- Emoji Skoru
- 23.541
- Puanlar
- 278
- Konu Sahibi cicegimdin91
-
bak @VuslataDair cok güzel ve dogru yazmis , ömrün o kadar kiymetli ki böyle bir hayvanla gecirme . ben de kizim olsaydin aynilarini yazardim. burada ki bir cok kadin gibi düsünüyorum. sen bu insan müsveddesiyle yasamak zorunda olmayacak kadar degerlisin, ilk önce kendini sev hayatta. sen mutlu olursan bebegin de mutlu olacak.Bir buçuk yıl sevgili kaldık, ama o dönemimizde pek kolay geçmedi… ama sevdigini saniyordum, ben çok seviyordum, herşeyi yapardım bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Ekonomik özgürlügüm var ve hiç ona bagli degilim, geçimimi saglarim…
Evlenmeden önce nasıl vakit geçiriyordunuz?Ama gezdirmez. Ne izin yaparız ne güneşi sever ne denizi ne gölü ne piknik ne cafe de orurmayi. Is ve ev. Tv izlemek
eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
bir iki kere karşı çıktım o da bana cam bardağı firlatacakdi bir kere de kapıyı kiriyordu, çocuk olduğu için sustum
sacimi beğenmez. Kestirdim kestirdikten sonra çok igrenc duruyor senin bulduğun doktorlar çöp. Senin bulduğun kuaförler çöp. Hiç sen doğru birşey bulamazmısin der…
Her şey apaçık ortadabir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
Severek evlendik… sanıyordum. Ama sevmiyormuş belkide. Bir kaç kere sordum, eğer beni sevmiyorsan sevgin azaldıysa sessiz sakin giderim yoluma. Hiç arkama bakmadan. Seni tutan yok gidersen git dedi
Burda çok kimse yazmamış ama ben yazayım, uyarı niteliğinde olsun. Boşanmaya niyetiniz yoksa aldatıldığınızı yakalasanız bile belli etmeyin. Bu çok temel bir kuraldır, gerektiğinde kullanmak için bildiğinizi asla belli etmeyin. Aldattığını bildiğinizi anlarsa yüzsüzleşir bu erkek milleti. Tabii bunu ben genel olarak yazdım, kocanızın öyle bir durumu yoktur belki.
Telefondan sipariş veriyorsun kapına geliyor artık, gerçekten kadınlar bu alışveriş yapar eve alır olayini nasıl gözünde büyütüyor anlamış değilim?Adam daha ne desin? Çocuktan sonra değişmemiş ki, hamilelikten beri aynı adam. Ben de hamileyim eşim aynı adam, hatta daha özenli oldu. Alışveriş de niye bu kadar iş olarak görülüyor bilmiyorum ama alışverişe biz hep birlikte çıkıyoruz.
Çocuktan önce nasıldı? Evet doğumdan sonra bozulmalar olabiliyor ama bu denli olması normal değil. Başka biri olabilir mi hiç şüphelendiniz mi?Merhaba,
Çocuğum 2,5 aylık olacak. Esimle hamileliğimden beri hiç bir şekilde sakinlik yok. Bana hiç bir şekilde sıcak davranmiyor. Her konuda ne olursa olsun ben suçluyum.
Evine alisverisini yapıyor, altımda araba var, sevdiğim şeyleri alır eve, yedirir, içirir, ama gezdirmez. Gezmek yok. Arkadaşlari çağırsa koşa koşa gidiyor, benimle birlikte birşey yapmıyor. Nefesini bilemedim. Bir kaç kere sordum, ama istemediğini anladığım için kızımı alıp yalnız geziyorum.
Gelir sarılmaz, öpmez, yakinlik ilişki hiç bir şekilde yok. Camı açık bıraksam ben suçluyum. Bir şeyi yalnış yere koysam ben suçluyum. Sanki bir evde iki arkadaş gibi yasıyoruz. Bir kaç laf konuşuyoruz ondan hariç hiç. Çoçuğumuz doğdudan beri yanımda uyumuyor. Bu normal bir durum mı? Bazen diyorum ki nankörlük yapma haline şükret, ama kendimi sevilmez hissediyorum. Yemek yaparım ellerine sağlık demez.
Bir yandan dan iyi huyları var, evi temizler, bana alışveriş yaptırmaz. Ayda bir iki kere yemeği o yapar. Ütü yapmamı istemez, kendisi ütüler benim elbiselerimi de ütüler. Ayakkabımı siler. Çözemedim. Bir buçuk yıldır evliyiz belki de sevgisi bitmiştir diyorum.. sizin için bunlar normal mı, günün çoğu zamanı bana kötü davranır. Yani dışarıya çıktığımda mutlu oluyor. Bir şey yapsam beğenmiyor. Çok şey yazmak isterdim ama yazamıyorum işte…
Telefondan sipariş veriyorsun kapına geliyor artık, gerçekten kadınlar bu alışveriş yapar eve alır olayini nasıl gözünde büyütüyor anlamış değilim?
Kesinlikle geri adım atma senin şükür dedigin sey bogaz tokluğu yavrum bogaz tokluğuna da bu mahluk çekilmezKime cevap vereceğimi artık şaşırdım arkadaşlar. Hepinizden ayrı ayrı teşekkür ediyorum sanırım gözümü baya bi açtım ondan önce ne şanslıymışım diyordum şimdi ise tam tersi. Sizler olmasaydınız hala uyumuş oluyordum. Bu gece bana gerçekten yine korkunc davrandı. Ortalıkda hiç birşey yok benek ağlıyor mamasını yapmak bir kac dakikamı aliyor sonra geldi bir daha bu bebek arabasını salonun kenarina koyarsa kafani patlatırım dedi. Ne alaka dedim sonra dedi ki senin kadar pis igrenc bir kadın yok dedi? Şaşırdım ben herzaman temiz bir insanımdır. Belki bir bahane aradı bilemem. Her neyse ben karar verdim insan ayrılmayı ve söyledim
De