Eşim doğum günümü unuttu

Mernu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
52
12
8
25
Kızlar bugün benim doğum günümü hatta bugün söyledim de tarihe bak falan ama umursamadı günler önce söyledim konu hediye falan vs değil sadece hatırlayıp bana kocaman sarılıp değerli hissettirmesiydi.
Gece söyledim bugün benim doğum günümdu diye hemen bahaneler üretti soğuk bir şekilde doğum günün kutlu olsun dedi. 1yıllık evliyiz daha yatakları ayırdım lütfen yardımcı olun lütfen

Öncelikle yeni yaşınız kutlu olsun, herşey gönlünüzce olsun
Ortada ciddi bir sorun yoksa hayatınız rutin akışında ise bu adam İçin böyle davranması sürpriz değildir diye düşünüyorum. Umarım evlenince değişir umuduyla evlenmemişsinizdir.

Bende çok önem veririm doğum günlerine. Sevgililer günü yıldönümü vs gereksiz gelir ama doğum günümde sevdiklerimin hatırlaması iyi gelir mutlu eder. Suçlayıcı bi şekilde mi konuştunuz yoksa doğum gününüzü hatırlamayınca nasıl hissettiğinizi mi anlattınız bu kısım önemli. Yatakları ayırmak çok gereksiz ama

Yatakları ayırmak için yeterli bı sebeb mi bu gerçekten? Yani insanlık hali unutabilir siz hatirlatinca abartarak sarılıp özür dileyip kutlasaydi yatakları ayıracak miydiniz yine ? Unuttuğu için pişmanlıkla soğuk bı şekilde kutlamış olabilir o an nasıl toparlayacagini bilememistir belki kendi içinde bir sıkıntısı vardır.Yani evet özel günler hatırlayınca insan mutlu oluyor ama siz gibi bi tepki vermezdim bu saatten sora size çok güzel bı hediye alsa falan hoşunuza gidecekmi sonuçta yatak ayirmissiniz ve zoraki gönül alma olacak bana göre

Yatağınızı terk etmeyin onu kanepeye yollayın. Doğum günü unutulmuş gibi değil.
Başka sıkıntılarınızın olmadığına eminsiniz değil mi?

Yatak ayırmayı saçma buldum..
Eşim doğum günümü unutsa bozulurdum ama uzatmazdim .. bence gerek yok uzatmaya da.

Biz nasıl yardımcı olacağız
Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla sizde bu muamele karşısında ilgiyi alakayı önüne koydugunuz yemeği azaltin

Unutmuş olmasından ziyade soğuk bi şekilde inatla umursamadan geçiştirmek için kutlaması kırıcı olmuş. Önemsemediği buradan belli. Ama yatağı da ayırsanız kendisini ikiye de ayırsanız değişmeyecektir bana göre hiç o toplara girmeyin derim Sizde uğraşmazsınız onun doğum günü için en azından stresi kalkar üzerinizden. Benim sevgilim değil ama birkaç arkadaşım kutlamaz mesela evet istemsizce üzülüyorsun ama kutlamıyor adam işte napayım silemiyorsun ki bu yüzden

En azından ağzının ucuyla demiş benimki onu bile yapmadı

benim 12yillik kocam 1kere unuttu ama gercekten unuttu eminim okadar uzulmustuki unuttugu icin bende kirilmistim ama yatak falan ayirmadim gerek yok insanlik hali ne yapalim. Bazen hala basina kalkarim söyleme ya valla utaniyorum der. Önemli olan takindigi tavir bilerekmi unuttu yoksa gercekten mi unuttu.

Bazı insanlar için bu kutlamalar önemli olmayabiliyor. Ama bu sevmediği anlamına da gelmiyor. Ben her seferinde eşiminkini unutuyorum, evlilik yıldönümünü de unutuyorum. Kutlamaları hiç sevmem. Bana anlamsız gelir. Eşim de kutlamaz. Ama birbirimizi seviyoruz ve değer veriyoruz. Diğer günler size değerli hissettiriyorsa o bir gün doğum günününüz bile olsa önemi olmaz. Ama diğer günler size değerli hissettirmezse o bir günü bekler durur ve hayal kırıklığı yaşarsınız. Bir ömrü beraber geçireceksiniz bence şimdiden yatak ayırarak falan bu kadar yıpratmayın. Çok takıyorsanız kendi doğum günü partinizi kendiniz yapabilirsiniz. O da ister istemez kutlamış olur. Bir iki yıl sonra alışkanlık haline getirir o da.

Sevgiliyken kutlar mıydı hatırlar mıydı?
Evlenince değişme olmaz çünkü.
Ben bozulurdum elbet hatırlamamasına ama yatak ayırmak fazla bu durumda.

Ben de çok bozulurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…