Bende çok önem veririm doğum günlerine. Sevgililer günü yıldönümü vs gereksiz gelir ama doğum günümde sevdiklerimin hatırlaması iyi gelir mutlu eder. Suçlayıcı bi şekilde mi konuştunuz yoksa doğum gününüzü hatırlamayınca nasıl hissettiğinizi mi anlattınız bu kısım önemli. Yatakları ayırmak çok gereksiz amaKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Yatağınızı terk etmeyin onu kanepeye yollayın. Doğum günü unutulmuş gibi değil.Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen
Biz nasıl yardımcı olacağızKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Unutmuş olmasından ziyade soğuk bi şekilde inatla umursamadan geçiştirmek için kutlaması kırıcı olmuş. Önemsemediği buradan belli. Ama yatağı da ayırsanız kendisini ikiye de ayırsanız değişmeyecektir bana göre hiç o toplara girmeyin derimKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
En azından ağzının ucuyla demiş benimki onu bile yapmadıKızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?