Eşim doğumdan sonra çok değişti

Eşin korkunç bir insan ya, sen boşan diye yol yapıyor resmen. Baba olma sorumluluğunu da alabilecek bir adam değil. Temiz titiz bir kadın olma zorunluluğumuz da yok, ben de değilim. Ki daha yenidoğan annesisin.

Korkunç kere korkunç eşin. Kendi can güvenliğin için ya bu adamı gönder ya kendin git.

Bu erkeklerin ne biçim bir kalbi var. Daha 1,5 yıl olmuş eşi ona bir evlat vermiş. Gözü kalbi başkasına kayıyor. Midem bulandı erkeklerden artık. Bence sen ayrıl diye yapıyor bu şekilde vicdanı rahat olacak aklınca. İstemeyince başkası olunca iğrençleşiyorlar böyle..

Bu kadar zalimleştiyse kesinlikle burda bir iş vardır. Bazı insanlar aldatır ama evdekini de kendince sever, sizinki habis niyetli. Biri var veya yok,hayatının sorumlusu sizi ve çocuğu görüyor muhtemelen. Korkuyorsanız bir sebebi vardır, üstünüze sıçratmadan kurtulun derim.

Korkunç bir adam. İnşallah boşanır kurtulursun. Çocuğunla güzel bir geleceğin olur

Mesela neleri görmezden geldiniz ?
Gerçekten evlenmek için o da can attı mı mesela ?
Çocuk için o da hemen istedi mi siz istediğiniz için mi çocuk yaptınız yoksa ?

Gerçekten böyle bir ayıya neden yemek yapıyorsunuz?
Bana kaba davrandığın sürece sana yemek yapıp hizmet etmeyeceğim deyin.
Yine bağırıp çağırdı mı komşulardan yardım isteyin kadesi yükleyin.
Polis kapıya gelince aklı başına gelir görürüm ben onun delirmesini.
Biraz dişini gösterin bu dağ ayısına.

Hiç şüphem olmadı aklımin ucundan bile geçmedi olabilir tabiki kendisi patron iş veren büyük şirketi var güya onun arkasından çok kadın koşuyormuş
Bu adam gay çıkacak bakın demedi demeyin.
Siz sakin uysal bir tip olduğunuz için sizi seçmiş.
Siz öyle evde biblo gibş duracak talepkar olmayacaksınız o da hayatına keyfine bakacak dışarda.
Böyle tipler gizli gay oldukları için kendilerini iyi gizlerler.
Çok az sayıda kişi bilir gay olduğunu.
Aslında dikkatli bir araştırma yapsanız bu da çıkar ortaya.
Siniri öfkesi de bundan bence pisliğin

Bu kadar temizlik meraklısıysa düzenli biri gelseydi madem eve hanzoya bak sen.

Biliyirmusunuz hep icimden düşünüyorum belki gerçekten öyle bir durum var mı diye ama nasıl ortaya cikarabilirim ?

Biliyirmusunuz hep icimden düşünüyorum belki gerçekten öyle bir durum var mı diye ama nasıl ortaya cikarabilirim ?
Aranız nasıldı ki düzenli fanfinfon var mı? Garip tabuları var mı mesela?

Telefonunda kaldırıp sildigi uygulamari kontrol edebilirsin de gerek yok adam leşin teki yani gay olduğunu bilsen ne değişecek? Var ama bir şeyler, belli yani.

bırak ayakkabımı silmesin ütümü yapayım ama bana insan gibi davransın. normali bu değil tabiki.

bebekten önce nasildi?
onun cocugunu dogurdun. hadi dogumdan sonra saskinlik bocalama yorgunluk falan isler degisebilir ama hamilelikte tam tersi olmasi gerekirdi
çocuğa hazır değilse yapmasaymış beyfendi, ayarım böyle ttiplere. hamilelikte lousalıkla prensesleşmek hakkımız. ayakkabımı silmesin giydirsin bile, keşke görsek o günleri be aşko

Bi de şeye ayar oluyorum ben "yedirir içirir"
Ben kendim yiyip içemiyor muyum ya =))
yedirir içirir nedir. Canım ne istiyorsa 10 dakikada kapıma getiriyor artık uygulamalar.
Herkes kendi yiyip icemiyor. Bazilari bosaninca işe girmesi gerektigi icin bosanmiyor. Bedava yiyip icebilmek icin hakaret ve dayak yiyen bri cok kadin var.

çocuğa hazır değilse yapmasaymış beyfendi, ayarım böyle ttiplere. hamilelikte lousalıkla prensesleşmek hakkımız. ayakkabımı silmesin giydirsin bile, keşke görsek o günleri be aşko
zaten normal kocalar hamile eslerinin ayakkabilarini giydirirler, son aylarda ayakkabi giyinmek cok buyuk mesele. ben hastaneye - spora vs gidiyorsam ayakkabi cikartip giyinmem gerekiyorsa terlikle gidiyorum
ama esimle gidiyorsam gonul rahatligiyla ayakkabi giyiniyorum o zaten corabimi ayakkabimi giydirir, baglar.
cogu hamile esi de boyle, gittigim egitimlerde goruyorum, egzersiz bitince kocalarin hepsi sindrellanin prensi gibi giydiriyor eslerinin ayakkabilarini
tabii bunu sorumluluk alip doguma yardimci olabilecek birsey ogrenmek icin gebe okullarina gelebilecek turden kocalar yapiyor, sanki baskasindan peydahlamissin da lütfedip nufusuna almis gibi davranan kocalardan beklememek lazim

Benim koca gebe okullarına gelmezdi isteseydim de ama hamileliklerimde rahat etmem için her şeyi yapardı. Aslında hamilelikle de alakalı değil direkt. Normal zamanda karısını düşünen, el üstünde tutan adam hamilelikle beraber daha hassas oluyor.
Kadınlar hamile kalınca bazı şeyler düzelir sanıyorlar ama değil. Karısını sevmeyen, değer vermeyen adama hamilelikte, çocukta zor gelir.

ay ben bu yüzden de işte üçüncü filan diyorum sanırım. 1 yıldır yurtdışında ama öncesinde 8 yıl sürekli evdeydi hamile olmasam da ayakkabımı çorabmı giydirir banyodan sonra saçımı tarar kurutur filan. bu konu benımle alakalı değildi ama görünce yazasım geldi.

Hamile degilim esimle disardayken bagcigim cozulse baglar. evde ayagimda corap yoksa bazen getirir giydirir. Ama bebek olsa bakmak isteyecegini dusunmuyorum ya cocuk sorumlulugu almak istemez alsa da hani isteyerek yaomayacaktir hos ben de istemem. Bu yuzden cocugumuz ama yok
Adamlarin genel davranislarin hamielelik, cocuk durumlarina olan yaklasini cikartmakta her zaman dogru sonuc vermeyebilir.
Erkeklerin cogu benim sorumluluk alasim yok yapmayim cocuk demez

`