Eşim doğumdan sonra çok değişti

Doğumdan sonra sizi artık beğenmiyor olabilir. Aklıma başka bir şey gelmedi. Severek mi evlendiniz. Çocuktan sonra böyle mi oluyor bende korkmaya başladım
Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi

Böyle evlilik olmaz ki, diğer arkadaşların da dediği gibi ya başka biri var ya da tercihleri farklı adamın.

Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
gidersen git diyenlerde ki blöf kimse de yok. Bi gitseniz neler olacak. Başka kadınları beğeniyor sanırım

Alışveriş, temizlik vs durumları yapması size olan sevgisini göstermez bunlar olması gereken şeyler zaten. Adam soğumuş muhtemelen belki de başka biri var hayatında.
Ben ama özel şeyler sanıyorum, çünkü babamdan pek görmedim… hep annem yapardı herşeyi. Babam çok rahat di annem herşeyi yapardı. Böyle biri karşına çıkınca şaşırdım… benim için neler yapıyormuş sandım. Artık anlıyorum ki hiç birşey yapmiyormus. Bana her gün kötü davranır. Bir gün olsun güzel bir kelime çıkmazı ağzından .. bir iki kere karşı çıktım o da bana cam bardağı firlatacakdi bir kere de kapıyı kiriyordu, çocuk olduğu için sustum…

gidersen git diyenlerde ki blöf kimse de yok. Bi gitseniz neler olacak. Başka kadınları beğeniyor sanırım
Olabilir gerçekten… sacimi beğenmez. Kestirdim kestirdikten sonra çok igrenc duruyor senin bulduğun doktorlar çöp. Senin bulduğun kuaförler çöp. Hiç sen doğru birşey bulamazmısin der…

Ya böyle eşlerin ağzını burnunu kırasım geliyor ya. Bunlar anne babadan, okuldan, ordan burdan hiç mi eğitim almıyor kızlar. Erkeklerin bu davranışları kanser sebebi ya allah aşkına. O çocukla tek başınıza misal nasıl uyumanıza gönlü el veriyor, annelik uykusu çok tehlikeli çok derin derler allah muhafaza. Ya da sevdiğini nasıl belli etmez ya gerçekten kanım çekiliyor. Bu şekilde o kadar hikayeye şahit oluyorum ki hangi birine şaşırayım diyorum. Yazık ya çiçek gibi kızları alıp soldurup yok ediyorlar. Allah yardımcınız olsun. Rabbim gönül ferahlığı versin inşallah

Ah canım benim, üzüldüm senin adına. İşyerinden filan biri olabilir mi hayatında?

Ben her gün teklif ediyorum yanimizda uyusana diye, ama istemiyor. Erkenden ise gideceğim diyor çocuk agladiginda uykusu mi bölünüyor yada bizi rahatsız etmek istemiyormuş. Bahane…
Çocuğu tek başına mı yapmışsın? Bir zahmet uykusu bölünsün paşa hazretlerinin. Osuruklu g.te fasulye bahane gelirmiş..

Benim eşim de yatmıyor bizimle hafta içleri genelde. Ama hafta sonu geliyor. arada hafta içi de geliyor yani özledim diyor geliyor mesela.
Bizim problem eşim çok horluyor ben de uyandırıyorum sürekli horlama çocuk uyanacak diye. Fenalık geliyor artık ikimize de ondan gidiyor.

Seksten bağımsız konuşuyorum özledim derken yatağını bizle uyumayı vs. Eşin böyle şeyler demiyor mu? Senle uyumayı özledim gibi?

Kendisiyle bir ciddi konuşmayı dener misin?
Hala lohusa olduğunu ve bu dönemde eşinin sevgisini hissetmeye ihtiyacın olduğunu açıkça söyle. Kavga etme. Suçlama kendini savunma durumuna geçmesin. Onaylasın seni yani. Her akşam olmasa da arada gelsin sarılarak uyuyun. Bazen güzel sözler söylesin. Çiçek alıp gelsin. Yeni doğum yaptığımız dönemlerde küçük jestlere ihtiyacımız oluyor.
İkinizin de ilk tecrübesi. Şu an ikiniz de belki bir bunalım dönemindesiniz düzgün iletişim kuramıyor olabilirsiniz.
Ama ihtiyaçlarını beklentilerini net anlatırsan belki destek görürsün.

Olabilir gerçekten… sacimi beğenmez. Kestirdim kestirdikten sonra çok igrenc duruyor senin bulduğun doktorlar çöp. Senin bulduğun kuaförler çöp. Hiç sen doğru birşey bulamazmısin der…
Ters psikoloji yapın aynı taktiği uygulayın. Kocalarınızı el bebek gül bebek davranmayın arada hırpalayın zannediyorlar ki kadın gitmez

Tam bir hödük saygısız ,evlenmeden önce hiç mi anlamadınız mutlaka açık vermiştir

Neyi bekliyorsunuz?

Nereye gidebilirim? Utaniyorum acikcasi… çevremden etrafımdan, insanların konuşmasından..
Size yaptığı muameleden, insan yerine koymayıp hor davranmasından, şiddete varan davranışlarından utanın, boşanmaktan değil.

Severek evlendim yazmışsınız ama uzun uzun flört ederek olan bir evlilik mi? Yoksa birileri sizi denk gördü, yakıştırdı, tanışıp kısa sürede mi evlendiniz?
Evlilik çok yeniyken çocuk olmuş, eğer sevgililik de kısa sürdüyse çok doğru değerlendirememiş olabilirsiniz.
Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarınıza Ama bu sözün üzerine sizi orda tutan ne? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Çocuğunuza tavrı nasıl bir de?

Her aradığımda telefonlarıma çıkar.
Bunu yapıyor olması size bir güvence vermesin sevgilisinin yanında eşi ile konuşanları gördük buralarda.

Bu adamın da size karşı bir sevgisi yok her fırsatta sizi aşağılamasından eziklemesinden her şey ortada

`