• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esım dun aksam canımı sıktı

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
arkadaslar dun aksam esım canımı o kadar cok sıktıkı , sıkmakla kalmadı hemde uzuldum kızdım.
kayınvalıdem anlam veremedıgım bır kadın esımı 23:30 dan sonra ara yada gunduz ara ıkımızde calısıyoruz ve ben aramadıgım surecede sesını duymam . aksam oakı erken aradı esımle konusur kapatır.
bu tavırlarından cok sıkıldım ve bende artık aramıyorum. dun esım annemlere gıdecegım aksam gelırım dedı. halbukı haftasonu bırlıkte gıdecektık. bende dedımkı akım gıdersen haberver o zaman , sen gıdersen haftasonu o zaman gezerız bıde haftaspnu gıtmemıze gerk yok . (suan yazlıktalar kayınvalıdemler ) aksam ece gıttım benımkınde nemrutluk akıyor . dedımkı ne oldu canın mı sıkkın?
ılk bıey demedı sonra sen annemlerle aramı bozuyorsun onlarla gorusmek ıstemıyorsun dedı.
o kadar cok sınırlendımkı bu laflardan sonra benım senın eılenle bır problemım yok daha dogrusu cok problem varda ben artık gormemezlıkten gelıyorum. senın aılen sadece senın konusuyor ve bır gelınlerının oldugunu bıle kabul etmıyorlar bende onlar ararsa konusuyorum aramazlarsa bende ozel olarak aramıyorum ozel gunlerını kutluyorum, hedıyesı gıtmıyorum, sana karılık yapıyorum, calısıyorum eve para getırıyorum benden memnun olmadıgın artık nedır anlayamıyorum dedım.
benım annem senı aramıyor dıye bısey yok , sende onu aramıyorsun ıkınızde bundan rahatsız degıldınız dedı. bende evet degılım cunku artık ne alıyorsam onu verecegım sıkıldım artık bu konulrdan , esın olmadan gıdıp bır de evlı adam kalmayı dusunuyorsan gıt cok ozeldıysen yanıp kavruluyorsan hatta bır kac gun kal ama geldıgınde huzursuzluk cıkarmayacak ,dolup dolup gelmeyecek her yere gıdebılırsın dedım.
sonra bır suru laf soyledı . bende rahatsız oldugumu annesının gece uyudunmu dıye (ben uyuduktun sonra ) mesaj cekmesını anlayamadıgımı soyledım. ve bunun gıbı bır suru sey soyleyıp aksam odama gıdıp yattım.
bız bır aıle olamadık, kocam benım onu esı oldugumun farkında degıl , hala hoyray ve her annesıyle bu sekılde tek konustukalrında bıryerden konuyu acıp sacmalamaya baslıyor.
yuz goz olmakta ıstemıyorum bır ay abım bır ay yemgem bır ay annem dıye tutturuyor.
napcamı sasırdım artık. o kadar cok olaylar oldukı artık bu evcılık oyunundanda sıkıldım .

Benım problemımı yasayan kımse yokmu , sız eslerınıle nasıl konusyorsunuz benım konusmamadan anlamıyor adam

bılmıyorum kı , anlamıyorum herhalde benımle konusmamak ıcın. gercı normal saatte aradıgında ona gelınınıde vereyım sesını duy dıyen bır kocamda yok . sanırım rahatsız oldugumu bılıyor ve bılerek yapıyor

Hayır makul saatlerde konuşsun. Sizinle konuşturmuyor diye de üzülmeyin de. Ama gece mesaj yazıp uyudun mu demesi çok garip. Olağandışı bişey yoksa tabi

şu gizli gizli telefon konuşmalarını filan hiç anlamıyorum. Ne yapmışsınız da ailesiyle arasını soğutmuşsunuz onu da anlamadım. evlendikten sonra aileleri pek kıymetli oluyor erkekler için...

bence bir anne evlentikten sonra oğlunu gece uygun saatlerde arayıpta uyudun mu demesi yada msj cekmesi tamamen kıskançlıktırrrrr
yani bana çokk cocuk işlerini gibi bunlar ne yaaa...
kendimi kaynana oalarak düşünüyorumda gece oğlumu aramayıp oğlum uyudun mu demem ne komikk
neden bilmem ama erkekler madem ailelerini daha kıymetli yapıyorlar ne diye evlenirlerr

Son düzenleme:
ne kadar saçma bişiy ya okuyunca hayretlere kapılıyorum böyle şeylere...nasıl anneleri evlatlarını böle tutuyo gelinlerini umursamıyo anlamıyorum. onlarında kızı evladı var yarın bigün ona yapsalar kıyametler kopar ama..bayanlarda ana kuzu ana evladı..valla canım sen bunların tavırları ilk olmaya başladığında söleyecektin eşine rahatsız olduğunu...ne olursa olsun bu tür şeylerde hiç beklememek lazım olduğu an kızdığın an diceksin..başta durdurmazsan olmuyo yoksa iyice azıyolar.. okuyunca böyle şeyleri çok sinir oluyorum ya nasıl insan bunlar anlam veremiyorum :47::47::47:

analmıyorum arkadaslar, ya bende bır kıtlık var ya esımde. aılesıyle gorusurum , dogum gunlerını vs hıcbırseyı atlamam . ama annesı bır enteresan . sadece annesıde degıl erkek kardesıde onun esıde bır enteresan. ben bıraz kuralcı bır ınsanım ozel gunler kutlanmalı , yola gıderken aranmalı helallık alınmalı . bunlarda o kadar bı haber ve rahatlar.
bu hafta sonu gıtmeyecegım ozaman yanlarına sen gıt dedım aksam . gızlı gızlı ne konustuklarına gelıncede maalesef bılmıyorum ama herkonusmada bu konu acılıyor. kısın sabah ben ıse erken gıdıyorum mesaj ceker uyandımı hadı gel dıye , yazında aksamları mesaj atar yada arar. valla bı ara suphelendım acaba annem dıye kaydettı bı numarayıda acaba baska kadınmı dıye. rehbere baktın vallahı kayınvalıdemın numarası . nasıl bır ask sa artık aralarındakı ben dıskalıfıyeyım

ne kadar saçma bişiy ya okuyunca hayretlere kapılıyorum böyle şeylere...nasıl anneleri evlatlarını böle tutuyo gelinlerini umursamıyo anlamıyorum. onlarında kızı evladı var yarın bigün ona yapsalar kıyametler kopar ama..bayanlarda ana kuzu ana evladı..valla canım sen bunların tavırları ilk olmaya başladığında söleyecektin eşine rahatsız olduğunu...ne olursa olsun bu tür şeylerde hiç beklememek lazım olduğu an kızdığın an diceksin..başta durdurmazsan olmuyo yoksa iyice azıyolar.. okuyunca böyle şeyleri çok sinir oluyorum ya nasıl insan bunlar anlam veremiyorum :47::47::47:

3 senelık evlıyım , en bastan soyledım kabahatlı oldum , sonra soyledım yıne kabahatlı oldum. sımdı soylemıyorum umursamıyorum bu sefer yıne kabahtlıyım . sanırım huydan artık

Eşiniz gerçektende saçmalamış..yani hadi annesi anlamıyor kızdığınızı diyelim,farkında değil...ama eşiniz sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu birebir biliyor sizle yaşıyor çünkü..
Erkek aradaki ayarı tutturmalı,karısını karısı gibi,annesini anne gibi bilmeli...
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok..
eşiniz evde tek başına iktidar olma peşinde sanırım ama sizin varlığınızı unutuyor..
Hem nasıl sizi almadan giderki onların yanına yazlığa..bende onu anlamadım..yani birlikte gitmenizi istemiyormu bunu teklif etmiyormu?
Siz yine sessizsiniz sanırım benim eşim aynını yapsa ortalığı kopartırım bir daha gitmeyi istesede gidemez..

bence siz onun ailesiyle iyi geçinin geçiçi olarak tabi :23:
böylece bir arkadaşınızla onun yanında telefonla konuşun sanki arkadaşınız aynı konuyu yaşamış gibi size anlatsın yani arkadaşınızı örgütleyin onun yanında arasın kaynanam gece gündüz arıyor desin sizde inceden inceden laf sokun o anlayacağını anlayacaktır .onlarla gıcığına sık görüşürseniz kendi de şaşıracaktır zaten ....birsüre sonra aramaktan vazgeçer

Eşiniz gerçektende saçmalamış..yani hadi annesi anlamıyor kızdığınızı diyelim,farkında değil...ama eşiniz sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu birebir biliyor sizle yaşıyor çünkü..
Erkek aradaki ayarı tutturmalı,karısını karısı gibi,annesini anne gibi bilmeli...
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok..
eşiniz evde tek başına iktidar olma peşinde sanırım ama sizin varlığınızı unutuyor..
Hem nasıl sizi almadan giderki onların yanına yazlığa..bende onu anlamadım..yani birlikte gitmenizi istemiyormu bunu teklif etmiyormu?
Siz yine sessizsiniz sanırım benim eşim aynını yapsa ortalığı kopartırım bir daha gitmeyi istesede gidemez..

VALLA HIC SESSIZ DEGILIM . zaten korkusundan gıdemıyor evde oturuyor sımdı . ama ben bunun bana teklıf edılmesıne yanı ben gıdeyım haftasonu bırlıkte gıderız demesıne bıle kızıyorum.

bence siz onun ailesiyle iyi geçinin geçiçi olarak tabi :23:
böylece bir arkadaşınızla onun yanında telefonla konuşun sanki arkadaşınız aynı konuyu yaşamış gibi size anlatsın yani arkadaşınızı örgütleyin onun yanında arasın kaynanam gece gündüz arıyor desin sizde inceden inceden laf sokun o anlayacağını anlayacaktır .onlarla gıcığına sık görüşürseniz kendi de şaşıracaktır zaten ....birsüre sonra aramaktan vazgeçer

canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. sonra bu hala aramaya devam .25 . cevapsızda actım . sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. o da "yookkk oylesıne aradım dedı".
cınlerım tepeme cıktı .OGLUN DUSTA MUSAIT DEGIL . BIZ MUSAIT OLURSAK ARARIZ DEDIM.
buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor

sinirlenmekte çok haklısınız. ama eşinizin de pek yapacak bişeyi yok. annesi arayıp duruyor,bi açmasa ikincisinde açacak. kayınvalidenize bi şekilde rahatsızlığınızı dile getirmeniz gerek.
eşiniz bunu normal karşıladığı için annesiyle konuşamayacaktır. ama sizin güçlü durup,sinirlerinize hakim olup bunu konuşmanız gerekir bence.
aynı şeyi sizin anne-babanız yapsa, gece yarısı arasa sürekli yangın varmış gibi, eşiniz ne düşünürdü?
bir de bunu deneyin,sizinkiler de sürekli geceleri arasınlar bakalım.
bu arada, bende de benzer bi sorun var. benim kayınvalidem de sabahın körü gecenin ayazı demeden eşimi arar. ev telefonunu aramaz. eşimin işi müsait olmamasına rağmen yapar bunu. eşim açmayınca da beni arayıp paniğe sevk eder, eşim güneydoğuda görevli. ben aramam eşimi beklerim arasın diye düşünün kadın sürekli arar.
bu konuyu da eşim halletti, rahatsız olduğumu korktuğumu söyledi. eşinizi ikna etmeye çalışmalısınız, bu konuşmayı birinizin yapması lazım.

tek cevap bütün evli erkeklere ithafen :)))

al ananı koy çuvala salla salla vur duvara

:64:

evlenince anası babası bacısı kardeşi olduğu akıllarına geliyo bi kıymete biniyolarki sorma

canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. sonra bu hala aramaya devam .25 . cevapsızda actım . sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. o da "yookkk oylesıne aradım dedı".
cınlerım tepeme cıktı .OGLUN DUSTA MUSAIT DEGIL . BIZ MUSAIT OLURSAK ARARIZ DEDIM.
buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor
yuh yani yüzüsüz (kusura bakma canım )ama çok sinirlendim ...
çocuk varmı peki eğer çocuk yoksa cazgırlık yap artık suç eşinde tabi hala evlenmiş olduğunu kabullenememiş annesi de öyle tabi

arkadaslar dun aksam esım canımı o kadar cok sıktıkı , sıkmakla kalmadı hemde uzuldum kızdım.
Kayınvalıdem anlam veremedıgım bır kadın esımı 23:30 dan sonra ara yada gunduz ara ıkımızde calısıyoruz ve ben aramadıgım surecede sesını duymam . Aksam oakı erken aradı esımle konusur kapatır.
Bu tavırlarından cok sıkıldım ve bende artık aramıyorum. Dun esım annemlere gıdecegım aksam gelırım dedı. Halbukı haftasonu bırlıkte gıdecektık. Bende dedımkı akım gıdersen haberver o zaman , sen gıdersen haftasonu o zaman gezerız bıde haftaspnu gıtmemıze gerk yok . (suan yazlıktalar kayınvalıdemler ) aksam ece gıttım benımkınde nemrutluk akıyor . Dedımkı ne oldu canın mı sıkkın?
ılk bıey demedı sonra sen annemlerle aramı bozuyorsun onlarla gorusmek ıstemıyorsun dedı.
O kadar cok sınırlendımkı bu laflardan sonra benım senın eılenle bır problemım yok daha dogrusu cok problem varda ben artık gormemezlıkten gelıyorum. Senın aılen sadece senın konusuyor ve bır gelınlerının oldugunu bıle kabul etmıyorlar bende onlar ararsa konusuyorum aramazlarsa bende ozel olarak aramıyorum ozel gunlerını kutluyorum, hedıyesı gıtmıyorum, sana karılık yapıyorum, calısıyorum eve para getırıyorum benden memnun olmadıgın artık nedır anlayamıyorum dedım.
Benım annem senı aramıyor dıye bısey yok , sende onu aramıyorsun ıkınızde bundan rahatsız degıldınız dedı. Bende evet degılım cunku artık ne alıyorsam onu verecegım sıkıldım artık bu konulrdan , esın olmadan gıdıp bır de evlı adam kalmayı dusunuyorsan gıt cok ozeldıysen yanıp kavruluyorsan hatta bır kac gun kal ama geldıgınde huzursuzluk cıkarmayacak ,dolup dolup gelmeyecek her yere gıdebılırsın dedım.
Sonra bır suru laf soyledı . Bende rahatsız oldugumu annesının gece uyudunmu dıye (ben uyuduktun sonra ) mesaj cekmesını anlayamadıgımı soyledım. Ve bunun gıbı bır suru sey soyleyıp aksam odama gıdıp yattım.
Bız bır aıle olamadık, kocam benım onu esı oldugumun farkında degıl , hala hoyray ve her annesıyle bu sekılde tek konustukalrında bıryerden konuyu acıp sacmalamaya baslıyor.
Yuz goz olmakta ıstemıyorum bır ay abım bır ay yemgem bır ay annem dıye tutturuyor.
Napcamı sasırdım artık. O kadar cok olaylar oldukı artık bu evcılık oyunundanda sıkıldım .

hayır anne uyumadım diablo ile aşk yapıyoruz dese keşke :47:

canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . Fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . Onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. Sonra bu hala aramaya devam .25 . Cevapsızda actım . Sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
Bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. O da "yookkk oylesıne aradım dedı".
Cınlerım tepeme cıktı .oglun dusta musaıt degıl . Bız musaıt olursak ararız dedım.
Buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor

eşin seni anlamzsa bu kadına dur diyemezsin eşinle çözmen lazım mutlaka...:53:

Back
X