. inada binerse sonu biraz kötü olabilir..
Duygularıma tercüman oldun. Sacma üzülmem önem vermem diyenler samimi gelmiyor bana. görmemeye alıştığı icin duygularini bastırıyor sanki. Böyle bir yol seçmişler kendilerine gibi. Eşin sonucta ya dogum gununu kutlamasa sıradan bir gün gibi davransa cok mu hos . Her insan ozel hissetmek ister sadece kadınlar değil erkekler icinde boyle .Şu kocalarınızdan çok şey beklemeyin, eşiniz kutlamadı diye mi değersiz hisettiniz diyenler nasıl bi kafa anlamıyorum. Sokaktaki Ahmet kutlamadı diye mi değersiz hissetsin? Kocası be kocası evlendiği aynı yatağa yattığı adam. Üzülmedim diyen en baba yalancıdır!
Dündü doğum günüm. Ilçede yaşıyoruz çokta gezecek yer yok zaten. Ama bakalım napıcaz bugunÇık dışarı gez kafa dağıt geç gel kendi kendine doğum gününü kutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?