- Emoji Skoru
- 5.627
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi cicegimdin91
-
gerçekten huylarını özel sandım, bu kaşarını da kendi ailenden görmediğim için çok büyük beceriler sandım. Küçük yaşta annen çalışırdı çok küçüktük babam da anneme herşeyi yaptırırdı, annen çalışırdı babam kısa çalisip eve gelirdi, herşeyi annem yapardı. Boşandılar yıllar sonra. Nereden bilebilirim ki bu davranışlarının normal olmadığını? Sonuçta ben daha iyisini göremedim. Beynimde bu iyi diye algıladım. Etrafımda kimseye soramıyorum herkes onu pırlanta çok iyi bir eş sanıyor. Sonra sizleri buldum. Buraya sorduktan sonra anladim
Çok şeyin yanlış gittigini… coo kırgınım sütüm azalacak diye korkuyorum, zaten azalmış bir durumda tamamen kesilecek diye çok korkuyorum. Geri adım asla atmam bu gece sırtım dönük eşim içeriye girdi , çocuğuma sütünü veriyordum çok korktum bana zarar verecek diye
Bu kadar zalimleştiyse kesinlikle burda bir iş vardır. Bazı insanlar aldatır ama evdekini de kendince sever, sizinki habis niyetli. Biri var veya yok,hayatının sorumlusu sizi ve çocuğu görüyor muhtemelen. Korkuyorsanız bir sebebi vardır, üstünüze sıçratmadan kurtulun derim.gerçekten huylarını özel sandım, bu kaşarını da kendi ailenden görmediğim için çok büyük beceriler sandım. Küçük yaşta annen çalışırdı çok küçüktük babam da anneme herşeyi yaptırırdı, annen çalışırdı babam kısa çalisip eve gelirdi, herşeyi annem yapardı. Boşandılar yıllar sonra. Nereden bilebilirim ki bu davranışlarının normal olmadığını? Sonuçta ben daha iyisini göremedim. Beynimde bu iyi diye algıladım. Etrafımda kimseye soramıyorum herkes onu pırlanta çok iyi bir eş sanıyor. Sonra sizleri buldum. Buraya sorduktan sonra anladim
Çok şeyin yanlış gittigini… coo kırgınım sütüm azalacak diye korkuyorum, zaten azalmış bir durumda tamamen kesilecek diye çok korkuyorum. Geri adım asla atmam bu gece sırtım dönük eşim içeriye girdi , çocuğuma sütünü veriyordum çok korktum bana zarar verecek diye
Ohhooo biz çok duyduk telefonunu temiz tutup ne naneler yiyen.Hangi ara ama? Telefonu her zaman her yerde olur yanında bile olmaz. Hiç ilgilenmiyor telefonuyla. Telefonuna da baktım tertemizdi. Hangi ara yapacak diye düşünüyorum
Mesela neleri görmezden geldiniz ?Bir buçuk yıl sevgili kaldık, ama o dönemimizde pek kolay geçmedi… ama sevdigini saniyordum, ben çok seviyordum, herşeyi yapardım bir kaç şeyi de görmemezlikten gectim, ama bazı şeyler ilk baştan da belliydi.
Ekonomik özgürlügüm var ve hiç ona bagli degilim, geçimimi saglarim…
Gerçekten böyle bir ayıya neden yemek yapıyorsunuz?Öncesi de idare eder, yine gezerdik bana böyle kaba davranmazdı. Kızmazdı sesini yükselmezdi sinirlenmezdi. Şimdi küçük şeylere bile sinirleniyor. Gerçekten ayağı kaysa düşse orada bile suçluyum. Camı açık bırakır unutur, sonra üşür ondan sonra öksürmeye başlar, bana bağırır neden çamı açık bıraktım diye, takı aklına gelir ve susar. Dün salata yedi yaptığım yemeği beğendi mi nbikemem yedi ama sonra dedi ki, sen bana hiç yemiyorsun deme diye yedim. Yeterki beğendini hissettirmesin beni özel hissetmeyim diye hiç ellerine sağlık güzel olmuş demez
Bu adam gay çıkacak bakın demedi demeyin.Hiç şüphem olmadı aklımin ucundan bile geçmedi olabilir tabiki kendisi patron iş veren büyük şirketi var güya onun arkasından çok kadın koşuyormuş
Bu kadar temizlik meraklısıysa düzenli biri gelseydi madem eve hanzoya bak sen.Hepsini alacağım. Kendisi 39 yaşında. Dayanılacak gibi değil. Kendisini görmek bile istemiyorum. Çok şükür işte ve bu şekilde en az akşama kadar rahatim. Her hareketine karışır. Lohusaligimda benden okadar çok şey bekledi ki ev işi olsun yemek olsun. Gerçekten kolay değildi ilk başlarda yinede heryeri tertemiz tutmami ister, çocuğum erken doğdu 2 ay. Her yerde biberonlari aletler eşyalar her halde bunlardan da rahatsız olmuş olabilir
Biliyirmusunuz hep icimden düşünüyorum belki gerçekten öyle bir durum var mı diye ama nasıl ortaya cikarabilirim ?Bu adam gay çıkacak bakın demedi demeyin.
Siz sakin uysal bir tip olduğunuz için sizi seçmiş.
Siz öyle evde biblo gibş duracak talepkar olmayacaksınız o da hayatına keyfine bakacak dışarda.
Böyle tipler gizli gay oldukları için kendilerini iyi gizlerler.
Çok az sayıda kişi bilir gay olduğunu.
Aslında dikkatli bir araştırma yapsanız bu da çıkar ortaya.
Siniri öfkesi de bundan bence pisliğin
Hiç konuşmuyoruz. Gece bana korkunc davranisda bulundu. Ondan beri sıfır . Biradan çıkıp ayrılmayı düşünüyorum ben artık bıktımNaptınız konu sahibi
Aranız nasıldı ki düzenli fanfinfon var mı? Garip tabuları var mı mesela?Biliyirmusunuz hep icimden düşünüyorum belki gerçekten öyle bir durum var mı diye ama nasıl ortaya cikarabilirim ?
bırak ayakkabımı silmesin ütümü yapayım ama bana insan gibi davransın. normali bu değil tabiki.Merhaba,
Çocuğum 2,5 aylık olacak. Esimle hamileliğimden beri hiç bir şekilde sakinlik yok. Bana hiç bir şekilde sıcak davranmiyor. Her konuda ne olursa olsun ben suçluyum.
Evine alisverisini yapıyor, altımda araba var, sevdiğim şeyleri alır eve, yedirir, içirir, ama gezdirmez. Gezmek yok. Arkadaşlari çağırsa koşa koşa gidiyor, benimle birlikte birşey yapmıyor. Nefesini bilemedim. Bir kaç kere sordum, ama istemediğini anladığım için kızımı alıp yalnız geziyorum.
Gelir sarılmaz, öpmez, yakinlik ilişki hiç bir şekilde yok. Camı açık bıraksam ben suçluyum. Bir şeyi yalnış yere koysam ben suçluyum. Sanki bir evde iki arkadaş gibi yasıyoruz. Bir kaç laf konuşuyoruz ondan hariç hiç. Çoçuğumuz doğdudan beri yanımda uyumuyor. Bu normal bir durum mı? Bazen diyorum ki nankörlük yapma haline şükret, ama kendimi sevilmez hissediyorum. Yemek yaparım ellerine sağlık demez.
Bir yandan dan iyi huyları var, evi temizler, bana alışveriş yaptırmaz. Ayda bir iki kere yemeği o yapar. Ütü yapmamı istemez, kendisi ütüler benim elbiselerimi de ütüler. Ayakkabımı siler. Çözemedim. Bir buçuk yıldır evliyiz belki de sevgisi bitmiştir diyorum.. sizin için bunlar normal mı, günün çoğu zamanı bana kötü davranır. Yani dışarıya çıktığımda mutlu oluyor. Bir şey yapsam beğenmiyor. Çok şey yazmak isterdim ama yazamıyorum işte…
çocuğa hazır değilse yapmasaymış beyfendi, ayarım böyle ttiplere. hamilelikte lousalıkla prensesleşmek hakkımız.bebekten önce nasildi?
onun cocugunu dogurdun. hadi dogumdan sonra saskinlik bocalama yorgunluk falan isler degisebilir ama hamilelikte tam tersi olmasi gerekirdi
Herkes kendi yiyip icemiyor. Bazilari bosaninca işe girmesi gerektigi icin bosanmiyor. Bedava yiyip icebilmek icin hakaret ve dayak yiyen bri cok kadin var.Bi de şeye ayar oluyorum ben "yedirir içirir"
Ben kendim yiyip içemiyor muyum ya =))
yedirir içirir nedir. Canım ne istiyorsa 10 dakikada kapıma getiriyor artık uygulamalar.
zaten normal kocalar hamile eslerinin ayakkabilarini giydirirler, son aylarda ayakkabi giyinmek cok buyuk mesele. ben hastaneye - spora vs gidiyorsam ayakkabi cikartip giyinmem gerekiyorsa terlikle gidiyorumçocuğa hazır değilse yapmasaymış beyfendi, ayarım böyle ttiplere. hamilelikte lousalıkla prensesleşmek hakkımız.ayakkabımı silmesin giydirsin bile, keşke görsek o günleri be aşko
Benim koca gebe okullarına gelmezdi isteseydim de ama hamileliklerimde rahat etmem için her şeyi yapardı.zaten normal kocalar hamile eslerinin ayakkabilarini giydirirler, son aylarda ayakkabi giyinmek cok buyuk mesele. ben hastaneye - spora vs gidiyorsam ayakkabi cikartip giyinmem gerekiyorsa terlikle gidiyorum
ama esimle gidiyorsam gonul rahatligiyla ayakkabi giyiniyorum o zaten corabimi ayakkabimi giydirir, baglar.
cogu hamile esi de boyle, gittigim egitimlerde goruyorum, egzersiz bitince kocalarin hepsi sindrellanin prensi gibi giydiriyor eslerinin ayakkabilarini
tabii bunu sorumluluk alip doguma yardimci olabilecek birsey ogrenmek icin gebe okullarina gelebilecek turden kocalar yapiyor, sanki baskasindan peydahlamissin da lütfedip nufusuna almis gibi davranan kocalardan beklememek lazim
ay ben bu yüzden de işte üçüncü filan diyorum sanırım. 1 yıldır yurtdışında ama öncesinde 8 yıl sürekli evdeydi hamile olmasam da ayakkabımı çorabmı giydirir banyodan sonra saçımı tarar kurutur filan.Benim koca gebe okullarına gelmezdi isteseydim de ama hamileliklerimde rahat etmem için her şeyi yapardı.Aslında hamilelikle de alakalı değil direkt. Normal zamanda karısını düşünen, el üstünde tutan adam hamilelikle beraber daha hassas oluyor.
Kadınlar hamile kalınca bazı şeyler düzelir sanıyorlar ama değil. Karısını sevmeyen, değer vermeyen adama hamilelikte, çocukta zor gelir.
Benim koca gebe okullarına gelmezdi isteseydim de ama hamileliklerimde rahat etmem için her şeyi yapardı.Aslında hamilelikle de alakalı değil direkt. Normal zamanda karısını düşünen, el üstünde tutan adam hamilelikle beraber daha hassas oluyor.
Kadınlar hamile kalınca bazı şeyler düzelir sanıyorlar ama değil. Karısını sevmeyen, değer vermeyen adama hamilelikte, çocukta zor gelir.